Çiçeğim canım şu akıntı olayına ben çok takılmıştım her hamile olana akıntın var mıydı nasıldı rengi nasıldı diye sorardım otomatiğe bağlamıştım artık.Ama deneyimlerimden yani anlattıklarına göre bu akıntı olayı da bayanlara göre değişiyormuş.Bi arkadaş demişti benim regliden önce akıntım artar ama hamile kaldığım ay bir anda kesildi çok şaşırdım demişti.ama tabii bazı hamile arkadaşlarda akıntılarının arttığını söylüyor.Aslında bunlar bence her bayanda farklı.
Yanlış anlama sakın haa sadece bilgilendirmek için yazdım.Yoksa ben senden zaten pek bi umutluyum bakalım hayırlısı inş.
Caımcım hayatımda ilk kez açık söyleyeceğim kzılar kusura bakmayın;bu kadar seviştim yaani!!! :asigim:
Bu bilim benim kafamı yedi bitirdi ama pes ettim dayanamadım.Kızlar biliyooo....
ay k1s hadi ya ne güzel insallah sonuç güzel olur :Saruboceq:
pembedanam k1s siz patlat1rs1n1z bu gidisle o yatag1 :roflol:
kız nıye kusura bakalım aferın sana tabııkı...bız cekınıyozmu bak pembedayla bana...yıne olmasın yıne calısacaz durmak yooookkkk...
bılıyorum canım ıkı hamılellıgımde de akıntı falan hıssetmedım.gercı adet gecıkmesınden baska bırsey hıssetmedım..yanlız 4 aydır kendımle fazla ugrasıyorum..her ay yumurtlama bıter ve kesılır.emınım..tabııkı bende hamılelıge yormuyorum canım..sadece hıssettıgım seyı paylasıyorum..hem daha sonuc negatıf degılkı..dananın kuyrugu 14 unde kopacak bakalım..eyvahedigeldismile
olsun patlak matlak, uğur getirecek bize o yatak...:hooray:
sonra isterseniz karışmam:roflol::roflol::roflol::roflol:
neeeeeeeeeeeeeeeeee dıyosuun smartttt kız benımde tam yerlesme gunu oturdugum yerde ksıgımda bı batma oldu zıplattı benı yerımden..kız sendede var bu ay bı seyler hadı hayırlısı..ya bole konusuyoruz ama umuıtlendırmek ıcın degıl dımı canım..hıssettıklerımızı paylasıyoruz sonucta neden burdayız..
olsun patlak matlak, uğur getirecek bize o yatak...:hooray:
sonra isterseniz karışmam:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi gecelerrrrrr.......
Canım benim herhalde bizi bizden başka kimse anlamaz.Yaşadığımız her an, hissettiğimiz herşey bu kadar benzer olabilir.Şu an boşlukta gibi hissediyorsun kendini.Ama inş. testin pozitif olacak.Çalışmalar boşa gitmemiştir yaneeCADIARZU
Ayrıca başdönmeleri hayra alamet.Hep demez miyiz başdönmesi mide bulantısı aaaaa yoksaa yoksa hamile miyim falan diyeebilmiyorumkismile
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi gecelerrrrrr.......
biz bu gidişle rekora koşucakmışız gibi geliyoo çiçeğim yaaa...:roflol:
yoksa yoksaaa...bebiş belirtisimi hakikaten acabaa??? ayyyy çok heyecanlı bir bekleyiş smartcım yaa...
ya masallah bütün hersey var sende daha ne olsun, yine de çok ümitlenmeyelim ama hadi yine iyisin sengözlerimebaksanab
benim bi ak1nt1 var ya buda belirti say1lmaz zaten
pembecım ablamdada var o yataktan bı gun onda yatmıstık..ben 50 kılo esım 96 kılo ben hoooop esımın tarafına kayıyorum..o aksam varya sabaha kadar gulmekten uyuyamamıstık.
tabii canım hissettiklerimiz paylaşıyoruz.Ne olur kzılar kınamayın beni sonrasında bişey çıkmazsa(ki çıkmayacak) ama yaşadığım şeyi şöyle özetleyeyim.Dünden beri dilime geliyo geliyo anlatamoıyroum sonrasında ne olacağını bilmeidğilm için.Ama bakın söylüyorum illa bebekten faland eğil ama bana söylle bişey oldu.
Dün öğretmenler odamızda oturuyordum;kucağımda laptop.Bizim oda sadece bizim branşa ait odada da kimse yoktu geziniyordum öyle;derken dedm ki bi sandalye daha çekip ayağımı uzatayuım üzerine.Zaman akıp geçti o rahatlıkla tam o sırada bir anda o şiddetle sandalyeden resmen fırladım.Anlık bir acı;öncesi ve sonrası olmadı aslaçOlan bu...Ama bu herşeyden olabiir,sonuçta insanız zaren ben hamleliğe de yormadım.Clemantine sormasa anlatamazdım bile bunu size.
saol canım benım dusunmen bıle yeterlı..emınım kı gelırsın..senın karakterını az cok anladık artık...coook tesekkur ettım..
Çiçeğim canım şu akıntı olayına ben çok takılmıştım her hamile olana akıntın var mıydı nasıldı rengi nasıldı diye sorardım otomatiğe bağlamıştım artık.Ama deneyimlerimden yani anlattıklarına göre bu akıntı olayı da bayanlara göre değişiyormuş.Bi arkadaş demişti benim regliden önce akıntım artar ama hamile kaldığım ay bir anda kesildi çok şaşırdım demişti.ama tabii bazı hamile arkadaşlarda akıntılarının arttığını söylüyor.Aslında bunlar bence her bayanda farklı.
Yanlış anlama sakın haa sadece bilgilendirmek için yazdım.Yoksa ben senden zaten pek bi umutluyum bakalım hayırlısı inş.
vallaha yarın başlıyorum çalışmalarıma...bu sefer günaşırı çalışıcass...aman smart duymasın hakikaten!!!:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?