Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım hayırdır ya ne olduuuuuuuuu :teselli:

Ama canım bekledim cevap vermedin.Yarım saatten sonra dönmüşsün bana bak istersen ;ondan gittim ben de.

Şimdi sen bunu da okumazsın gelince :)

canım ben hep buradyım ama gecmişi okuyorum canımcımm.ama sabah işte giremiyorum. aksamda erken yatmak zorundayım sabah erken kalktıgım için. sizlerle konusamıyom yavvvvvvvv.

:sm_confused:
çok sağol güzel dileklerin için.Evet belkide kafama taktığımdan gelemedi bi türlü.Geç döllenme olduğunu zannetmem canım çünkü biz çalışmaları sanırsam hatırladığım kadarıyla 15.güne kadar filan yaptık.Yani reglimin 1.gününden sayarak 10.gün ile 15.gün arası..Anlatabildim mi bilmiyorum.Karıştı biraz..

birlikte agıyalım o zaman seni yanlız bırakmayım sımartcım.

Mrb canım, biliyorum çok kızdın bana nerelerde bu kız diyee ama bi ara sana özelden mesaj atarım sebebi var...
Sana ne oldu kuzum bi anda.Belki de dönem sonu angarya işleri sıkmıştır seni çnkü her gün bende boğuluyorum sınavlardan,not girmelerden

Hepimiz bebeğimiz olsun istiyoruz...Her ay moralimiz bozuluyor...Ama Allah bize sağlık versin ki diğer ayları da görelim ve bebeğimizi en yakın zamanda kucağımıza alalım...Moralini bozma..Allah sağlık verdikçe hamile olma şansımız var arkadaşım..

anladım canım evet...ama dediğim gibi hiç belli olmaz bi kaç gün daha bekle eğer gelmezse hemennnnnn kan testiiiiiii :))

ya kızlarrrr neden regl olamıyorum ben?hiç gecikmezdi kızlar bi sorun mu var bende acaba ? test negatif çıktı 3 gün gecikmede.normalde çift çizgi çıkardı yani yok bebek peki nee

Canım sıkıntıya sokma kendine daha da geciktirirsin reglini.Bazen insanın elinde olmuyor ama başka şeylerle ilgilenmeye çalış.Zaten eğer geç döllenmeyse de eninde sonunda çıkacak.Relax ol bakayim azıcıkzemuszemus

ayy sucum bana cevap yazmıssın şimdi gördüm ..sabah döktürüyorsunuz valla kıskanıyorum ben sizi. ama iş yerinde yasak. giremiyorum.

evet canım sabahları baya kalabalık oluyoruz keşke sen de gelebilsen yasak olmasada ( bu saatlerde az kişi oluyor daha çok geceye doğru artıyor o zamanda sen yatıyorsun bi türlü denk gelemiyoruzzzz ( hafta sonu falan gel bariii (

tamam öyle yapmaya çalışcam :) ama elimde olmuyooo..denicemmm..sağol.

kızlarrr sanırım benim kırmızlar geldiii akşamdan beri şeffaf bir pembelik vardı hafif hafif belli etmişti kendisini bu akşam çok az pedime gelmiş gerisi yok pedime gelen simsiyah yaa hiç benim böyle olmazdı pembelikten snra kırmızılar gözükürdü kırmızıda yok biraz siyahlık var doktoramı gitsem acaba acilen bilmiyorumkismile

canım dur bakalım bi yarın olsunda duruma göre gidersin devamı gelicekmi bi öğrenelim hem test yapıcaktın yarınn dimiiiiii

Canım dur bakalım hemen paniğe kapılma.Bekle bakalım dönmez inş. kırmızılara diyeceğim ama bu sefer daha da telaşlanacaksın.Belki üşütmüşsündür bu ay olabilir mi???

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Beni de yazın ....regl tarihim geçti.8 ocaktı..ama yanına da sadece stresten gecikti bi türlü olamıyo yazın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…