Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inşallah yaa bunu o kadar çok istiyorumki bigün hamile kaldığımda gülmek istiyorum hatta bu yazdıklarımamafoldumben

BAK YAVRUCUM BURAYI OKUDUKÇA DAHA ÇOK AĞLIYOSUN O YÜZDEN KALK MASADAN VE GİT YÜZÜNÜ YIKA BİDE KOLONYA VARSA YÜZÜNE SÜR CAMDAN DIŞARI ÇIKART KAFANI DERİN NEFES AL VE ALLAHIM BUGÜNEDE ŞÜKÜR DE HADİ İNAN İYİ GELECEK TECRÜBE KONUŞUYO BURDA BAK.. HADİ CANIM DEDİĞİMİ YAP VALLA ÇOK ÜZÜLÜYORUM YA:1hug:

ee valla ben bol bol yedim psikolojık herhalde kabızlıgımı alıyodu.bak ben diyorum sana hep hersey bilinçaltıakannehir

kelimelerin kifayetsiz kaldığı,içindekileri hafifletemediği bir durum...Senin için acıyor ne desek belki teselli bulamayacaksın.Ama sağlıklısın ve bir gün mutlak olacak.Bunun vakti de yazılı.Bunları aslında en az bizim kadar sen de biliyorsun,bak inançlı bir insasın sabah dua etmişsin ama insan kendine laf geçiremiyo işte. Toplamaya çalış canım ya,bu ay olmayacağını nerden bilebilirsin.

tamam canım yapıcam şimdi balkona çıkıp önca doya doya ağlayıp sonra derin bi nefes alıcam gerçekten çok kötüyüm çok sağol kendimi iyi hissedince gelirim sizinde moralininzi bozmayım hepinizden özür dilerim

ıPEK BU ARADA KONUNUN MUAHATABI YOK BıZ ıKıMıZ AÇIK OTURUM YAPIYORUZ :d:d

inşallah yaa bunu o kadar çok istiyorumki bigün hamile kaldığımda gülmek istiyorum hatta bu yazdıklarımamafoldumben

canım benimm işallah hepimiz bir gün gülerizz yaa neler yapıyorduk da bir türlü olmuyordu diye:)) berenin dediği gibi hadi bi yüzünü falan yıka bir de çay al kendine gel zemuszemus

aa ne özürü biz ne için burdayız canım yaa klava:

AY NE DEMEK EBRU ONUN İÇİN DEMEDİM YALNIŞ MI ANLADIN BENİ YAbenneyaptımki
BÜTÜN BUNLARI YAŞADIĞIM İÇİN KENDİNİ İYİ HİSSETMEN İÇİN SÖYLEDİM

ya çok kötüsün okuyunca dumur oldum resmen ...ama ben de adet öncesi de olurdu öle..adet bitiminde düzelirdi...iştah normal hatta abur cuburu da kestim....amaaan napiyim...boşveeeeeeeeeeeee...

HADİ BE :roflol: ÇOK İLGİNÇ VALLA:roflol:

hani bi film vardı adam beyin gücüyle eşyaları oynatıyordu,kaşığı büküyordu.Bu doğru aslında.Olay sadece beyne kabul ettirmek.Şöyle düşün beyin küçük bi çocuk olsun ver bu çocuk her gece 10 da yatıyor. Sen ona bundan sonra 8 de yatacaksın dedin.İlk başta tepki gösterir kabul etmez ağlar sızlar,huzursuzluk çıkartır ama zamanla yatağına o saatte kendi gitmeye başlar. Yani yapılan terapilerle yavaş yavaş beyin kabul ettirilebilir bazı şeylere hastalıklar yenilebilir.Ama ben yapamadım,başım ağrıdığı zaman çok telkin ettim ama olmadı.Lanet olsun al ağrı kesici dedim.

hayırlısı olsun canım daha yeni başlamışsınız hayırlısı olsun inşallah

ebrulicim sende üzülme lütfen herşeyin hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah

ılk 1,5 ay ıÇınde hafıf kılo alımı normal tınker.
Dert etme canım

ya çok kötüsün okuyunca dumur oldum resmen ...ama ben de adet öncesi de olurdu öle..adet bitiminde düzelirdi...iştah normal hatta abur cuburu da kestim....amaaan napiyim...boşveeeeeeeeeeeee...

ben de hep kendimi ayrıcalıklı saydım en başından beri. Yedim yedim yedim. Şimdi doktor yasak getirdi herşeye.Canım bişey çekmesin diye sakız çiğiyorum.Yemek güzel de alınan kilolar sonra nasıl verilecek bilmiyorum.Keşke al canım vermek çok kolay diyebilseydim.mafoldumben

İlk 1,5 ay İÇİnde hafİf kİlo alımı normal tİnker.
Dert etme canım

bence değil,yani 1,5 ayda nerdeyse 1,5 kilo almış ki normalde ilk 2 ayda kilo verenler bile var.Üstelik 15. haftaya kadar falan kilo almanıza gerek yok diyen dr ler bile var.haklılar da yani yoksa balina oluyosun.

KABUL ETTİREBİLMEK ÖNEMLİ OLAN YANİ..
PEKİ ŞİMDİ BİZ HAMİLELİĞİ BEYNİMİZE KABUL ETTİREBİLİRSEK
HAMİLE KALIRMIYIZ ACABA
AKAPUNKTUR LA HAMİLE KALANLAR VAR MESELA
TÜP BEBEK AŞAMASINDA AKAPUNKTURU ÖNERİYOLAR
YADA PSİKOLOJİK DESTEK ALINIYO O DÖNEMDE
BİLİYOSUN BENDE BU AY DA HAMİLE KALAMASSAM TÜP BEBEĞİ DENİCEM
OZAMAN BENDE DESTEK ALIYIM DİYORUM:1rolleyes:

bence değil,yani 1,5 ayda nerdeyse 1,5 kilo almış ki normalde ilk 2 ayda kilo verenler bile var.Üstelik 15. haftaya kadar falan kilo almanıza gerek yok diyen dr ler bile var.haklılar da yani yoksa balina oluyosun.

ilk 3 ay alınmasa daha iyi olur diyo dr.lar
ama aşerme acıkma olayındada karşı koyulmaz bi istek olduğu için
sebze meyve tüketin diyolar
bence ilk 3ay zor bir süreç o yüzden ne istiyosa onu yapmalı onu yemeli hamileler
sonradan zaten normale dönülüyo

valla kanseri yenenler var. Ben kitaplarını okuyorum bunun.Ama zaten beynini yönlendirebildiğin zaman çok şey başarmışsın demektir.Kolay olduğunu sanmıyorum.Bence diğer bir yolu pozitif olmak olayalara karşı. Kanseri nasıl yeniyo moral ve savaş ikisi de zaten beyinle savaş anlamına gelmiyor mu?Hamilelik basit kalıyor bunun yanıda teorik olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…