Pembecim sıkı çalış yetiş bize :) Gece muhabbetlerimiz aynen devam etsin böyece hiiiiçççç kopmaadan farklı formattaa :) Su'cum gece kuşum senin için de geçerli bu :)
evet canım ya bende fazla dısa donuk degılımdır..herseyı ıcımde yasarım..ama bırseyı farkettım..hıssttıgımz seyler aynı gıbı hadı hayırlısı be gulum..neden olmasın..bu ay ıyı calıstık hemde nasıl valla...ınsallah bu aydan sonra soyle bebıslerımızı konusuruz...hadı amaaaaa ogluma kız arıyorum ben
Yaaaa!Ben sizin kadar çalışamadım pes ettim.Keşke bi çalışma daha yapsaydım diyorum zman zaman ama içimden gelemdi yapamazdım.
Ben hani dışa dönük br insanımdır ama özelim hakikaten özeldir paylaşmama kolay kolay kimseyle.Genelde dinleyiciyimdir. Burda bile sıkıla sıkıla anlatabliyorum baksana bana
Ne diyorsun kızım gelmişmidir ki oğluna istiyoonnnn :1rolleyes:
geçen ay ne üzel sen ben butter birlikte bekliyorduk
Yaaaa!Ben sizin kadar çalışamadım pes ettim.Keşke bi çalışma daha yapsaydım diyorum zman zaman ama içimden gelemdi yapamazdım.
Ben hani dışa dönük br insanımdır ama özelim hakikaten özeldir paylaşmama kolay kolay kimseyle.Genelde dinleyiciyimdir. Burda bile sıkıla sıkıla anlatabliyorum baksana bana
Ne diyorsun kızım gelmişmidir ki oğluna istiyoonnnn :1rolleyes:
geçen ay ne üzel sen ben butter birlikte bekliyorduk
alllahııımmm agzından bal damlıyo valla..kız varya bı tutarda bıde kız olursa tutmayın benııııııııı:dance:ikinizinde kızı olucakkkkkkkk.....2010 güzel bir yıl!! hadi bakalım, söyledi dersiniz...:içelim:
Pembişim hakikaten haaa,senin de çiçeğimin de östrojen hormonunuz fazla salgılanıyor herhalde.Benim bir iki tane böyle arkaşdaım var.Seksiz hayata hayat demezler ama ben yapmasam ölene kadar da aklıma gelip offf yapsayfdım demem.
Sizinki iyi aslında;ohhhhh misss!
Ya bi hamiş çık;belirtiler benziyor dedin ya lacağım seni gece markajına :)))
Off peki ben bu testi ne zamna yapacağğımm yaaa!18i dğru gün mü ya negatif çıkarsa da aslında 20sinde yapmam gerekiyorsa o zamna da strrs yapmış olacağım boşu boşuna kendime.
Ya bi hamiş çık;belirtiler benziyor dedin ya lacağım seni gece markajına :)))
Off peki ben bu testi ne zamna yapacağğımm yaaa!18i dğru gün mü ya negatif çıkarsa da aslında 20sinde yapmam gerekiyorsa o zamna da strrs yapmış olacağım boşu boşuna kendime.
Kızlar kalmak istiyoeum ama acayip yorgunum.Gözlerim kapanıyooo;bugün de arabayı kullanırken refüje doğru ittim gittim geldim bu halsizlikle o yüzden çıkayım da biraz dinleemyim ben.Kocaman öpüyoeum sizleri....kuruma bakmayın olurmu!
Kızlar kalmak istiyoeum ama acayip yorgunum.Gözlerim kapanıyooo;bugün de arabayı kullanırken refüje doğru ittim gittim geldim bu halsizlikle o yüzden çıkayım da biraz dinleemyim ben.Kocaman öpüyoeum sizleri....kuruma bakmayın olurmu!
yok be canım aslında çokta istekli olmadım her defasında ama...bebiş için mecburen katlandım yani... bu ay sanki hakikaten östrojen fazlam varmış gibi hissediyorum ama kendimi, çok pis gaza geldim galiba..lülülülülülü
19unda yaparsın canım. olmaz mı??? zaten belli olur 18inde de ama olsun...
O gğn benim doğum günümmm olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :uhm:
Çalıi canımcım hele ki içinden de gelebiliyorsa kesin çalış....Ne var sanki.
ben beceremiyorum ama becerene de sonuna kadar deesteğim bu konuda.İnşallah bu ay güzel haberlerini alacağız.
Senin neyini seviyorum biliyor musn başkası olsa reglm yeni bitti yumurtlama dönemi de değil girmeyeyim topiğe der ve girmez(bir iki ün hariç) ama sen döndün döneli yine muhabbetin tam oratsındasın kenarında bile değil.Süpersin :sm_cool:
O gğn benim doğum günümmm olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?