Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

doğru canım.kızın da erkeğin de hayırlısı

bayankarasu, asrewya, ay_she, baby_84, BeReN35, cngemn, ekin79, eLover, heroine, hilal07, ipek26, jarnana_21, senayburge, smart_girl, suozdek, the_fts
Vaaaaaaaaaaaaayyyyyyy canınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amma da kalabalığız beeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhzemuszemus

valla yaa onlarında psikolojisi bozuluyo aslında sadece kadınları etkilemiyorki bu bebiş:)) kız Allah razı olsun ne bulaşık ne ev temizligi ne de yemek yaptırıyo...her seyi kendi yapıyo:))

benimki öyle değil valla iş yaptırmaz ama kendisi de yapmaz biriktirir biriktirir öyle yapar

e bende tezcanlıyım biraz bi iş hemen olsun isterim :hulya: elim değmeden o işi

bitmiş saymam onun için iş konusunda anlaşmıyoz :asigim:

Canım teşekkür ederim!Ölmeyeceğim;yaşayacağım!Sonrada kaynakçılara inat önce bekleme salonuna geçip ordan da şeref trübününe yanınıza geleceğim lülülülülülü

Sen in yeter ki şeref tribününe balım, herkes çekilsin bakim smartın önünden, tutmayın smartımı

evet evet ben hep okuyorum az yazıyorum çünkü hamile arkadaşların sohbetlerini okumak hoşuma gidio...ben de yazarım inşallahhhh bir gün..

hamile arkadaşlardan şu akıntının detaylarını öğrenebilirmiyim?hangi gün başladı?yoğunluğu nasıldı?

canım deminden beri okuyorum seni.Dert etme ben de aynı durumdayım.3 gün geçti tık yok.ama idrar testim negatif çıktı ne yazıkki...böyle stres yapınca olamayabiliyoruz gliba..Sen yapmadın mı test filan?

Yok canım ben test yapmadım çünkü adet tarihim çekmedi benim 15 olmam gerek zaten normal de ama şimdiiden sitrese girdim ben canım yaa inş testlerde bi yanlışlık vardır o yüzden tek çizgidir senin kide olabiliyormuş bezen öle idrar testinde erken çıkmayabiliyormuş ama haklısın sitres yapmamak gerek ama bunu nasıl başarıcam bilmiyorum akşama alışverişemi gitsem kafam dagılsa

Şenaycım dedim ya;ne varsa eskilerde var diye :) Hiç yermiyim senin hakkını...biz tıpış tıpış sıramızı bekliyooozzzzz! Aşağılardayken kaynak dokunmuyo da ilk ona irecektim bu gece yahuuu :)

Kızlar benim akıntım iyice renklendi yaa, sarıya döndü, adetim mi geliyo demek oluyo buuuuu mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…