Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyiyiz canımcım sen ansılsın anlat bakaloım?tarihimize az kaldı gelişmelerin var mı????

Evet canım dün yaptım.Çıkmadı.

Çok stres yapmıyorum.Hele gündüzleri okuldayım,meşgulüm ya,aklıma gelmiyor zaten.
Umarım senden güzel haberler alırız.Sende heyecan dorukta tabii şimdi

ınsallah canım cok saol ama gun yaklasında nedense ınsanın umudu tukenıyor..olumsuz dusunuyor...eyvahedigeldismile

insallah canım smarta soz verdın yarın olmazsam ertesı gun yapacam dıye ama hıc cesaretım yok valla..

Ya Su'yun oturdğu yerde sen otursan testi alıp geleceğim evine :) Ama orası uzak be anacım bi test getirmek için.Yorma beni yapıver

bence güzel olacak sonuç...

insallah canım smarta soz verdın yarın olmazsam ertesı gun yapacam dıye ama hıc cesaretım yok valla..

Canım zaten kurallara göre de yapabilirsin de miii:roflol:
Bencede günün geçsin bekle bakalım 1-2 gün yap hem sen kurtul hem biz...Çünkü beklemek insanı daha da telaşlandırıyor.Ben dayanamam zaten bazı kızlar maş. 1 hafta 10 gün dayanıyorlar:bbo:

kurala uycam tabıkı amaaaan varsa var yoksa yok dıcemeyvahedigeldismilebekleme stresı bana daha cok stes yapıyoo..

:1rolleyes: çiçegim güzel gelismeler var heralde :))

Bencede çiçeğimde var bişeyler ama ümitlendirmek de istemiyorum aslında yaşadığın baş dönmeleri, tansiyon düşüklüğü eğer her zaman yaşamıyorsan farklı bişey sonuçtaa.Tabiii vücudunu en ii sen tanıyorsun...Yap bakalım testi de inş. güzel haberi ver bize.Bayram edelim şurdahihoyyyt

ya benim hiç kesilmeyen ve ve rahats1z edici miktarda ak1nt1m var hemde sar1 renk anlamad1m valla, sende var m1 bi gelisme

Benim sarı değil ama şeffaf akıntım var(Regl öncesi hep olur ama bu).Dün de bir anda bir bıçak sapladı bana aniden nefes keser gibi.2sn falan ancak sürdü.Sonrasında geçti hiçbişey olmamış gibi.bugün baktım intre yerleşme günüymüş.Bir kaç gün de regl olacakmış gibiyim ama daha çok var.Ha bugün zemin ayağımın altından kayar gibi oldu anlık ama zaten keyifsidzim gün boyu öyle anlatmıştım. benim psikolojik belirtilerim de olabilir bunlar anlattığıma bakma!

Yani bu kadar kafamçokkarıştı Amaannnn saçmaladım yaaaaaaaaaaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…