Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk :)

ya sorma ben otobüsü kaçırdım taksi bulamadım o kadar yolu yürüye yürüye pardon

sürüne sürüne geldim yaa nevrim döndü kafamçokkarıştı

ay kıyamam sana ya hamile hamile.. ama bereket kış ayı yaz olaydı dilin dışarda gelirdin

inanmıyorum ya.çok üzüldüm valla.ama nasıl olur hala anlamadım.İnşallah bu ay((

ipekcim demek istediğim buydu işte :sinifsinif:

+

anladım canım ama iyi tarafından düşün hiç olmazsa çok gecikmedi kırmızılar bak benim daha gelen giden yok adetime dair ağrımda yok e bebek te yok yatığım stres adetimi geciktirmekten başka işe yaramadı bakalım ne kadar beklicem

günaydıınnnnnlaaaaarrrr

ooooo sabah kötü başlamış bazı arkadaşlar için canlarım üzülmeyin bakın bizde yanınızdayız

sağol canım evet kötü başladı ama beklki çiçeğimden güzel haberler gelir

ya aynı haltı ben de yedim ama bu da böyledir. Nasıl oldu hala anlamadım.bilmiyorumkismile

Yok be güzelim hiç ümitlenmedim kendi adıma konuşayım ama regl dünde gelmeseydi kesin hamileyim diyecektim az daha kaydirigubbakcemile3

hep söylüyorum kızlar
1seneniz dolmadan telaş yapmayın lütfen
çünkü 1seneye yaklaştıkça hamile kalma oranında hızlı bir artış gerçekleşiyomuş
ve oranlarla kanıtlanmış bu..

canım uzun zamandır çalışmıyoruz aman Allahta çalıştırmasın ben 3,5 yıllık evliyim o yüzden bir an önce kalma telaşındayım tedirgininliğim bu yüzden eyvahedigeldismile

haklısın o zaman canım.Allah bir anca kucağını doldursun.:Saruboceq:

ay kıyamam sana ya hamile hamile.. ama bereket kış ayı yaz olaydı dilin dışarda gelirdin

ipekcim demek istediğim buydu işte :sinifsinif:

ama yaz olsaydı da güzel güzel renk renk elbiseler giyerdi.Bi terlik kendini dışarı atardı,işe geç kalmazdı.............akannehir

canım sen neden kendini üzüyosunki kendini siz bize sadece moral olsun diye yardımcı oldunuz ben kızmıyorum hiçbirinize sonuçta hepimiz belirti aramıyomuyuz ene büyük hatayı ben kendi kendime yaptım yine çok kapılarak bence önce kendime kızmalıyım ama inan size hiç kızmıyorum çünkü hepimiz birbirimizin haiş haberini duymak için deliriyoruz üzme sen kendini

çok üzüldüm teselli için söyleyebileceğim tek şey bunada şükür:Saruboceq:
çünkü sağlıklıyızki zamanında adet oluyoruz bu son değil biliyosunuz
her ay yeni umut bizim için..:teselli:

sağol berencim ama malesef benim kırmızılarda gelmedi umarım çok gecikmezler

çok üzüldüm teselli için söyleyebileceğim tek şey bunada şükür:Saruboceq:
çünkü sağlıklıyızki zamanında adet oluyoruz bu son değil biliyosunuz
her ay yeni umut bizim için..:teselli:

evet bu çok önemli bi de adet olamayanlar var.Onun sıkıntısını çekenler var,tüylenme,sivilce,kilo var da var yani.

Neyse artık, demek ki tweety ve ebruli için hayırlısı böyleymiş, inşallah çiçeğimden güzel haberler alırız :Saruboceq:

ebruli biliyomusun canım kendimi hatırlattın bana
okadar üzülüyodumki senin gibi, sanki hayatım adet gününü saymakla geçecek gibi geliyodu
tamam bu ay oldu hamileyim deyip adet olduğum anlarda sanki dünya başıma yıkılıyodu
rabbime isyan ettiğim anlar dahi oldu o pskolojiyle
bi gün geldi yorulduğumu farkettim ne kadar sürecekti bu kendimi harap etmelerim
bir söz vardı yeni öğrendiğim...
Olana sevin, olmayana daha da sevin.. çünkü allah senin için hayırlısını vermişki olmamış ol dememiş.. ve bıraktım artık kendimi yıpratmaktan.. ama yaşayarak öğrendim bunu canım

Karasucum sen neler yapacaktın bu ay bende deneyeyim eşime keçi boynuzu kaynatmayı düşünüyorum bende içerim havuç te yediririm birde günde 3-4 ceviz yediricem kendimde kuru incir ay ay ayy azgın tekeler kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar......
smart bu olay bende de olmuştu ve hala da ara ara oluyo....akıntıya gelince benim sarı değil şeffaf...aslında tek ayırt edilecek nokta ani kasık batmaları...öle ki şu durumda gülmek.hapşurmak ve öksürmek kabusum oldu. senin için hayırlısı olsun...

çok güzel bi sözmüş canım ve çok doğru evet sanki hiçbir zaman hamile kalamıcam gibime geliyo testi yaparkenki heyecanımı anlatamam çift çizgiyi görseydim orda bayılabilrdim ama ben isyan etmiyorum ve sabah namazımda Allaha yine dua ettim bebeğim benimledir inşallah diye eğer yoksada gelsin adetim diye umudumu yitirmiyorum ama 7 aydır aynı şeyleri yaşamaktan gerçekten çok sıkıldım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

biliyorum canım stresin azaldı gelir adetin bugün yarın..

twetty havuçla keçi boynuzu bi arada olmayacak. bence havuç suyu içir eşine
sende incir kürü uygula.. hoş biz kuru incir yedik ceviz bal yedik geçen ay.. kilo aldım hamile kalamadımkaydirigubbakcemile3 bu ayda eşime havuç suyu içiriyorum ona çok inanıyorum çünkü. hem kendi eşimde hemde arkdşalrımın eşlerinde şahit oldum
kendimde bal çörek otu yaptım bi 2kg daha alıcam herhaldekaydirigubbakcemile3

tweety ve ebruli kızlar hayırlısı buymuş demekki sizler için.
UNUTMAYIN! her hayrın bir şerri her şerrin bir hayrı vardır

Önümüzdeki maçlara bakalım :)

ahh ahh bi tanem ben 3yıldır uğraşıyorum 3tane aşılama geçirdim 3.aşılamada hamile kaldım ama düştü. nasıl neden diye allaha yalvarmıyımmm
inanki kendini yoruyosun daha yolun başındasınız hepiniz.
karasuya dediğim gibi canım
eğer yolun başında böyle kendinizi koyuverirseniz
allah esirgesin tedavi aşamasında yemin ederim gücünüz de umudunuzda kalmazzz
lütfen yapmayın bunu lütfennn:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…