Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi o zaman :) evet insanda olur bazen bu tarz şeyler.ben durduk yere ağlarım bile...umarım düzelirsin hemencik canım :)

Canım sağol daha iyiyim şimdi.Ama hala tam değil.Bir anda oldu herşey....Ağlamak benim karakterimin dışında!Bu bazen ii bazen kötü bişey ama ben memnunum

Ağlamak güzeldir...Rahatlatır insanı...Umarım hep mutluluktan ağlamak ister canın tüm hayatın boyunca...

iyi geceler hepinize..yarın hayırlı haberlerle buluşalım inşallahhhh..

ne güzel canım işallah denk gelirse tanışırız :)

Aman da aman neler yazarmış benim hakkımda.Kabardım vallaazemuszemus
Ama işte son zamanlarda pek giremedim ama çok özledim sizleri.Daha sık girmeye çalışacağım inş.
Ama işte siz sabahları maş bi başlıyorsunuz muhabbete biz ancak akşamları giriyoruz onu da oku oku zaten 12-1 oluyoo.Haydeeee yatma vaktii

Evde vardı bir tane test.Varsa çıkar öğrenirim dedim de ondan:1rolleyes:
aferim sana klava:

Ağlamak güzeldir...Rahatlatır insanı...Umarım hep mutluluktan ağlamak ister canın tüm hayatın boyunca...

iyi geceler hepinize..yarın hayırlı haberlerle buluşalım inşallahhhh..
canım işallah güzel haberlerle gel iyi geceler :1hug:

baby_84, dilemma_, ekin79, hatunsultan, smart_girl, suozdek, tweety3283

selammmm kıslaaaarrrrr

selam canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz

Yaaaa çok kötü oldum Ağlamak geldi içimden çok kötü bir garip oldum Paylaşmak istedim...oysa bilmem ben ağlamayı Şimdi biraz daha iyiim sağol canım.

bugun yogundun belkı ıcın daralmıstır..aslaında bı aglayabılsen acılırsın ama...yada bıraz muzık dınle canım ıyı gelır..ben hep oyle yaparım..

Canım yok!Ben de sabahalrı olamıyorum burda.Nerdeeee ben de o kadar vakit Ara ara girip laf atıyorum kızlara. :lepi: Genelde akşamcı tayfayız biz.Hemen söyle regl tarihini ekleyelim.Birlikte miyiz yineeeee?????? hadiii anlaaaaaaaaaaatttttttttttttt neler yaptınnn!

Ha,bu arada doğruyu söyledim.Zehsel de sen de benim için çok kıymetlsiniz.Kaç kişi bir başka sitede tanırlşıp aylarca birbirini hatırlar kii..Hem de başka site ve başka topikte :)

Canım yazdım sana özelden...
Kızlar bu ay eklemeyelim beni olur mu inş. bi dahaki ay pek umutlu değilim o yüsden listeyi boşu boşuna işgal etmek istemiyorum.

bugun yogundun belkı ıcın daralmıstır..aslaında bı aglayabılsen acılırsın ama...yada bıraz muzık dınle canım ıyı gelır..ben hep oyle yaparım..

Beceremiyoeum ben ağlamayı yaaa;hani ağlamak istemek bile pek olmaz bana.Çok stres yaptım sanırım dönem sonunu falan ondan olmuş olabilir.Bugündür diyordum zaten hiçbişey yapmak istemiyorum diye;hakikaten de yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…