Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebeklazsa artıkın yıne bol bol calısacaz yıne napalım...

Ya sen girmiyordun ama maşallah hep okumuşsun kuralalrı da biliyorsun yaaa :lepi:
İşte seni bu yüzden seviyorummmmmmmmmm :)

kızzzzzzz sen hamilesin de ondan mı ağlayasın var acabaaaaaaaa bide bu belirtiler :1shok::1shok:

Az buz bişey değil zaten canım bunlar ama fazla da kaptırma kendini...Ama ilk defa seni bu ay biraz panik gördüm eee ciddi ciddi başladınız de mi çalışmalarayerimseniben

neeeeeeeeeeeeeeeeee dıyosuun smartttt kız benımde tam yerlesme gunu oturdugum yerde ksıgımda bı batma oldu zıplattı benı yerımden..kız sendede var bu ay bı seyler hadı hayırlısı..ya bole konusuyoruz ama umuıtlendırmek ıcın degıl dımı canım..hıssettıklerımızı paylasıyoruz sonucta neden burdayız..

yoksa yoksaaa...bebiş belirtisimi hakikaten acabaa??? ayyyy çok heyecanlı bir bekleyiş smartcım yaa...

ya masallah bütün hersey var sende daha ne olsun, yine de çok ümitlenmeyelim ama hadi yine iyisin sengözlerimebaksanab
benim bi ak1nt1 var ya buda belirti say1lmaz zaten

kızlar ya benim regl hala gelmedi tam anlamıyla siyah lekelenmeler var pedimde ya sökülemiyorum bir türlü gelemiyor stres yaptığım için ya da başka birşey var bilmiyorum nedir bu böyle dün sabahki testimde negatif çıkmıştı yarın sabah tekrarlayacaktım testi bu akşamda eczaneye gittim yetişemedim kepengleri indiriyorlardı çok sinir oldum bakalım bekleyip göreceğiz hep birlikte neyin nesi bilmiyorumkismile

Ben miiiiiiiii! bilmiyorumkismile
Ay utandım şimdi!Bilsem ki oalcak atlar gelirdim yine de inan buna!sana uç bişey gibi gelecek ama inan bilsem gelirdim.

saol canım benım dusunmen bıle yeterlı..emınım kı gelırsın..senın karakterını az cok anladık artık...coook tesekkur ettım..

kızzzzzzz sen hamilesin de ondan mı ağlayasın var acabaaaaaaaa bide bu belirtiler :1shok::1shok:

Ya,konuşup dillendirmek sonrasında da bak saçmalamış,uydurmuş denmek sitemiyorum.O yüzden bukonuda çok konuşmayacağım;sanırım ben hastayım yaaa!
Acayip stres oldum;şu dönem bitse de ragatlasam.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
baby_84.............................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Çiçeğim canım şu akıntı olayına ben çok takılmıştım her hamile olana akıntın var mıydı nasıldı rengi nasıldı diye sorardım otomatiğe bağlamıştım artık.Ama deneyimlerimden yani anlattıklarına göre bu akıntı olayı da bayanlara göre değişiyormuş.Bi arkadaş demişti benim regliden önce akıntım artar ama hamile kaldığım ay bir anda kesildi çok şaşırdım demişti.ama tabii bazı hamile arkadaşlarda akıntılarının arttığını söylüyor.Aslında bunlar bence her bayanda farklı.
Yanlış anlama sakın haa sadece bilgilendirmek için yazdım.Yoksa ben senden zaten pek bi umutluyum bakalım hayırlısı inş.

valla guzelmı bılmıyomda gecen gun basım cok dondu hala da devam ama daha hafıf bırde akıntım hıc kesılmedı bu ay dıgerlerı aynı ..gelısme bunlar ama sonuc ne bende merak edıyooooooooooooooooommmmmmmm

ay k1s hadi ya ne güzel insallah sonuç güzel olur :Saruboceq:

pembedanam k1s siz patlat1rs1n1z bu gidisle o yatag1 :roflol:

gelmesı canııım beklemıyozkı zaten..sen tabıı yap yap testını hayırlısı bakalım...guuuzeeeel sonuclar ver bıze..

Az buz bişey değil zaten canım bunlar ama fazla da kaptırma kendini...Ama ilk defa seni bu ay biraz panik gördüm eee ciddi ciddi başladınız de mi çalışmalarayerimseniben

Caımcım hayatımda ilk kez açık söyleyeceğim kzılar kusura bakmayın;bu kadar seviştim yaani!!! :asigim:
Bu bilim benim kafamı yedi bitirdi ama pes ettim dayanamadım.Kızlar biliyooo....

Ya,konuşup dillendirmek sonrasında da bak saçmalamış,uydurmuş denmek sitemiyorum.O yüzden bukonuda çok konuşmayacağım;sanırım ben hastayım yaaa!
Acayip stres oldum;şu dönem bitse de ragatlasam.

iyi tamam sustum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…