selam k1zlaaaaaaaaaaaar ben geldim
Evet canım dün yaptım.Çıkmadı.
Çok stres yapmıyorum.Hele gündüzleri okuldayım,meşgulüm ya,aklıma gelmiyor zaten.
Umarım senden güzel haberler alırız.Sende heyecan dorukta tabii şimdi
Canım inş. bebişin yerleşmiştir göbüşüne:CüvCüv:
Güzel haberler verirsin bizehihoyyyt
Canım inş. bebişin yerleşmiştir göbüşüne:CüvCüv:
Güzel haberler verirsin bizehihoyyyt
hosgeldıııınnnnn canım nerelerdeydın
insallah canım smarta soz verdın yarın olmazsam ertesı gun yapacam dıye ama hıc cesaretım yok valla..
Onun yerleşmiştir yerleşmiştir bayılıp düştü bile parklarda :) Onu merak etme kendine bak sen :roflol:
iyiyiz canımcım sen ansılsın anlat bakaloım?tarihimize az kaldı gelişmelerin var mı????
Onun yerleşmiştir yerleşmiştir bayılıp düştü bile parklarda :) Onu merak etme kendine bak sen :roflol:
insallah canım smarta soz verdın yarın olmazsam ertesı gun yapacam dıye ama hıc cesaretım yok valla..
Ya Su'yun oturdğu yerde sen otursan testi alıp geleceğim evine :) Ama orası uzak be anacım bi test getirmek için.Yorma beni yapıver
bence güzel olacak sonuç...
Ya Su'yun oturdğu yerde sen otursan testi alıp geleceğim evine :) Ama orası uzak be anacım bi test getirmek için.Yorma beni yapıver
Canım zaten kurallara göre de yapabilirsin de miii:roflol:
Bencede günün geçsin bekle bakalım 1-2 gün yap hem sen kurtul hem biz...Çünkü beklemek insanı daha da telaşlandırıyor.Ben dayanamam zaten bazı kızlar maş. 1 hafta 10 gün dayanıyorlar:bbo:
:1rolleyes: çiçegim güzel gelismeler var heralde :))
:1rolleyes: çiçegim güzel gelismeler var heralde :))
ya benim hiç kesilmeyen ve ve rahats1z edici miktarda ak1nt1m var hemde sar1 renk anlamad1m valla, sende var m1 bi gelisme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?