canım benim çok haklısın evet kafanı takma diyoruz ama biliyorum hepimizin aklı orda her an düşündüğümüz için( her ay aynı şeyler ama elimizden birşey gelmiyorki tatlım sabredip beklicez :Saruboceq: bir gün biz de sevinçten ağlıcaz işallah :Saruboceq:
sağol canım ya iş yerindeyim ve yalnızım doya doya ağlıyorum tutamıyorum kendimi ne yapayım iyiyki siz varsınız ya bu yaşadıklarımı kimse bilmiyo sizden başka kimseye anlatamam zaten iyiki varsınız yaaa iyiki ben burdayım ve üzütümü paylaşabildiğim birileri varmafoldumbenmafoldumben
hayırrr sakınnnn
muz kabız yapar yavrucum
benim oğlum çoık kabız oluyodu ipek
bazı geceler acile götürüyoduk lağmanla söktürüyolardı
muzu çok seviyodu ağlıyodu ama dr.kesinlikle yasaklamıştı
ee valla ben bol bol yedim psikolojık herhalde kabızlıgımı alıyodu.bak ben diyorum sana hep hersey bilinçaltıakannehir
sağol canım ya iş yerindeyim ve yalnızım doya doya ağlıyorum tutamıyorum kendimi ne yapayım iyiyki siz varsınız ya bu yaşadıklarımı kimse bilmiyo sizden başka kimseye anlatamam zaten iyiki varsınız yaaa iyiki ben burdayım ve üzütümü paylaşabildiğim birileri varmafoldumbenmafoldumben
BAK YAVRUCUM BURAYI OKUDUKÇA DAHA ÇOK AĞLIYOSUN O YÜZDEN KALK MASADAN VE GİT YÜZÜNÜ YIKA BİDE KOLONYA VARSA YÜZÜNE SÜR CAMDAN DIŞARI ÇIKART KAFANI DERİN NEFES AL VE ALLAHIM BUGÜNEDE ŞÜKÜR DE HADİ İNAN İYİ GELECEK TECRÜBE KONUŞUYO BURDA BAK.. HADİ CANIM DEDİĞİMİ YAP VALLA ÇOK ÜZÜLÜYORUM YA:1hug:
inşallah yaa bunu o kadar çok istiyorumki bigün hamile kaldığımda gülmek istiyorum hatta bu yazdıklarımamafoldumben
tamam canım yapıcam şimdi balkona çıkıp önca doya doya ağlayıp sonra derin bi nefes alıcam gerçekten çok kötüyüm çok sağol kendimi iyi hissedince gelirim sizinde moralininzi bozmayım hepinizden özür dilerim
tamam canım yapıcam şimdi balkona çıkıp önca doya doya ağlayıp sonra derin bi nefes alıcam gerçekten çok kötüyüm çok sağol kendimi iyi hissedince gelirim sizinde moralininzi bozmayım hepinizden özür dilerim
kendini kandırma canım(( ben de kandırdım.Ama onlar maalesef kilo,karnındaki de gaz başka bişey değil. Su toplama olayı daha ileriki dönemlerde olacak.Sen de hızlı başlamışsın.İştahın çok mu?
HADİ BE :roflol: ÇOK İLGİNÇ VALLA:roflol:
valla canım bende anlamadım bariz lekelenmem olmuştu bilmiyorum bu ay inş.olur regl bitiminden itibaren eşime keçi boyunuzu kaynatıcam kendimde içicem birde kuru incir diyorum yiyeyim havuç falanda yediririm eşime bakalım hayırlısı artık çokta üzülmedim 2.ayımızdı olmadı belki 3.de voleyi vururum hihoyyyt
günaydın kızlar hepinize malesef ben sabah test yaptım ama negatif mafoldumben2 gün geçti eğer bebeğim benimle olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum 2. çizgi mafoldumbenresmen tepe taklak oldummafoldumben yine bu ayda gelmedi meleğim ne kadar kafaya takmıcam üzülmicem dediysemde kendime bu ay çok farklıydım emin gibi bişeydim o yüzden negatifi görmek kötü yaptı beni ama isyan etmiyorum belki bu gün değil ama gelicek bebeğim biliyorum şu an rahatladım ama stres yapmıştım 2 gündür şimdi rahatlayıp kırmızıların gelmesini bekliyorum gelsinlerki bende çalışmalara tekrar başlayayım
ya çok kötüsün okuyunca dumur oldum resmen ...ama ben de adet öncesi de olurdu öle..adet bitiminde düzelirdi...iştah normal hatta abur cuburu da kestim....amaaan napiyim...boşveeeeeeeeeeeee...
İlk 1,5 ay İÇİnde hafİf kİlo alımı normal tİnker.
Dert etme canım
hani bi film vardı adam beyin gücüyle eşyaları oynatıyordu,kaşığı büküyordu.Bu doğru aslında.Olay sadece beyne kabul ettirmek.Şöyle düşün beyin küçük bi çocuk olsun ver bu çocuk her gece 10 da yatıyor. Sen ona bundan sonra 8 de yatacaksın dedin.İlk başta tepki gösterir kabul etmez ağlar sızlar,huzursuzluk çıkartır ama zamanla yatağına o saatte kendi gitmeye başlar. Yani yapılan terapilerle yavaş yavaş beyin kabul ettirilebilir bazı şeylere hastalıklar yenilebilir.Ama ben yapamadım,başım ağrıdığı zaman çok telkin ettim ama olmadı.Lanet olsun al ağrı kesici dedim.
bence değil,yani 1,5 ayda nerdeyse 1,5 kilo almış ki normalde ilk 2 ayda kilo verenler bile var.Üstelik 15. haftaya kadar falan kilo almanıza gerek yok diyen dr ler bile var.haklılar da yani yoksa balina oluyosun.
KABUL ETTİREBİLMEK ÖNEMLİ OLAN YANİ..
PEKİ ŞİMDİ BİZ HAMİLELİĞİ BEYNİMİZE KABUL ETTİREBİLİRSEK
HAMİLE KALIRMIYIZ ACABA
AKAPUNKTUR LA HAMİLE KALANLAR VAR MESELA
TÜP BEBEK AŞAMASINDA AKAPUNKTURU ÖNERİYOLAR
YADA PSİKOLOJİK DESTEK ALINIYO O DÖNEMDE
BİLİYOSUN BENDE BU AY DA HAMİLE KALAMASSAM TÜP BEBEĞİ DENİCEM
OZAMAN BENDE DESTEK ALIYIM DİYORUM:1rolleyes:
Günaydın canııııııııııııııııııııııııııım, mucuk mucuk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?