içimden bi ses var diyo nedense bu ay ilginç bişi....
kimle ilgili?kaydirigubbakcemile3
neyle ilgili?
daha açık konuşsana şekerim???kaydirigubbakcemile3
Hamişlik mi bekliyosun sen de?
ayyy kuzummm sen darıldınmı bana ki Şeniz
sadece aslında ortak fikirde olduğumuzu o yüzden susmayı tercih ettiğimi söyledim
filozofluk yaptığını deil biliyosun dimi kuşumolumunekankayizsmile
samimiyetime inanıyosun biliyorum yoksa inanmıyomusunfisfisfis
ben hamileyim bu ay içimden bi ses bana öle diyo
dicen ki vahimi indi sana
bunca zaman sonra neden bu his:)))))
göğüsleim çok önce şişti ve çok şişti
bide adete yakın hep altım böle ıslak yumuşak gibi olur o yok kızlar o olmadı bu ay henüz
bide bişi daha yumurtlamamdan sonra hormonlarıma bakıldı beta hcg de yapmışlar farkında olmadan hep 0,01 lanet değer çıkardı benim beta hcg de 1,01 verdi hee diceniz gene negatif ama pozitif verme şansı yoktu çalışmalardan 3 4 gün sonra anca yapıldı ve değerde bi yükselme olması kafamı karıştırdı ayyy çok yazdım yeter:))))
naaaaaaaaaber kızlarrr 7gun gectı günüm bugun hala yok bısey
kızlaaar tabı ümıtlenmıyom ama sadece şöyle bıraz kendımde olan bıseyler yazmak ıstıyorum.. ama yanı ümıtlenmıyom şunlar varmı acaba belırtılerde 1.ayaklarımın resmen donması ben corap bıle gıymem normalde yaz kış .. 2.kasıklarda ara ara tek taraflı sancı... 3. bazen bacaklarda sancı romatızma gıbı
4hala akıntının devam etmesı ( yumurtalama 20gun gectıgı halde) 5belde ara ara ağrı.. bazen miğde agrısı.. ve dün ekşi su geldı agzıma bırden.. TABI ILLE HAMILELIK BELIRTISI OLMAZ BUNLAR BENDE ZATEN ÜMITLENMIYOM KENDIME YAKISTIRAMIOM PEK HAMILELIGI:) ama bu olanları sormak ıstedım sıze ha bıde 7gun adet gecıkmesı
kızlaaar tabı ümıtlenmıyom ama sadece şöyle bıraz kendımde olan bıseyler yazmak ıstıyorum.. ama yanı ümıtlenmıyom şunlar varmı acaba belırtılerde 1.ayaklarımın resmen donması ben corap bıle gıymem normalde yaz kış .. 2.kasıklarda ara ara tek taraflı sancı... 3. bazen bacaklarda sancı romatızma gıbı
4hala akıntının devam etmesı ( yumurtalama 20gun gectıgı halde) 5belde ara ara ağrı.. bazen miğde agrısı.. ve dün ekşi su geldı agzıma bırden.. TABI ILLE HAMILELIK BELIRTISI OLMAZ BUNLAR BENDE ZATEN ÜMITLENMIYOM KENDIME YAKISTIRAMIOM PEK HAMILELIGI:) ama bu olanları sormak ıstedım sıze ha bıde 7gun adet gecıkmesı
yok canım ya şu sıkıcı iş ortamında iki takılıyoruz birbirimize. Ben de kocişimin yanında çalışsaydım 2 mıncıklardım,2 öperdim zaman geçerdi ama...
ıkı gun gecıktıgınde test yapmıstım negatıftı sımdıde beklıyom öyle sap gıbı :)
ıkı gun gecıktıgınde test yapmıstım negatıftı sımdıde beklıyom öyle sap gıbı :)
cngemn hoşgeldin canımm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?