Selam kızlara.s.
canım hayırdır ya ne olduuuuuuuuu :teselli:
Mrb canım, biliyorum çok kızdın bana nerelerde bu kız diyee ama bi ara sana özelden mesaj atarım sebebi var...
Sana ne oldu kuzum bi anda.Belki de dönem sonu angarya işleri sıkmıştır seni çnkü her gün bende boğuluyorum sınavlardan,not girmelerden
su.. hatunsultan.. hatice nasılsınızzzzzz
Benim içimden ağlamak geliyoo;çok mutsuzum ben bugün!Br durgunluk vardı gün boyu şimdi de kendimi çok garip hissediyorum.Oysa ben en son ne zaman ağladığımı bile unuttum.
Yine ağlamayacağım tabi ama içimden öyle geliyo yaa,içim buruk bir garibim ben bu akşam
olmayı düşünüyorum..özel bir durum oolmadıkça canım...sağolasınnnn..belki elin uğurlu gelir..
bilmiyorum kiiiherhangi bir sebebi yok;öyle oldum bir an şimdi daha iyiyim.
Sen nerdesinnn canıımm yaaaaaaaaaaa!Daha geçen gün andım seni.Gitti diyeMsn de de yoktun ona da baktım Tamam özelden yaz bekliyorum.Nasılsın peki_Var mı değişme gelişme?hayatın nasıl gidiyor?
vallaha bana bile gına geldi çalışmaktan yaa...
:roflol::roflol:bizimkisi şişme bi yatak almış geçen gün. evimiz ufak biraz, misafir falan kalırsa iyi olur diye...
kaç gündür fantezi kuruyooo bu ay sende çalışıcaz diyeee...yatakla konuşuyorrr, bende korkuyorum vallaa, regl im hiç bitmese mi ne??
ayy sucum bana cevap yazmıssın şimdi gördüm ..sabah döktürüyorsunuz valla kıskanıyorum ben sizi. ama iş yerinde yasak. giremiyorum.
Yok canım ya;kızlar bilir;benim hiiiççç o tarz üzüntülerle işim olmaz.Allah oalcağı zamanı bilir.Oturup bunun için ağlayamam ki :) benim karakterimle örtüşen bişey değil.Şu an neden karamsarlık var içimde onu da çözmüş değilim ama sanırım Butterın da dediği gibi dönem sonu stresi falan.Hepimiz bebeğimiz olsun istiyoruz...Her ay moralimiz bozuluyor...Ama Allah bize sağlık versin ki diğer ayları da görelim ve bebeğimizi en yakın zamanda kucağımıza alalım...Moralini bozma..Allah sağlık verdikçe hamile olma şansımız var arkadaşım..
Ben de erken kalkıyorum ama yine de dayanamıyoryum bekliyorum geceleri yaaa :)
Yok canım ya;kızlar bilir;benim hiiiççç o tarz üzüntülerle işim olmaz.Allah oalcağı zamanı bilir.Oturup bunun için ağlayamam ki :) benim karakterimle örtüşen bişey değil.Şu an neden karamsarlık var içimde onu da çözmüş değilim ama sanırım Butterın da dediği gibi dönem sonu stresi falan.
aman nasıl olsun aysulay işte öyle negatifim canım......
Canım ya bak işte tam benim durumum bu, bilmiyorum ama çok sinir bir durum ya.... aval aval bakınıyorum dolanıyorum işte evin içinde ama ağlayamıyorum ki ben taş oldum sanki...
iyi geceler canım iyiyiz sen nasılsın?iyi geceler kızlar nasılsınız?
Benim reglim gelmedi.Ama gecikicek heralde geçen ay gibi.Dün test yaptım günümde negatif.
Gelmesini bekliyorum,çünkü doktora gideceğim:dilcikar:
demek msn de konuşuyorsunuz kıskandım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?