Tabiki olacak,farklı fikirler farklı konular ama kırmamak kırılmamak kaydıyla.Ben kimseyi üzmek kırmak istemem çünkü. :gitme:
Selam kızlar listenin en başında kaldım yarın büyük gün gerçi bi sonraki günüde bekleyecem ama çok heyecanlıyım
Canımcım fatoşum benim neden bağlıyorlar tek tüpünü ş
mdi durduk yere anlamdım?Yoktu öyle bişey ki?????
fts cim neden tüpünü bağlıyorlar? açılması gibi birşey mümkün değil miymiş? bazen rahim filmi sırasında açılıyor diye duymuştum. ama sakın ümidini kaybetme tek tüple hamile kalan 2 kişi tanıyorum bu forumdan. Allah yardımcın olsun tatlım
Selam kızlar listenin en başında kaldım yarın büyük gün gerçi bi sonraki günüde bekleyecem ama çok heyecanlıyım
tıkalıymış zaten tüp bebek yapınca akıntı olup gebeliği önlermiş falan off smart çok zor bir dönem ben nasıl baglatacam bile bile
fts cim neden tüpünü bağlıyorlar? açılması gibi birşey mümkün değil miymiş? bazen rahim filmi sırasında açılıyor diye duymuştum. ama sakın ümidini kaybetme tek tüple hamile kalan 2 kişi tanıyorum bu forumdan. Allah yardımcın olsun tatlım
canım keyfın hıc bozulmasın tek tupld hamıs kalabılırsın..strs yok yarın amelıyatın var...sna bol sans canım..bır an once ıyılesmn dılgıylea.s.
ahhh canım yaaa cok uzmussun kndını..nolur bıraz rahatlaaa.vardır doktorların bır bıldıklrı...hm ıkısını baglamıyolarkı...haı canım rahatla bıraz...hrsy guzel olacak..a.s.
tıkalıymış zaten tüp bebek yapınca akıntı olup gebeliği önlermiş falan off smart çok zor bir dönem ben nasıl baglatacam bile bile
Canım ya;benim bildiğim kadaıyla tıkalı tüpleri açmakta Kocaeli Üniversitesi hastanesi bir numara.benim halam da sağlıkçı ve araştırıp taaa nerelerden oraya gitmişti.3-4 yıl çocuğu olmadı ve o amileyattan 4 ay sonra hamile kaldı.
Tüp baplatmak bence en son aşama olmalı senin daha yaşın kaaççç başın kaç. tüp bağlatmak da neymiş!!! :uhm: Tama tek tüple de olur ama bağlanması kesin mi gerekiyormuş onun peşine düşmek lazım.
normalde inanılmaz hazırdım keyifliydim moralim süperdi ama bu tüp iişi keyfimi çok bozdu yaaa ble bile nasıl baglatim tıkalı tmm ama belki açılır ama diger türlü hiç sansım kalmıcakk
şöyl dusun canım..doktorlar snı tdavıye aldılar cunku umutları var...bırını baglamaları grkıyomus.cunku tup bbgı ngllrmıs..bak sn soldın sımdı..ndn sansın azalsın canım..bnım kuzenımın daha bkarken bagldılar vlnınc ay bunun cocugu olamz falan fılan ddı traftalılr..oda cok uzulmustu ama suanda ıkı kızı bır oglu var....kndını bu kadar yıpratma canım..senın moralının ıyı olması lazım...hadı topla csaretını ve yarın hrsy yoluna gırsın bbgımopuyorumnanaktan
baglamam lazım tüp bebek şansını düşürürü dio peki normal yolla şansım kalmıcak ee zaten o şansın düşük dio
Canımcım konu çok hassaslaşmış;artık biizm yorum yapıp yönkendirebleceğimiz boyutun çok üzerine çıkmış.Ne denir bilmem ki bu durumda!:uhm:
Umarım hayırlsıı budur artık bir yola girdin sonuçta!
inşAllahhh :çok üzgünüm:
şöyl dusun canım..doktorlar snı tdavıye aldılar cunku umutları var...bırını baglamaları grkıyomus.cunku tup bbgı ngllrmıs..bak sn soldın sımdı..ndn sansın azalsın canım..bnım kuzenımın daha bkarken bagldılar vlnınc ay bunun cocugu olamz falan fılan ddı traftalılr..oda cok uzulmustu ama suanda ıkı kızı bır oglu var....kndını bu kadar yıpratma canım..senın moralının ıyı olması lazım...hadı topla csaretını ve yarın hrsy yoluna gırsın bbgımopuyorumnanaktan
sanırım sen sadec bır doktora gıtmdın dımı canım..
BAk bu da güel bir örnek olmuş.Yumurtalığın biri alınıp yine de hamile kalanlr da avr sonuçta;öyle düşün fatoşum.
BAk bu da güel bir örnek olmuş.Yumurtalığın biri alınıp yine de hamile kalanlr da avr sonuçta;öyle düşün fatoşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?