arkadaşlar bişi sorucam benim bu akıntılarla başım dertte geçtiğimiz cumartesi ve pazar o uzayan yumurtlama belirtisi olan akıntım vardı.bugün akşam üzeride aynı akıntı oluştu. mola vere veremi yumurtluyorum ben anlamadım :uhm:
6 doktora gittim ama bu tüp baglama işi bgn çıktı
ne bilim kendimi kısırlaştırılmış hissediyorum Allahım nolur duy sesimi yalvarıyorum bir çıkış yoluuu
senın ıcın hayırlısı nyse saglıklısı neyse o olsun canım..sıkma canını...allahım ınsallah kucagına bır bbıs vrırde hrsyı unutrsun...:ecrin_bebek:
ne bilim kendimi kısırlaştırılmış hissediyorum Allahım nolur duy sesimi yalvarıyorum bir çıkış yoluuu
ya samartcım grcktn kızla cok ugrasmıslardı..psıkolojısı mahvolmustu cahıl cahıl konusup canını sıkıyolardı ..bız hep dstk olduk..varya hmde normal yoklla hamıl kaldı hepsıne..hatta kocası amanya ustun ceketımı atsam hammıle kalıyo bu dıyodu..eskılrı dusunuup guluyoduk..
artık günlük yazıyorum zaten eğer birgün nasip olurda olursa hangi gün onun çin neler yaptım nelere katlandım bilecek
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Canım bazıları ayda iki kez yumurtlaya biliyormuş ;çift yumurta ikizeri de böyle oluyo.:) Sen çalış yine de sırnaşık şey
canım hangı hastand etadavı oluyorsun
merhabalar kızlar ...kimse yok herhalde eee tabi yaprak dökümü....
niye kimse yokkkk
fatoss yarın ameliyatmı oluyosun canım.çok gecmiş olsun canım .ne ameliyat olacaksın gecmişi okuyamdımda
aaa aşk olsun biz yokmuyuzzz..:dilcikar:
Yok canım!Bu duurmda ibne olacak:gitme: ( Allah göstermesisn) Şaka bi yana dedim ya saçma;bak senin tarihlerde gayet güzel uydu ben de 2011'e denk gelecek iki doğum tarihi arıyordum seninki tam örnek oldu :roflol:
bakmadım kızzz bakmadan yazdımmm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?