Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Tabiki olacak,farklı fikirler farklı konular ama kırmamak kırılmamak kaydıyla.Ben kimseyi üzmek kırmak istemem çünkü. :gitme:

mutlaka istememişsindir smartcım, bence konuşulanlarda kırılacak bir durum da yok. fikirler farklı, amaç ortak. bu durumda paylaşılıp tartışılacak elbet. saygı çerçevesinde olduktan sonra doğru olan da tartışmak zaten. lütfen sen de üzülme :)

Canımcım fatoşum benim neden bağlıyorlar tek tüpünü ş
mdi durduk yere anlamdım?Yoktu öyle bişey ki?????

tıkalıymış zaten tüp bebek yapınca akıntı olup gebeliği önlermiş falan off smart çok zor bir dönem ben nasıl baglatacam bile bile

canım benim Allah yardımcın olsun, inşallah herşey yolunda gidecek, dualarımız seninle

Ama yaaa tüpleri açtıranalr da çok neden bağlıyorlar ki ben de onu anlamadım.

Selam kızlar listenin en başında kaldım yarın büyük gün gerçi bi sonraki günüde bekleyecem ama çok heyecanlıyım

hadi hayırlsıı canım;güzel haberlerin gelri inşallah bize :)

tıkalıymış zaten tüp bebek yapınca akıntı olup gebeliği önlermiş falan off smart çok zor bir dönem ben nasıl baglatacam bile bile

ahhh canım yaaa cok uzmussun kndını..nolur bıraz rahatlaaa.vardır doktorların bır bıldıklrı...hm ıkısını baglamıyolarkı...haı canım rahatla bıraz...hrsy guzel olacak..a.s.

canım keyfın hıc bozulmasın tek tupld hamıs kalabılırsın..strs yok yarın amelıyatın var...sna bol sans canım..bır an once ıyılesmn dılgıylea.s.

anlamadım yaaa aglasam aglayamıyorum gülsem gülemiyorum berbat yaaa

ahhh canım yaaa cok uzmussun kndını..nolur bıraz rahatlaaa.vardır doktorların bır bıldıklrı...hm ıkısını baglamıyolarkı...haı canım rahatla bıraz...hrsy guzel olacak..a.s.

normalde inanılmaz hazırdım keyifliydim moralim süperdi ama bu tüp iişi keyfimi çok bozdu yaaa ble bile nasıl baglatim tıkalı tmm ama belki açılır ama diger türlü hiç sansım kalmıcakk

Canım ya;benim bildiğim kadaıyla tıkalı tüpleri açmakta Kocaeli Üniversitesi hastanesi bir numara.benim halam da sağlıkçı ve araştırıp taaa nerelerden oraya gitmişti.3-4 yıl çocuğu olmadı ve o amileyattan 4 ay sonra hamile kaldı.

Tüp baplatmak bence en son aşama olmalı senin daha yaşın kaaççç başın kaç. tüp bağlatmak da neymiş!!! :uhm: Tama tek tüple de olur ama bağlanması kesin mi gerekiyormuş onun peşine düşmek lazım.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
baby_84.............................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979...........................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

baglamam lazım tüp bebek şansını düşürürü dio peki normal yolla şansım kalmıcak ee zaten o şansın düşük dio

normalde inanılmaz hazırdım keyifliydim moralim süperdi ama bu tüp iişi keyfimi çok bozdu yaaa ble bile nasıl baglatim tıkalı tmm ama belki açılır ama diger türlü hiç sansım kalmıcakk

şöyl dusun canım..doktorlar snı tdavıye aldılar cunku umutları var...bırını baglamaları grkıyomus.cunku tup bbgı ngllrmıs..bak sn soldın sımdı..ndn sansın azalsın canım..bnım kuzenımın daha bkarken bagldılar vlnınc ay bunun cocugu olamz falan fılan ddı traftalılr..oda cok uzulmustu ama suanda ıkı kızı bır oglu var....kndını bu kadar yıpratma canım..senın moralının ıyı olması lazım...hadı topla csaretını ve yarın hrsy yoluna gırsın bbgımopuyorumnanaktan

inşAllahhh :çok üzgünüm:

baglamam lazım tüp bebek şansını düşürürü dio peki normal yolla şansım kalmıcak ee zaten o şansın düşük dio

Canımcım konu çok hassaslaşmış;artık biizm yorum yapıp yönkendirebleceğimiz boyutun çok üzerine çıkmış.Ne denir bilmem ki bu durumda!:uhm:

Umarım hayırlsıı budur artık bir yola girdin sonuçta!

BAk bu da güel bir örnek olmuş.Yumurtalığın biri alınıp yine de hamile kalanlr da avr sonuçta;öyle düşün fatoşum.

arkadaşlar bişi sorucam benim bu akıntılarla başım dertte geçtiğimiz cumartesi ve pazar o uzayan yumurtlama belirtisi olan akıntım vardı.bugün akşam üzeride aynı akıntı oluştu. mola vere veremi yumurtluyorum ben anlamadım :uhm:

sanırım sen sadec bır doktora gıtmdın dımı canım..

6 doktora gittim ama bu tüp baglama işi bgn çıktı

BAk bu da güel bir örnek olmuş.Yumurtalığın biri alınıp yine de hamile kalanlr da avr sonuçta;öyle düşün fatoşum.

ne bilim kendimi kısırlaştırılmış hissediyorum Allahım nolur duy sesimi yalvarıyorum bir çıkış yoluuu

ya samartcım grcktn kızla cok ugrasmıslardı..psıkolojısı mahvolmustu cahıl cahıl konusup canını sıkıyolardı ..bız hep dstk olduk..varya hmde normal yoklla hamıl kaldı hepsıne..hatta kocası amanya ustun ceketımı atsam hammıle kalıyo bu dıyodu..eskılrı dusunuup guluyoduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…