Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bilmiyorum kızlar yumurtalıklarımın ve kasıklarımın hafif hafif ağrıdığını hissediyorum pembelikten sonra kırmızılar görünürdü ama dünde farkettim wc de tuv.kağıdına çok hafif pembelik gelmişti bugünde akşam üzeri pembelikten sonra baktım ki simsiyah pedimde lekeler var çok az gelmiş ama korkuyorum ya umarım başka birşey yoktur eyvahedigeldismile

işallah birşey yoktur canım kötü düşünme hemen..yarın olsun da bakalım test yaparsın eğer devamı gelmezse...

smartttttt nerdesin canım yaaaa (

olmayı düşünüyorum..özel bir durum oolmadıkça canım...sağolasınnnn..belki elin uğurlu gelir..

canım hayırdır ya ne olduuuuuuuuu :teselli:

bilmiyorum kiii herhangi bir sebebi yok;öyle oldum bir an şimdi daha iyiyim.

Sen nerdesinnn canıımm yaaaaaaaaaaa!Daha geçen gün andım seni.Gitti diye Msn de de yoktun ona da baktım Tamam özelden yaz bekliyorum.Nasılsın peki_Var mı değişme gelişme?hayatın nasıl gidiyor?

su.. hatunsultan.. hatice nasılsınızzzzzz

aman nasıl olsun aysulay işte öyle negatifim canım......

Canım ya bak işte tam benim durumum bu, bilmiyorum ama çok sinir bir durum ya.... aval aval bakınıyorum dolanıyorum işte evin içinde ama ağlayamıyorum ki ben taş oldum sanki...

olmayı düşünüyorum..özel bir durum oolmadıkça canım...sağolasınnnn..belki elin uğurlu gelir..

tamam canım yani şu açıdan dedim bazı arkadaşlar geliyor isim yazdırıyor sonra birdaha uğramıyorlar biz de mecburen siliyoruz o yüzden sordum :))
işallah elim uğurlu gelir canım:)

demek msn de konuşuyorsunuz kıskandım mafoldumben

Son düzenleme:
Beklemek çok zor ya 6 aydır alışamadım..daha 14 gün var..yeni hamiş haberleri alsakta onlara sevinsek zemuszemus

Kocan alemmiş yaaakaydirigubbakcemile3

ayy sucum bana cevap yazmıssın şimdi gördüm ..sabah döktürüyorsunuz valla kıskanıyorum ben sizi. ama iş yerinde yasak. giremiyorum.

Ben de erken kalkıyorum ama yine de dayanamıyoryum bekliyorum geceleri yaaa :)

Yok canım ya;kızlar bilir;benim hiiiççç o tarz üzüntülerle işim olmaz.Allah oalcağı zamanı bilir.Oturup bunun için ağlayamam ki :) benim karakterimle örtüşen bişey değil.Şu an neden karamsarlık var içimde onu da çözmüş değilim ama sanırım Butterın da dediği gibi dönem sonu stresi falan.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
baby_84.............................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Benim reglim gelmedi.Ama gecikicek heralde geçen ay gibi.Dün test yaptım günümde negatif.
Gelmesini bekliyorum,çünkü doktora gideceğim:dilcikar:

iyi o zaman :) evet insanda olur bazen bu tarz şeyler.ben durduk yere ağlarım bile...umarım düzelirsin hemencik canım :)

Ben sevmem zaten ağlamayı;içim bi garip oldu paylaştım sadece;pek başıma gelmez bu benim.

var ya kızlar benden sıkıldınız valla ama benim karnım ağrıyoo.yani kasıklarım.sanırım geliooo
ben çıkiyim artık.Yarın ola hayrola...haberleşiriz yineee...ii geceler herkeslereeeeeeeee..

demek msn de konuşuyorsunuz kıskandım mafoldumben

Biz Butterla yazdan beri başka bir siteden arkadaşız/zelseh ve birmurda ordan). :) Çok cici bir kzıdır.Daha denk gelip konuşamadık ama mail adreslerimiz var birbirimizde.Sık girerse tanımaya çalış bnece;sen de eminim çok seveceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…