selam kızlar, bakayım neler kaynatmışsınız bugün, henüz okumadım...
selam kızlar, bakayım neler kaynatmışsınız bugün, henüz okumadım...
Pembecim senin şu şişme yatak olayına o kadar güldüm ki sen çok yaşa ee miiialkisalkisalkis
hosbulduk canım ıyıyım sayılır sen nasılsın?
Canım yazdım sana özelden...
Kızlar bu ay eklemeyelim beni olur mu inş. bi dahaki ay pek umutlu değilim o yüsden listeyi boşu boşuna işgal etmek istemiyorum.
Başlarsan gece muhabbetinin iyi geceler tatlı rüyalar bölümüne yetişirsin ancak :) Ama bi bak yine de.
sağol canım ben de iyiyim yarın senin günün hadi hayırlısııııı hihoyyyt
evet ya bende bakalım pembe bı desesın olumlu sonuc verırse bakarsın hepımız alırızdelikafadulden
Evet suçluyum Su .Aldım ağzımın payınıklava:
selam canım hosgeldııııııınnnnn.valla bayagı kaynatmıslar...oku oku yorulmusem ben
ayy canım öyle deme üzülürüm işallah gelmez de bir daha yaparsın canımm :teselli:
bizim yatak uğur getirir bakarsın ben uğurlu yatağı yollarım size canım, noollcek???:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet yaaa nasıl geccek yarın hıc bılmeyom vallaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım test yapmıssın galıba...hayırlısı uzulmek yok hem daha gelen gısende yokmus...bıraz daha beklıyoruz o zaman....ama stres yapmada adetın geleceks bıle sasırmasın....
selam k1zlaaaaaaaaaaaar ben geldim
evet yaaa nasıl geccek yarın hıc bılmeyom vallaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?