Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis kesinlikle sana katılıyorum bende aynı durumdayım her kırmızı kart yedigim ayda derimki belki olsaydı bu ay saglıksız olacaktı umut kaybetmeyin nolurrrr

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis kesinlikle sana katılıyorum bende aynı durumdayım her kırmızı kart yedigim ayda derimki belki olsaydı bu ay saglıksız olacaktı umut kaybetmeyin nolurrrr

evettttttt:lepi::lepi:

tweety ve ebruli kızlar pes etmek yok...kalbim sizlerle

sağol canım yok pes etmek gelsin gitsin kırmızılar yine başlıyorum çalışmalara

tweety ve ebruli kızlar hayırlısı buymuş demekki sizler için.
UNUTMAYIN! her hayrın bir şerri her şerrin bir hayrı vardır

Önümüzdeki maçlara bakalım :)

evet canım zaten Allaha sürekli hayırlı zamanda hayırlısını ver diye dua ediyorum demekki hayırlı zaman bu değilmiş

oyy kıyamam bak ne güzel o zmn şöyle düşünelim bu ay senin için hayırlı değilmiş kaydirigubbakcemile5 :1hug:

Herkese günaydın kızlarrr
dünkü şeffaf pembelikten sonra azar azar siyah lekelenmeler vardı sonunda da hakem kırmızı kartı gösterdi saha dışındayım üzgünüm (

kızlarrrr günaydınnn.....
yaa çok üzüldüm ikinizedee acayip umutluydum sizden bir de lekelenmeniz olunca tamam hamişsiniz demiştim( ben de aynı şeylerden çok sıkıldım her ay ama pes etmek yok demekki daha zamanı gelmemiş hayırlısı olsun ne diyelim ( ebruli senin daha gelmemiş canım ya gelmezse bir kaç gün sonra birdaha test yaparsın ama bebiş yoksa işallah adetin gelir de düzenin bozulmaz canım :teselli:

doğru canım haklısın daha yolun başındayım ama ilerliyorum senin yaşadığın şeyler daha zor bebeğini kaybetmişsin Allah bidaha yaşatmasın aynı acıyı bulsuktan sonra kaybetmek daha zor

doğru canım haklısın daha yolun başındayım ama ilerliyorum senin yaşadığın şeyler daha zor bebeğini kaybetmişsin Allah bidaha yaşatmasın aynı acıyı bulsuktan sonra kaybetmek daha zor

BU YÜZDEN KUŞUM ŞÜKÜRRRRRR DİCEZ:lepi:

tweety canım yeni tarihini şimdi vermek istermisin yoksa sonra mı yazalım listeyi düzelticemde ondan sordum

tinker canım hoşgeldin
nasılsın normalmi herşey

sağol canım iyi diyelim iyi olalım tek tük şikayetlerim başladı başta kabızlık ölcem ya...karnım çok şişti..pantalonlar sıkmaya başladı..normalden 3 kılo fazla cekıyom...nıyese...ama dıger turlu normal hersey ...cumartesıye randevum var doktora gıdıyorum...umarım hersey normaldır...uyku problemı basladı dokuz bucukta uyuyorum..o nedenle sabahları gırmeye calısıyorum...insan eksık hıssedıyo gırmeyınce nedense....

helal be...işte böle olmak lazım...allah çalışanı sever diye bi laf vardır...eminim ki bir gün çalışmalarının karşılığını alacaksın...

oyy kıyamam bak ne güzel o zmn şöyle düşünelim bu ay senin için hayırlı değilmiş kaydirigubbakcemile5 :1hug:

sağol canım ya herhalde hayırlı değilmiş

evet canım bende çok umutluydum ya pes etmicem üzülmücem diyorum ama inan yine tutamadım kendimi çok kötüyüm ağlamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi ya evet adetim gelmedi ama bebek olsaysı silikte olsa çıkardı çizgi böyle ağlamaya devam edersem gelmicek zaten kırmızılar ya her geçen ay daha kötü oluyorum biliyorum yanlış yapıyorum ama elimde değilmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…