sızede ıyı geceler canlarım...kendınıze ocok ıyı bakın opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr.bugün hafta ortası:lepi:
teker teker dökülüyoruzkaydirigubbakcemile3
ayshe h.g. canım benim uykum var onun dışında iyiyim şükür
sen nasılsın
Herkese günaydın kızlarrr
dünkü şeffaf pembelikten sonra azar azar siyah lekelenmeler vardı sonunda da hakem kırmızı kartı gösterdi saha dışındayım üzgünüm(
dünkü şeffaf pembelikten sonra azar azar siyah lekelenmeler vardı sonunda da hakem kırmızı kartı gösterdi saha dışındayım üzgünüm(
inanmıyorum ya.çok üzüldüm valla.ama nasıl olur hala anlamadım.İnşallah bu ay((
canım yaa çookk üzüldüm testinde elinde kaldı bende yaptım bu sabah ama negatif çıktı daha kırmızılar gelmedi ama bekliyorum canım üzme kendini bitsin kırmızılar hemen başla yine çalışmalara olurmu
valla canım bende anlamadım bariz lekelenmem olmuştu bilmiyorum bu ay inş.olur regl bitiminden itibaren eşime keçi boyunuzu kaynatıcam kendimde içicem birde kuru incir diyorum yiyeyim havuç falanda yediririm eşime bakalım hayırlısı artık çokta üzülmedim 2.ayımızdı olmadı belki 3.de voleyi vururum hihoyyyt
günaydın kızlar hepinize malesef ben sabah test yaptım ama negatif mafoldumben2 gün geçti eğer bebeğim benimle olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum 2. çizgi mafoldumbenresmen tepe taklak oldummafoldumben yine bu ayda gelmedi meleğim ne kadar kafaya takmıcam üzülmicem dediysemde kendime bu ay çok farklıydım emin gibi bişeydim o yüzden negatifi görmek kötü yaptı beni ama isyan etmiyorum belki bu gün değil ama gelicek bebeğim biliyorum şu an rahatladım ama stres yapmıştım 2 gündür şimdi rahatlayıp kırmızıların gelmesini bekliyorum gelsinlerki bende çalışmalara tekrar başlayayım
ohhh ii bari ben de uzun bi zamandır çalışıyosun sanıyorum. O zaman olur ya inşallah dert etmeyelim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?