Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

evet ben de kesin hamileyim falan demiyoeum ama yine de bunalrı paylaşmak bile zor geliyor bana.Ben kimseye pek bişeyimi anlatmam.Şu an beraber ölmeliyiz dese öleceğim arkadaşım bile bi haber bu çalışmalrdan ve tabi ailemde.Ulllenn bilmesi gerekmese eşime de söylemeyeceğim de bebişi isteyen o naniknanik

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
baby_84.............................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979...........................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

olsun o bile güzel ve heyecanl1 bir ümit, bir k1p1rt1...

Ya yok aslında ben belirti istemiyorum çünkü hayatımı sınırlıyor.Geçen ay rahattım emindim kendimden ve hiiççbişey yokmuş ibi yalamaya devsm ettim ama şimid daha temkinli davranıyorum yaaa,sevmedim bu belirti olayını ben.Hoşşş,ben belirti diye anlatmadım ama yine de sevöedim kafamı bulandırıyooo

zorlanmak yok canım ınankı benımde esımden baska kımse bılmıyo..en yakın arkadaslarım bıle..hatta ablama bıle anlatmıyoum..sadec ve sadece burda...

tesekkur ederım canııııııııımmm..yupppıııı 1 gunde olsa su keyfı yasıyım beeee...opuyorumnanaktan

Canııııııımmmmmmmm en kısa zamanda şeref trübününe inecepinden eminim ben.Bak inmen dilepiyle bile demedimmmmm :)

anlatıcass tabiiii kızlar, ben burda çok rahatlıyorum gerçekten. paylaştıkça dahada iyi hissediyorum kendimi. hepimiz hamiş olucazz ve hepimiz hamişken yine burda yazıcasss birbirimizee....bi nevi günlük gibi aslında bu yazdıklarımız...geriye dönünce, ''neler yaşamışız''diyeceğiz...

Canııııııımmmmmmmm en kısa zamanda şeref trübününe inecepinden eminim ben.Bak inmen dilepiyle bile demedimmmmm :)

ınsallah canım yaaaa...ınersemde hepınızı yanımda gormek ıstıyorum..asagıdan devam edrız muhabbete...supeerr olur yaaaaaaaaaaaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:lepi::lepi::lepi:

14 u ama erkenmı yaaaaaaaaa cıkmazsaaaeyvahedigeldismile

Yaaaa çıkar gibi geliyo bana;her şey yolundaydı yumurtlamandan regl düzenine kadar.E dahası ne! :)

zorlanmak yok canım ınankı benımde esımden baska kımse bılmıyo..en yakın arkadaslarım bıle..hatta ablama bıle anlatmıyoum..sadec ve sadece burda...
Sen de benim gibisin desene :S Ya birlikte hamiş kalırsak ben çok mutlıu olacağım be çieçğim.Her an sammi olduğun biriyle aynı anda aynı olayları yaşamak ve paylaşmak ne kadar üzel bişey olsa gerek.

Pembecim sıkı çalış yetiş bize :) Gece muhabbetlerimiz aynen devam etsin böyece hiiiiçççç kopmaadan farklı formattaa :) Su'cum gece kuşum senin için de geçerli bu :)

bencede çıkar çiçeğim yaa...denemelisin...

ınsallah canım yaaaa...ınersemde hepınızı yanımda gormek ıstıyorum..asagıdan devam edrız muhabbete...supeerr olur yaaaaaaaaaaaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Beni bırakıp gitmeeeeeeeeeeeeee :gitme: Beni de alllllllllllll :gitme:

Sonucun gedliğinde sana bunları söyleyeceğim :sm_cool:

evet canım ya bende fazla dısa donuk degılımdır..herseyı ıcımde yasarım..ama bırseyı farkettım..hıssttıgımz seyler aynı gıbı hadı hayırlısı be gulum..neden olmasın..bu ay ıyı calıstık hemde nasıl valla...ınsallah bu aydan sonra soyle bebıslerımızı konusuruz...hadı amaaaaa ogluma kız arıyorum ben

Pembecim sıkı çalış yetiş bize :) Gece muhabbetlerimiz aynen devam etsin böyece hiiiiçççç kopmaadan farklı formattaa :) Su'cum gece kuşum senin için de geçerli bu :)

şimdi bu ay sen ve çiçeğimde hamiş olursanız sizden ince taktikler isteyeceğiz ona göre...
öle bilimsellikle, çok çalışmayla olmyo bizimkisi...hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…