Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben çıkıyorum hepınıze ıyı aksamlar görüşürüz kızlar hoscakalın

asrewyacım nasılsınn kaç gündür denk gelmioduk senle.nasıl bebişinn

asrewyacım nasılsınn kaç gündür denk gelmioduk senle.nasıl bebişinn

ayy cnım ancak gelebildim yazılanları okuyordum da kötükedihüso ewet canım yaa pek giremiyordum rahatsızımda biraz,iyi sayılırım bulantı ve baş agrısı hariç canım..sen nasılsın görüşmeyeli canım? bebişim çok iyi teyzesi gecen gün gittik kalbi pıt pıt atıyordu çok güzel bişi yaa opuyorumnanaktan

ayy ne güzel canım kalp atısını duyunca cok heyecanlanıyosundurr..

aysulaycım nasılsın?Tesrtler ii çıktı neden bu ay çalışma olmayacak onu anlamaıdm ben?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaaa 2,5 saatdir burdayım ama gelen hemen çıkıyo. sıkıldım yaaaaaaaa (((((((((((((

ya kızlarrrr neden regl olamıyorum ben?hiç gecikmezdi kızlar bi sorun mu var bende acaba ? test negatif çıktı 3 gün gecikmede.normalde çift çizgi çıkardı yani yok bebek peki nee

ya kızlarrrr neden regl olamıyorum ben?hiç gecikmezdi kızlar bi sorun mu var bende acaba ? test negatif çıktı 3 gün gecikmede.normalde çift çizgi çıkardı yani yok bebek peki nee

belki hamilesindir canım geç döllenme olmuştur testte çıkmamıştır..bir kaç gün sonra birdaha yap veya kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin..ama eğer hamile değilsen kafan sürekli orda olduğu için adetin geleceği varsada gelmez yani kendin geciktirirsin stresten..onun için düşünme canım ama umarım hamilesindir de o yüzden gelmiyordur :1hug:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaaa 2,5 saatdir burdayım ama gelen hemen çıkıyo. sıkıldım yaaaaaaaa (((((((((((((

Ama canım bekledim cevap vermedin.Yarım saatten sonra dönmüşsün bana bak istersen ;ondan gittim ben de.

Şimdi sen bunu da okumazsın gelince :)

Benim içimden ağlamak geliyoo;çok mutsuzum ben bugün!Br durgunluk vardı gün boyu şimdi de kendimi çok garip hissediyorum.Oysa ben en son ne zaman ağladığımı bile unuttum.

Yine ağlamayacağım tabi ama içimden öyle geliyo yaa,içim buruk bir garibim ben bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…