ahh ahh bi tanem ben 3yıldır uğraşıyorum 3tane aşılama geçirdim 3.aşılamada hamile kaldım ama düştü. nasıl neden diye allaha yalvarmıyımmm
inanki kendini yoruyosun daha yolun başındasınız hepiniz.
karasuya dediğim gibi canım
eğer yolun başında böyle kendinizi koyuverirseniz
allah esirgesin tedavi aşamasında yemin ederim gücünüz de umudunuzda kalmazzz
lütfen yapmayın bunu lütfennn:sinifsinif:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis kesinlikle sana katılıyorum bende aynı durumdayım her kırmızı kart yedigim ayda derimki belki olsaydı bu ay saglıksız olacaktı umut kaybetmeyin nolurrrr
nasılsın canım...ameliyat olacakmışsın geçmiş olsun tüm engelleri ortadan kaldırmak en mantıklısı...
tweety ve ebruli kızlar pes etmek yok...kalbim sizlerle
tweety ve ebruli kızlar hayırlısı buymuş demekki sizler için.
UNUTMAYIN! her hayrın bir şerri her şerrin bir hayrı vardır
Önümüzdeki maçlara bakalım :)
sağol canım yok pes etmek gelsin gitsin kırmızılar yine başlıyorum çalışmalara
evet canım zaten Allaha sürekli hayırlı zamanda hayırlısını ver diye dua ediyorum demekki hayırlı zaman bu değilmiş
Herkese günaydın kızlarrr
dünkü şeffaf pembelikten sonra azar azar siyah lekelenmeler vardı sonunda da hakem kırmızı kartı gösterdi saha dışındayım üzgünüm(
günaydın kızlar hepinize malesef ben sabah test yaptım ama negatif mafoldumben2 gün geçti eğer bebeğim benimle olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum 2. çizgi mafoldumbenresmen tepe taklak oldummafoldumben yine bu ayda gelmedi meleğim ne kadar kafaya takmıcam üzülmicem dediysemde kendime bu ay çok farklıydım emin gibi bişeydim o yüzden negatifi görmek kötü yaptı beni ama isyan etmiyorum belki bu gün değil ama gelicek bebeğim biliyorum şu an rahatladım ama stres yapmıştım 2 gündür şimdi rahatlayıp kırmızıların gelmesini bekliyorum gelsinlerki bende çalışmalara tekrar başlayayım
Günaydınnn
ahh ahh bi tanem ben 3yıldır uğraşıyorum 3tane aşılama geçirdim 3.aşılamada hamile kaldım ama düştü. nasıl neden diye allaha yalvarmıyımmm
inanki kendini yoruyosun daha yolun başındasınız hepiniz.
karasuya dediğim gibi canım
eğer yolun başında böyle kendinizi koyuverirseniz
allah esirgesin tedavi aşamasında yemin ederim gücünüz de umudunuzda kalmazzz
lütfen yapmayın bunu lütfennn:sinifsinif:
canım günaydınnn dün bana mı özel mesaj attın ?
doğru canım haklısın daha yolun başındayım ama ilerliyorum senin yaşadığın şeyler daha zor bebeğini kaybetmişsin Allah bidaha yaşatmasın aynı acıyı bulsuktan sonra kaybetmek daha zor
evettt ama 2 gün oldu dün değildi :1rolleyes:
Su canım hoşgeldin
canımcım gelmediki yanlış atmış olmayasın :)) yoksa ben hiç cevapsız bırakırmıyım
tinker canım hoşgeldin
nasılsın normalmi herşey
kaydirigubbakcemile3 tekrar yolladım
sağol canım yok pes etmek gelsin gitsin kırmızılar yine başlıyorum çalışmalara
evet canım zaten allaha sürekli hayırlı zamanda hayırlısını ver diye dua ediyorum demekki hayırlı zaman bu değilmiş
oyy kıyamam bak ne güzel o zmn şöyle düşünelim bu ay senin için hayırlı değilmiş kaydirigubbakcemile5 :1hug:
kızlarrrr günaydınnn.....
yaa çok üzüldüm ikinizedee acayip umutluydum sizden bir de lekelenmeniz olunca tamam hamişsiniz demiştim( ben de aynı şeylerden çok sıkıldım her ay ama pes etmek yok demekki daha zamanı gelmemiş hayırlısı olsun ne diyelim ( ebruli senin daha gelmemiş canım ya gelmezse bir kaç gün sonra birdaha test yaparsın ama bebiş yoksa işallah adetin gelir de düzenin bozulmaz canım :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?