Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Pembecim sıkı çalış yetiş bize :) Gece muhabbetlerimiz aynen devam etsin böyece hiiiiçççç kopmaadan farklı formattaa :) Su'cum gece kuşum senin için de geçerli bu :)

hehey dur bı yumurtlasında nasıl gaz vercez ona..gercı ıhttıyacı falan yok ama olsun..ğııın ğınnnnnnnnn ..yahu fantazıler bıle hazır beee.kım tutar pembısımııııı:dance::dance:

Yaaaa!Ben sizin kadar çalışamadım pes ettim.Keşke bi çalışma daha yapsaydım diyorum zman zaman ama içimden gelemdi yapamazdım.
Ben hani dışa dönük br insanımdır ama özelim hakikaten özeldir paylaşmama kolay kolay kimseyle.Genelde dinleyiciyimdir. Burda bile sıkıla sıkıla anlatabliyorum baksana bana

Ne diyorsun kızım gelmişmidir ki oğluna istiyoonnnn :1rolleyes:

geçen ay ne üzel sen ben butter birlikte bekliyorduk

Pembişim hakikaten haaa,senin de çiçeğimin de östrojen hormonunuz fazla salgılanıyor herhalde.Benim bir iki tane böyle arkaşdaım var.Seksiz hayata hayat demezler ama ben yapmasam ölene kadar da aklıma gelip offf yapsayfdım demem.

Sizinki iyi aslında;ohhhhh misss!

ikinizinde kızı olucakkkkkkkk.....2010 güzel bir yıl!! hadi bakalım, söyledi dersiniz...:içelim:

gelır gelıııırrrr bız beklıyoz oglum beklıyo tabııkı gelcek..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ya bi hamiş çık;belirtiler benziyor dedin ya lacağım seni gece markajına :)))
Off peki ben bu testi ne zamna yapacağğımm yaaa!18i dğru gün mü ya negatif çıkarsa da aslında 20sinde yapmam gerekiyorsa o zamna da strrs yapmış olacağım boşu boşuna kendime.

yok be canım aslında çokta istekli olmadım her defasında ama...bebiş için mecburen katlandım yani... bu ay sanki hakikaten östrojen fazlam varmış gibi hissediyorum ama kendimi, çok pis gaza geldim galiba..lülülülülülü

Kızlar kalmak istiyoeum ama acayip yorgunum.Gözlerim kapanıyooo;bugün de arabayı kullanırken refüje doğru ittim gittim geldim bu halsizlikle o yüzden çıkayım da biraz dinleemyim ben.Kocaman öpüyoeum sizleri....kuruma bakmayın olurmu!

olsun canım 17 ınıde beklerııızzz 20 sını de ama 18 ı yapcan tabıı...kız yoksa catlarız burda...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

19unda yaparsın canım. olmaz mı??? zaten belli olur 18inde de ama olsun...

askolsun anım ne kusuru..neee arabayımı ıttın bır daha sakın duymayım bole seyler.dıkkat et ..tamam canım ııyı geceler tatlı ruyalar..a.s.

kusura bakılır mı yaa...biz uyuyoruz tabii gündüz. :)) iyi geceler, erken yat tabii, bebiş senleyse uyku ister o şimdi....naniknanik

Çalıi canımcım hele ki içinden de gelebiliyorsa kesin çalış....Ne var sanki.
ben beceremiyorum ama becerene de sonuna kadar deesteğim bu konuda.İnşallah bu ay güzel haberlerini alacağız.

Senin neyini seviyorum biliyor musn başkası olsa reglm yeni bitti yumurtlama dönemi de değil girmeyeyim topiğe der ve girmez(bir iki ün hariç) ama sen döndün döneli yine muhabbetin tam oratsındasın kenarında bile değil.Süpersin :sm_cool:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
baby_84.............................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979...........................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

öyleyim di miii :))) şarj oluyorum burda ben napiiiimmm....hadi yat artıkkk...
bende gidiyorum, iyi geceler!!!!:asigim:

Pembem bebiş yok;yorgunum sadece :) teşekkür ederim.Çiçeğims eni de kocaman öpüyorum;artık gideyim de uyuyayım biraz. kalbim sizinle burda;nedne uyumak diye bişey var yaaaaaaaaaaaaaa OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…