Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bılıyorum canım ıkı hamılellıgımde de akıntı falan hıssetmedım.gercı adet gecıkmesınden baska bırsey hıssetmedım..yanlız 4 aydır kendımle fazla ugrasıyorum..her ay yumurtlama bıter ve kesılır.emınım..tabııkı bende hamılelıge yormuyorum canım..sadece hıssettıgım seyı paylasıyorum..hem daha sonuc negatıf degılkı..dananın kuyrugu 14 unde kopacak bakalım..eyvahedigeldismile

Caımcım hayatımda ilk kez açık söyleyeceğim kzılar kusura bakmayın;bu kadar seviştim yaani!!! :asigim:
Bu bilim benim kafamı yedi bitirdi ama pes ettim dayanamadım.Kızlar biliyooo....

kız nıye kusura bakalım aferın sana tabııkı...bız cekınıyozmu bak pembedayla bana...yıne olmasın yıne calısacaz durmak yooookkkk...

Canım benim herhalde bizi bizden başka kimse anlamaz.Yaşadığımız her an, hissettiğimiz herşey bu kadar benzer olabilir.Şu an boşlukta gibi hissediyorsun kendini.Ama inş. testin pozitif olacak.Çalışmalar boşa gitmemiştir yaneeCADIARZU
Ayrıca başdönmeleri hayra alamet.Hep demez miyiz başdönmesi mide bulantısı aaaaa yoksaa yoksa hamile miyim falan diyeebilmiyorumkismile

tabii canım hissettiklerimiz paylaşıyoruz.Ne olur kzılar kınamayın beni sonrasında bişey çıkmazsa(ki çıkmayacak) ama yaşadığım şeyi şöyle özetleyeyim.Dünden beri dilime geliyo geliyo anlatamoıyroum sonrasında ne olacağını bilmeidğilm için.Ama bakın söylüyorum illa bebekten faland eğil ama bana söylle bişey oldu.

Dün öğretmenler odamızda oturuyordum;kucağımda laptop.Bizim oda sadece bizim branşa ait odada da kimse yoktu geziniyordum öyle;derken dedm ki bi sandalye daha çekip ayağımı uzatayuım üzerine.Zaman akıp geçti o rahatlıkla tam o sırada bir anda o şiddetle sandalyeden resmen fırladım.Anlık bir acı;öncesi ve sonrası olmadı aslaçOlan bu...Ama bu herşeyden olabiir,sonuçta insanız zaren ben hamleliğe de yormadım.Clemantine sormasa anlatamazdım bile bunu size.

olsun patlak matlak, uğur getirecek bize o yatak...:hooray:

sonra isterseniz karışmam:roflol::roflol::roflol::roflol:

pembecım ablamdada var o yataktan bı gun onda yatmıstık..ben 50 kılo esım 96 kılo ben hoooop esımın tarafına kayıyorum..o aksam varya sabaha kadar gulmekten uyuyamamıstık.

Smartcım zaten şu belirti dedikleri şeyde de ani kasık batmalarından bahsediyorlar.Belki de öyle bişeydir hadi hayırlısı inş.

sadece dıger hamılelıklerımde olamdı dıye bıraz kasıyorum kendımı hayrıdır ısallah dıyorum..ınsallah hamıslık cıkarda yoksa baska sorun var dıye yerım bıtırırım ben kendımı..doktora gıtme fobımde var zaten..

yoksa yoksaaa...bebiş belirtisimi hakikaten acabaa??? ayyyy çok heyecanlı bir bekleyiş smartcım yaa...

Canım yok yaaa!sanmıyorum;ama tabi geçen ay biliyorsunuz her an hayır yok .... diyordum ama bu ay az da olsa 'belki tutmuştur' diyebiliyorum kendime.Tabi bunu Allah bilir;belki regl gününe kadar varsa bile dayanamayacak onu da Allah bilir.Benim tek bildiğim anlattığım şey.Ama o psikolojik olamaz resmen yerimden zıpladım.başka bir sebebi olabilir olsa olsa...

kızlar bende yatıyorum iyi geceler hepinize kokulu öpücükler opuyorumnanaktan

Kızlar forumda başka bir topicde bi hamile arkadaş şey yazmış.2 aylık hamileyim ama hala belirti namına hiçbirşey yok ultroson fotolarını görmesem hamile olduğuma inanmayacağım diyee.Vee bu bayanın üçüzleri olucakmış.Maş. dedim yaniiialkisalkisalkis

ya masallah bütün hersey var sende daha ne olsun, yine de çok ümitlenmeyelim ama hadi yine iyisin sengözlerimebaksanab
benim bi ak1nt1 var ya buda belirti say1lmaz zaten

Ya yok gülümcüm bişeyim;öyel deme.ben sadece olduğunu zannettiğim şeyleri paylaştım(bıçak batması dşında çünkü o oldu eminim diğerleri psikolojik olabilri)

pembecım ablamdada var o yataktan bı gun onda yatmıstık..ben 50 kılo esım 96 kılo ben hoooop esımın tarafına kayıyorum..o aksam varya sabaha kadar gulmekten uyuyamamıstık.

ayyy kızlar, aklıma ne geldi...artık bizbizeyiz diye anlatıyorum. çekinmeden.
bizde yeni evliyiz, annem özene bözene saten nevresim takımı almış, annanelerden kalma iğne oyası falan yaptırmış kenarlarına, benim gelin yatağımda o serili...
aman allahım, ben bütün gece kayıp düşüyordum yataktan, bendede saten pijama takımı... kocişime gına gelmiş olmalı, kalktık sabaha karşı artık, çarşafı çıkardık, rahat ettik...halaa 2 sene oldu, anlatırım güler dururuz. bi dahada çıkarmadım o takımları :dance::dance:

canım burda olmamızın sebbebı bunları anlatıp ıcımız rahatlatmak degılmı..tabııkı anlatacagız...ıcımızı dokecegız...aglayacagız.gulecegızzz..anlat canım anlat sen ıcınde tutma o kadar seyı..bız ıllede hamıslıge yormuyoruz.insallah dıyoruzz.cunku bklentımız o ...

saol canım benım dusunmen bıle yeterlı..emınım kı gelırsın..senın karakterını az cok anladık artık...coook tesekkur ettım..

kendimi anlatabilmişsem ne mutlu bana. :)

Mesela ben de de hep regl öncesi akıntı olur;tabiki takılmamak lazım.Bünyeden bünyeye değişiyor herşey herkeste.Genel kanı ne regl ecikmesiiiii işte o kadaaadddddddddddarrrrrrrrr :)
vallaha yarın başlıyorum çalışmalarıma...bu sefer günaşırı çalışıcass...aman smart duymasın hakikaten!!!:roflol:

Hehe duydum bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…