iyi geceler canım iyiyiz sen nasılsın?
canım dur bi geciksinde bir daha yap gününde niye yaptın yasak değilmiiiiklava:
iyi o zaman :) evet insanda olur bazen bu tarz şeyler.ben durduk yere ağlarım bile...umarım düzelirsin hemencik canım :)
Canım sağol daha iyiyim şimdi.Ama hala tam değil.Bir anda oldu herşey....Ağlamak benim karakterimin dışında!Bu bazen ii bazen kötü bişey ama ben memnunum
Biz Butterla yazdan beri başka bir siteden arkadaşız/zelseh ve birmurda ordan). :) Çok cici bir kzıdır.Daha denk gelip konuşamadık ama mail adreslerimiz var birbirimizde.Sık girerse tanımaya çalış bnece;sen de eminim çok seveceksin.
Biz Butterla yazdan beri başka bir siteden arkadaşız/zelseh ve birmurda ordan). :) Çok cici bir kzıdır.Daha denk gelip konuşamadık ama mail adreslerimiz var birbirimizde.Sık girerse tanımaya çalış bnece;sen de eminim çok seveceksin.
selaaaaammm ...ahh canım ne oldu sana boyleeee....
aferim sanaEvde vardı bir tane test.Varsa çıkar öğrenirim dedim de ondan:1rolleyes:
canım işallah güzel haberlerle gel iyi geceler :1hug:Ağlamak güzeldir...Rahatlatır insanı...Umarım hep mutluluktan ağlamak ister canın tüm hayatın boyunca...
iyi geceler hepinize..yarın hayırlı haberlerle buluşalım inşallahhhh..
baby_84, dilemma_, ekin79, hatunsultan, smart_girl, suozdek, tweety3283
selammmm kıslaaaarrrrr
Yaaaa çok kötü oldumAğlamak geldi içimden çok kötü bir garip oldum Paylaşmak istedim...oysa bilmem ben ağlamayı Şimdi biraz daha iyiim sağol canım.
Aman da aman neler yazarmış benim hakkımda.Kabardım vallaazemuszemus
Ama işte son zamanlarda pek giremedim ama çok özledim sizleri.Daha sık girmeye çalışacağım inş.
Ama işte siz sabahları maş bi başlıyorsunuz muhabbete biz ancak akşamları giriyoruz onu da oku oku zaten 12-1 oluyoo.Haydeeee yatma vaktii
baby_84, dilemma_, ekin79, hatunsultan, smart_girl, suozdek, tweety3283
selammmm kıslaaaarrrrr
aferim sanaklava:
canım işallah güzel haberlerle gel iyi geceler :1hug:
selam canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
Canım yok!Ben de sabahalrı olamıyorum burda.Nerdeeee ben de o kadar vakitAra ara girip laf atıyorum kızlara. :lepi: Genelde akşamcı tayfayız biz.Hemen söyle regl tarihini ekleyelim.Birlikte miyiz yineeeee?????? hadiii anlaaaaaaaaaaatttttttttttttt neler yaptınnn!
bugun yogundun belkı ıcın daralmıstır..aslaında bı aglayabılsen acılırsın ama...yada bıraz muzık dınle canım ıyı gelır..ben hep oyle yaparım..
Selam canım
selam kızlar, bakayım neler kaynatmışsınız bugün, henüz okumadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?