Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın opuyorumnanaktan
Bugün Tweety , ebruli ve çiçeğm için test günü boshayallersmile
İnşallah 3 hamişimiz olacak zemuszemus , bugün bütün dualarım onlar için :Saruboceq:

Geçmişi de okudum bitirdim, dersim de bitmek üzere, dersten sonra hemen bi kahvaltı yapıp döneyim bari

Son düzenleme:
günaydınnlarrrrrrrr :lepi:
günümüz güzel geçsin inşallahkaydirigubbakcemile2
ebruli twetyy ve çiçeğim hadi inşallah çift çizgi görürsünüz:Saruboceq:

teker teker dökülüyoruzkaydirigubbakcemile3

ayshe h.g. canım benim uykum var onun dışında iyiyim şükür
sen nasılsın

Herkese günaydın kızlarrr
dünkü şeffaf pembelikten sonra azar azar siyah lekelenmeler vardı sonunda da hakem kırmızı kartı gösterdi saha dışındayım üzgünüm (

teker teker dökülüyoruzkaydirigubbakcemile3

ayshe h.g. canım benim uykum var onun dışında iyiyim şükür
sen nasılsın

hoşbulduk :)

ya sorma ben otobüsü kaçırdım taksi bulamadım o kadar yolu yürüye yürüye pardon

sürüne sürüne geldim yaa nevrim döndü kafamçokkarıştı

günaydın kızlar hepinize malesef ben sabah test yaptım ama negatif mafoldumben2 gün geçti eğer bebeğim benimle olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum 2. çizgi mafoldumbenresmen tepe taklak oldummafoldumben yine bu ayda gelmedi meleğim ne kadar kafaya takmıcam üzülmicem dediysemde kendime bu ay çok farklıydım emin gibi bişeydim o yüzden negatifi görmek kötü yaptı beni ama isyan etmiyorum belki bu gün değil ama gelicek bebeğim biliyorum şu an rahatladım ama stres yapmıştım 2 gündür şimdi rahatlayıp kırmızıların gelmesini bekliyorum gelsinlerki bende çalışmalara tekrar başlayayım

dünkü şeffaf pembelikten sonra azar azar siyah lekelenmeler vardı sonunda da hakem kırmızı kartı gösterdi saha dışındayım üzgünüm (

inanmıyorum ya.çok üzüldüm valla.ama nasıl olur hala anlamadım.İnşallah bu ay((

canım yaa çookk üzüldüm testinde elinde kaldı bende yaptım bu sabah ama negatif çıktı daha kırmızılar gelmedi ama bekliyorum canım üzme kendini bitsin kırmızılar hemen başla yine çalışmalara olurmu

inanmıyorum ya.çok üzüldüm valla.ama nasıl olur hala anlamadım.İnşallah bu ay((

valla canım bende anlamadım bariz lekelenmem olmuştu bilmiyorum bu ay inş.olur regl bitiminden itibaren eşime keçi boyunuzu kaynatıcam kendimde içicem birde kuru incir diyorum yiyeyim havuç falanda yediririm eşime bakalım hayırlısı artık çokta üzülmedim 2.ayımızdı olmadı belki 3.de voleyi vururum hihoyyyt

sana söylemeyi unuttum ebruşçumm akşam gittim bir soluk eczaneye ama kepengleri indiriyorlardı alamadım gecede zaten pembelik gelmeye başladı sonra siyah lekenlenmeler sonra kaık ve yumurtalıklarımın ağrıdığını hissettim sonrada nakavt oyun dışı kaydirigubbakcemile3

günaydıınnnnnlaaaaarrrr

ooooo sabah kötü başlamış bazı arkadaşlar için canlarım üzülmeyin bakın bizde yanınızdayız

ohhh ii bari ben de uzun bi zamandır çalışıyosun sanıyorum. O zaman olur ya inşallah dert etmeyelim o kadar.

Kızlar çok üzüldüm yaa ( ikinizden de ne kadar ümitliydik hepimiz halbuki(
sanırım bi özür borçluyum size, ben de ümitlendirdim sizi biliyorum, yumurtlamadan 1 hafta sonra lekelenme oyduysa yerleşme kanamasıdır, kesin hamilesiniz diye ümitlendirdim kusura bakmayın nolur( hakkınızı helal edin yaaa çok üzgünüm mafoldumben

çok üzüldüm teselli için söyleyebileceğim tek şey bunada şükür:Saruboceq:
çünkü sağlıklıyızki zamanında adet oluyoruz bu son değil biliyosunuz
her ay yeni umut bizim için..:teselli:

ohhh ii bari ben de uzun bi zamandır çalışıyosun sanıyorum. O zaman olur ya inşallah dert etmeyelim o kadar.

canım uzun zamandır çalışmıyoruz aman Allahta çalıştırmasın ben 3,5 yıllık evliyim o yüzden bir an önce kalma telaşındayım tedirgininliğim bu yüzden eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…