hoşbulduk :)
ya sorma ben otobüsü kaçırdım taksi bulamadım o kadar yolu yürüye yürüye pardon
sürüne sürüne geldim yaa nevrim döndü kafamçokkarıştı
inanmıyorum ya.çok üzüldüm valla.ama nasıl olur hala anlamadım.İnşallah bu ay((
+sana söylemeyi unuttum ebruşçumm akşam gittim bir soluk eczaneye ama kepengleri indiriyorlardı alamadım gecede zaten pembelik gelmeye başladı sonra siyah lekenlenmeler sonra kaık ve yumurtalıklarımın ağrıdığını hissettim sonrada nakavt oyun dışı kaydirigubbakcemile3
günaydıınnnnnlaaaaarrrr
ooooo sabah kötü başlamış bazı arkadaşlar için canlarım üzülmeyin bakın bizde yanınızdayız
Kızlar çok üzüldüm yaa( ikinizden de ne kadar ümitliydik hepimiz halbuki (
sanırım bi özür borçluyum size, ben de ümitlendirdim sizi biliyorum, yumurtlamadan 1 hafta sonra lekelenme oyduysa yerleşme kanamasıdır, kesin hamilesiniz diye ümitlendirdim kusura bakmayın nolur( hakkınızı helal edin yaaa çok üzgünüm mafoldumben
sanırım bi özür borçluyum size, ben de ümitlendirdim sizi biliyorum, yumurtlamadan 1 hafta sonra lekelenme oyduysa yerleşme kanamasıdır, kesin hamilesiniz diye ümitlendirdim kusura bakmayın nolur( hakkınızı helal edin yaaa çok üzgünüm mafoldumben
canım uzun zamandır çalışmıyoruz aman Allahta çalıştırmasın ben 3,5 yıllık evliyim o yüzden bir an önce kalma telaşındayım tedirgininliğim bu yüzden eyvahedigeldismile
ay kıyamam sana ya hamile hamile.. ama bereket kış ayı yaz olaydı dilin dışarda gelirdin
ipekcim demek istediğim buydu işte :sinifsinif:
çok üzüldüm teselli için söyleyebileceğim tek şey bunada şükür:Saruboceq:
çünkü sağlıklıyızki zamanında adet oluyoruz bu son değil biliyosunuz
her ay yeni umut bizim için..:teselli:
çok üzüldüm teselli için söyleyebileceğim tek şey bunada şükür:Saruboceq:
çünkü sağlıklıyızki zamanında adet oluyoruz bu son değil biliyosunuz
her ay yeni umut bizim için..:teselli:
Benim sarı değil ama şeffaf akıntım var(Regl öncesi hep olur ama bu).Dün de bir anda bir bıçak sapladı bana aniden nefes keser gibi.2sn falan ancak sürdü.Sonrasında geçti hiçbişey olmamış gibi.bugün baktım intre yerleşme günüymüş.Bir kaç gün de regl olacakmış gibiyim ama daha çok var.Ha bugün zemin ayağımın altından kayar gibi oldu anlık ama zaten keyifsidzim gün boyu öyle anlatmıştım. benim psikolojik belirtilerim de olabilir bunlar anlattığıma bakma!
Yani bu kadar kafamçokkarıştı Amaannnn saçmaladım yaaaaaaaaaaaa!
ebruli biliyomusun canım kendimi hatırlattın bana
okadar üzülüyodumki senin gibi, sanki hayatım adet gününü saymakla geçecek gibi geliyodu
tamam bu ay oldu hamileyim deyip adet olduğum anlarda sanki dünya başıma yıkılıyodu
rabbime isyan ettiğim anlar dahi oldu o pskolojiyle
bi gün geldi yorulduğumu farkettim ne kadar sürecekti bu kendimi harap etmelerim
bir söz vardı yeni öğrendiğim...
Olana sevin, olmayana daha da sevin.. çünkü allah senin için hayırlısını vermişki olmamış ol dememiş.. ve bıraktım artık kendimi yıpratmaktan.. ama yaşayarak öğrendim bunu canım
canım sen neden kendini üzüyosunki kendini siz bize sadece moral olsun diye yardımcı oldunuz ben kızmıyorum hiçbirinize sonuçta hepimiz belirti aramıyomuyuz ene büyük hatayı ben kendi kendime yaptım yine çok kapılarak bence önce kendime kızmalıyım ama inan size hiç kızmıyorum çünkü hepimiz birbirimizin haiş haberini duymak için deliriyoruz üzme sen kendini
ister istemez ümit veriyoruz birbirimize o anki umutlarımızla.. ama sonradan inan en çok üzülen yine biz oluyoruz neyse
sağol berencim ama malesef benim kırmızılarda gelmedi umarım çok gecikmezler
Karasucum sen neler yapacaktın bu ay bende deneyeyim eşime keçi boynuzu kaynatmayı düşünüyorum bende içerim havuç te yediririm birde günde 3-4 ceviz yediricem kendimde kuru incir ay ay ayy azgın tekeler kaydirigubbakcemile3
çok güzel bi sözmüş canım ve çok doğru evet sanki hiçbir zaman hamile kalamıcam gibime geliyo testi yaparkenki heyecanımı anlatamam çift çizgiyi görseydim orda bayılabilrdim ama ben isyan etmiyorum ve sabah namazımda Allaha yine dua ettim bebeğim benimledir inşallah diye eğer yoksada gelsin adetim diye umudumu yitirmiyorum ama 7 aydır aynı şeyleri yaşamaktan gerçekten çok sıkıldım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?