samsunlu bacııım
ay ay ay
nasılsın ablası...
samsunun neresinden?
valla kanseri yenenler var. Ben kitaplarını okuyorum bunun.Ama zaten beynini yönlendirebildiğin zaman çok şey başarmışsın demektir.Kolay olduğunu sanmıyorum.Bence diğer bir yolu pozitif olmak olayalara karşı. Kanseri nasıl yeniyo moral ve savaş ikisi de zaten beyinle savaş anlamına gelmiyor mu?Hamilelik basit kalıyor bunun yanıda teorik olarak.
valla kanseri yenenler var. Ben kitaplarını okuyorum bunun.Ama zaten beynini yönlendirebildiğin zaman çok şey başarmışsın demektir.Kolay olduğunu sanmıyorum.Bence diğer bir yolu pozitif olmak olayalara karşı. Kanseri nasıl yeniyo moral ve savaş ikisi de zaten beyinle savaş anlamına gelmiyor mu?Hamilelik basit kalıyor bunun yanıda teorik olarak.
hayırrr sakınnnn
muz kabız yapar yavrucum
benim oğlum çoık kabız oluyodu ipek
bazı geceler acile götürüyoduk lağmanla söktürüyolardı
muzu çok seviyodu ağlıyodu ama dr.kesinlikle yasaklamıştı
:roflol::roflol: HOŞGELDİN KARIŞIĞIM BENİM :bbo::roflol:
herşey kafada bitiyo diye boşa dememişlerkaydirigubbakcemile5
evet beni bırakıp gittinnnnnnnnklava:
ayşe sen sakın beren ablana bakma canım.beni dinlersen en az hasarla atlatırsın bu işi.ben kendi adıma söyliyim ilk 3 ay mide bulantısından canım bişey istemedi.Ama biz buyuklerden ole gorduk ye yeeee bebek beslensin zorla yedim kuru kayısıyı ağzıma attım suyla yuttum falan filan çok zordu.Gereksizmiş,şimdi acı çekiyorum buzlolabının yanında yatasım var.YAni bebek büyüdükçe iştah ve enerji gereksinimi artıyor.
İPEK BU ARADA KONUNUN MUAHATABI YOK BİZ İKİMİZ AÇIK OTURUM YAPIYORUZ :d:d
kabızlığa bir de muz tavsiye edilirrrr.
HAYATIM BEN BURDAYIM DA TENEFÜSLERDE GİRDİĞİMDEN ARA ARA BAKABİLİYORUM....AMA YAZDIKLARINIZI TAKİP EDİYORUM..O NEDENLE FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ...sırnaşık şey
kıs konunun muhatabı ay_she deildi tinkerbelldi:roflol:
Bünyeyle ilgili belkide bak benim arkdş ikizlere hamileydi hiç bişi yiyemiyodu
yesede çıkarıyodu o yüzden kilo alamamıştı ama bebekler 2şer kg doğdular gayet sağlıklılar şükür.. Ben hiç aşermedim hiç öle mide kazınması falan yaşamadım
her zamanki gibi 3öğün yerdim ara öğün nedir bilmedim. 14 kg aldım ama
4kg doğdu oğlum.. Bünye meselesi.. Acıkınca sebze meyve yicek hamurişi tuzlu yağlı şekerli bunlardan uzak duracak ama 2.timesterdan sonra açlık hissi normale döner
HOŞBULDUK guya öğrendik anlattığınızda. kopya çektim sizden nasıl yapıldığını ama beceremedimmmm
naber nasılsın tatlım
sonunda seninle hem fikir olmaya bayılıyorum.kaydirigubbakcemile5
yoksa şunla uğraşmıyım kendini filozof sanıyo diye mi bırakıyosun
maşallah insan nasıl gurur duyar 4 kilo doğdu oğlum diye....ay ne güzel...kilo verilir ya..önemli olan abartmamak...biraz eşimle alakalı ben istemesem de o abartıyo...bıldırcın yumurtası aldı bana düşünün.....
Merkez canım yerimseniben Sen de mi???
özür dilerim canım aklım sende burda kaldı ama napıyım bi anda pc yi kapattım çıkıyorduk dahada giremedimbidaha olmaz sözŞeniz
kıs konunun muhatabı ay_she deildi tinkerbelldi:roflol:
bünyeyle ilgili belkide bak benim arkdş ikizlere hamileydi hiç bişi yiyemiyodu
yesede çıkarıyodu o yüzden kilo alamamıştı ama bebekler 2şer kg doğdular gayet sağlıklılar şükür.. ben hiç aşermedim hiç öle mide kazınması falan yaşamadım
her zamanki gibi 3öğün yerdim ara öğün nedir bilmedim. 14 kg aldım ama
4kg doğdu oğlum.. bünye meselesi.. acıkınca sebze meyve yicek hamurişi tuzlu yağlı şekerli bunlardan uzak duracak ama 2.timesterdan sonra açlık hissi normale döner
ilk 3 ay alınmasa daha iyi olur diyo dr.lar
ama aşerme acıkma olayındada karşı koyulmaz bi istek olduğu için
sebze meyve tüketin diyolar
bence ilk 3ay zor bir süreç o yüzden ne istiyosa onu yapmalı onu yemeli hamileler
sonradan zaten normale dönülüyo
ayşe sen sakın beren ablana bakma canım.beni dinlersen en az hasarla atlatırsın bu işi.ben kendi adıma söyliyim ilk 3 ay mide bulantısından canım bişey istemedi.Ama biz buyuklerden ole gorduk ye yeeee bebek beslensin zorla yedim kuru kayısıyı ağzıma attım suyla yuttum falan filan çok zordu.Gereksizmiş,şimdi acı çekiyorum buzlolabının yanında yatasım var.YAni bebek büyüdükçe iştah ve enerji gereksinimi artıyor.
iyiyim kuşum herzamanki gibi ipekle ortak nokta bulmaya çalışıyos:roflol:
aslında söylediklerimin aynısını veya benzerini söylüyosun o yüzden bırakıyorum peşini:roflol::roflol:
işte buydu söylemek istediğim abartmıcaksın canınmı istedi al ye ama 1tane veya 1parça
2 deil.. sakın kendini yoksun bırakma :lepi:
artık merkez değil canikopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?