:)) tamam canım benimm özüre gerek yok şakacıktan takıldım sositososito
biliyorum kız,ben ayşeye gönderme yaptım.Evin küçük kızı gibi geliyo bana ama küçük anne olacak maşallah.Bi de maşallah ki 70kilo ona takıntılıyım ya.
herkese günaydınn bebek bekleyen anne adaylarını tebrik ederim dilerim rabbim herkesin gönlünün muradını verir meleklerinizi korur sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder...
ayşe sen sakın beren ablana bakma canım.beni dinlersen en az hasarla atlatırsın bu işi.ben kendi adıma söyliyim ilk 3 ay mide bulantısından canım bişey istemedi.Ama biz buyuklerden ole gorduk ye yeeee bebek beslensin zorla yedim kuru kayısıyı ağzıma attım suyla yuttum falan filan çok zordu.Gereksizmiş,şimdi acı çekiyorum buzlolabının yanında yatasım var.YAni bebek büyüdükçe iştah ve enerji gereksinimi artıyor.
kıs konunun muhatabı ay_she deildi tinkerbelldi:roflol:
bünyeyle ilgili belkide bak benim arkdş ikizlere hamileydi hiç bişi yiyemiyodu
yesede çıkarıyodu o yüzden kilo alamamıştı ama bebekler 2şer kg doğdular gayet sağlıklılar şükür.. ben hiç aşermedim hiç öle mide kazınması falan yaşamadım
her zamanki gibi 3öğün yerdim ara öğün nedir bilmedim. 14 kg aldım ama
4kg doğdu oğlum.. bünye meselesi.. acıkınca sebze meyve yicek hamurişi tuzlu yağlı şekerli bunlardan uzak duracak ama 2.timesterdan sonra açlık hissi normale döner
günaydın canım hoşgeldin
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
diyorum başkada bişi demiyorumsırnaşık şey
selam kızlar herkeze günaydın
adetin son 3 gününü sayıyorum ve bu ay çatlicam artık hangi topiğe dalacagımı bilemedim sizede bi bakiim dedim....
şenaycım evet bende o yüzden sebze meyve dedim.. ilk 3ayda bebeğin bütün hücreleri organları oluşuyo
o yüzden organik beslenmesi lazım aşırıya kaçmadan
benimde inşallah ilk hamileliğim gibi rahat geçer ikinciside.. hamile kalabilirsem tabi :CüvCüv:
içimden bi ses var diyo nedense bu ay ilginç bişi....
naaaaaaaaaber kızlarrr 7gun gectı günüm bugun hala yok bısey
farkındaysan susuyorum aynı şeyi söylemeyelim diyemafoldumben:kedi:
suozdek canım hadi birilerini ekle benim peşime kendimi çok garip hissediyorum ben en altta:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?