Bencede çiçeğimde var bişeyler ama ümitlendirmek de istemiyorum aslında yaşadığın baş dönmeleri, tansiyon düşüklüğü eğer her zaman yaşamıyorsan farklı bişey sonuçtaa.Tabiii vücudunu en ii sen tanıyorsun...Yap bakalım testi de inş. güzel haberi ver bize.Bayram edelim şurdahihoyyyt
Canım zaten kurallara göre de yapabilirsin de miii:roflol:
Bencede günün geçsin bekle bakalım 1-2 gün yap hem sen kurtul hem biz...Çünkü beklemek insanı daha da telaşlandırıyor.Ben dayanamam zaten bazı kızlar maş. 1 hafta 10 gün dayanıyorlar:bbo:
Benim sarı değil ama şeffaf akıntım var(Regl öncesi hep olur ama bu).Dün de bir anda bir bıçak sapladı bana aniden nefes keser gibi.2sn falan ancak sürdü.Sonrasında geçti hiçbişey olmamış gibi.bugün baktım intre yerleşme günüymüş.Bir kaç gün de regl olacakmış gibiyim ama daha çok var.Ha bugün zemin ayağımın altından kayar gibi oldu anlık ama zaten keyifsidzim gün boyu öyle anlatmıştım. benim psikolojik belirtilerim de olabilir bunlar anlattığıma bakma!
Yani bu kadar kafamçokkarıştı Amaannnn saçmaladım yaaaaaaaaaaaa!
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebeklazsa artıkın yıne bol bol calısacaz yıne napalım...
Benim sarı değil ama şeffaf akıntım var(Regl öncesi hep olur ama bu).Dün de bir anda bir bıçak sapladı bana aniden nefes keser gibi.2sn falan ancak sürdü.Sonrasında geçti hiçbişey olmamış gibi.bugün baktım intre yerleşme günüymüş.Bir kaç gün de regl olacakmış gibiyim ama daha çok var.Ha bugün zemin ayağımın altından kayar gibi oldu anlık ama zaten keyifsidzim gün boyu öyle anlatmıştım. benim psikolojik belirtilerim de olabilir bunlar anlattığıma bakma!
ayy ne guzel oludu yaaa ugurdu gelırdın hem...:ecrin_bebek:
şişme yatakta vericem ben size....daha yumuşak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ben miiiiiiiii! bilmiyorumkismile
Ay utandım şimdi!Bilsem ki oalcak atlar gelirdim yine de inan buna!sana uç bişey gibi gelecek ama inan bilsem gelirdim.
kızzzzzzz sen hamilesin de ondan mı ağlayasın var acabaaaaaaaa bide bu belirtiler :1shok::1shok:
valla guzelmı bılmıyomda gecen gun basım cok dondu hala da devam ama daha hafıf bırde akıntım hıc kesılmedı bu ay dıgerlerı aynı ..gelısme bunlar ama sonuc ne bende merak edıyooooooooooooooooommmmmmmm
kızlar ya benim regl hala gelmedi tam anlamıyla siyah lekelenmeler var pedimde ya sökülemiyorum bir türlü gelemiyor stres yaptığım için ya da başka birşey var bilmiyorum nedir bu böyle dün sabahki testimde negatif çıkmıştı yarın sabah tekrarlayacaktım testi bu akşamda eczaneye gittim yetişemedim kepengleri indiriyorlardı çok sinir oldum bakalım bekleyip göreceğiz hep birlikte neyin nesi bilmiyorumkismile
kız dur smart yıne dalga geccek bızleee...yuh hala doymadınızmı dıyecek valla..
Az buz bişey değil zaten canım bunlar ama fazla da kaptırma kendini...Ama ilk defa seni bu ay biraz panik gördüm eee ciddi ciddi başladınız de mi çalışmalarayerimseniben
Ya,konuşup dillendirmek sonrasında da bak saçmalamış,uydurmuş denmek sitemiyorum.O yüzden bukonuda çok konuşmayacağım;sanırım ben hastayım yaaa!
Acayip stres oldum;şu dönem bitse de ragatlasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?