:)) işallah canım ordan şeref tribününe inersin :Saruboceq:tesekkur ederım canııııııııımmm..yupppıııı 1 gunde olsa su keyfı yasıyım beeee...opuyorumnanaktan
k1zlar bende ç1k1yorum malum yar1n mesai var, hepinizi kocaman öpüyorummmmmm.....
Evet ben de okudum onu amaaaaaa o daha başına gelecekleri bilmiyooo delikafadulden
Bu doğum gününde ben de ablama saten nevresim takımı aldım özene bezene o da aynı eyi söyledi.Çok kayıyo,bırak eşimi bulmayı yatakta kendi yerimi bile bulamıyrum dedi :)))
ee,peki o kadar olumsuz etkene karşı muvaffak olabildiniz mi???? :)
Hoş ben kime soruyorum kesin başarmışsınızdır delikafadulden
canım burda olmamızın sebbebı bunları anlatıp ıcımız rahatlatmak degılmı..tabııkı anlatacagız...ıcımızı dokecegız...aglayacagız.gulecegızzz..anlat canım anlat sen ıcınde tutma o kadar seyı..bız ıllede hamıslıge yormuyoruz.insallah dıyoruzz.cunku bklentımız o ...
14 u ama erkenmı yaaaaaaaaa cıkmazsaaaeyvahedigeldismile
3-4 gün önceden bile belli oluyomuş yaaa....
olsun o bile güzel ve heyecanl1 bir ümit, bir k1p1rt1...
evet ben de kesin hamileyim falan demiyoeum ama yine de bunalrı paylaşmak bile zor geliyor bana.Ben kimseye pek bişeyimi anlatmam.Şu an beraber ölmeliyiz dese öleceğim arkadaşım bile bi haber bu çalışmalrdan ve tabi ailemde.Ulllenn bilmesi gerekmese eşime de söylemeyeceğim de bebişi isteyen o naniknanik
tesekkur ederım canııııııııımmm..yupppıııı 1 gunde olsa su keyfı yasıyım beeee...opuyorumnanaktan
k1zlar bende ç1k1yorum malum yar1n mesai var, hepinizi kocaman öpüyorummmmmm.....
evet ben de kesin hamileyim falan demiyoeum ama yine de bunalrı paylaşmak bile zor geliyor bana.Ben kimseye pek bişeyimi anlatmam.Şu an beraber ölmeliyiz dese öleceğim arkadaşım bile bi haber bu çalışmalrdan ve tabi ailemde.Ulllenn bilmesi gerekmese eşime de söylemeyeceğim de bebişi isteyen o naniknanik
Kızlar sizlere doyum olmaz muhabbete hiç olmaz ama yatayım artık gözüm batmaya başladı.Hepinize ii geceler.Güzel haberlere uyanırız inş.
Canııııııımmmmmmmm en kısa zamanda şeref trübününe inecepinden eminim ben.Bak inmen dilepiyle bile demedimmmmm :)
anlatıcass tabiiii kızlar, ben burda çok rahatlıyorum gerçekten. paylaştıkça dahada iyi hissediyorum kendimi. hepimiz hamiş olucazz ve hepimiz hamişken yine burda yazıcasss birbirimizee....bi nevi günlük gibi aslında bu yazdıklarımız...geriye dönünce, ''neler yaşamışız''diyeceğiz...
14 u ama erkenmı yaaaaaaaaa cıkmazsaaaeyvahedigeldismile
Sen de benim gibisin desene :S Ya birlikte hamiş kalırsak ben çok mutlıu olacağım be çieçğim.Her an sammi olduğun biriyle aynı anda aynı olayları yaşamak ve paylaşmak ne kadar üzel bişey olsa gerek.zorlanmak yok canım ınankı benımde esımden baska kımse bılmıyo..en yakın arkadaslarım bıle..hatta ablama bıle anlatmıyoum..sadec ve sadece burda...
Yaaaa çıkar gibi geliyo bana;her şey yolundaydı yumurtlamandan regl düzenine kadar.E dahası ne! :)
Sen de benim gibisin desene :S Ya birlikte hamiş kalırsak ben çok mutlıu olacağım be çieçğim.Her an sammi olduğun biriyle aynı anda aynı olayları yaşamak ve paylaşmak ne kadar üzel bişey olsa gerek.
ınsallah canım yaaaa...ınersemde hepınızı yanımda gormek ıstıyorum..asagıdan devam edrız muhabbete...supeerr olur yaaaaaaaaaaaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Yaaaa çıkar gibi geliyo bana;her şey yolundaydı yumurtlamandan regl düzenine kadar.E dahası ne! :)
Sen de benim gibisin desene :S Ya birlikte hamiş kalırsak ben çok mutlıu olacağım be çieçğim.Her an sammi olduğun biriyle aynı anda aynı olayları yaşamak ve paylaşmak ne kadar üzel bişey olsa gerek.
Pembecim sıkı çalış yetiş bize :) Gece muhabbetlerimiz aynen devam etsin böyece hiiiiçççç kopmaadan farklı formattaa :) Su'cum gece kuşum senin için de geçerli bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?