Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Canım bazıları ayda iki kez yumurtlaya biliyormuş ;çift yumurta ikizeri de böyle oluyo.:) Sen çalış yine de sırnaşık şey

6 doktora gittim ama bu tüp baglama işi bgn çıktı

ne bilim kendimi kısırlaştırılmış hissediyorum Allahım nolur duy sesimi yalvarıyorum bir çıkış yoluuu

senın ıcın hayırlısı nyse saglıklısı neyse o olsun canım..sıkma canını...allahım ınsallah kucagına bır bbıs vrırde hrsyı unutrsun...:ecrin_bebek:

the-fts canım oncelikle geçmiş olsun ama için rahat değilse bu doktorunla aynı fikirde olan başka bir doktor olmadığı sürece bağlatma..

senın ıcın hayırlısı nyse saglıklısı neyse o olsun canım..sıkma canını...allahım ınsallah kucagına bır bbıs vrırde hrsyı unutrsun...:ecrin_bebek:

artık günlük yazıyorum zaten eğer birgün nasip olurda olursa hangi gün onun çin neler yaptım nelere katlandım bilecek

6 doktora gittim ama bu tüp baglama işi bgn çıktı

ne bilim kendimi kısırlaştırılmış hissediyorum Allahım nolur duy sesimi yalvarıyorum bir çıkış yoluuu

Öyle düşünme canım;ama benim anlamadığım ayrın olacağın tarihi kaç gündür belli olan ameliyetın nasıl olacağı ve detayları bugün mü belli oldu.... Çok ilginçççç!!!!!

Ya yazık kimilerine bunun yok tüpü bağlı yok yumurtalığı yok çocuğu olmaz... diye istemeye bile gitmeyenler var yaaaaaaaaaa!!!

kızlar çıkmam lazım şimdi;sonra yine gelirim öpüyorum seni :)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Canım bazıları ayda iki kez yumurtlaya biliyormuş ;çift yumurta ikizeri de böyle oluyo.:) Sen çalış yine de sırnaşık şey

ben kendimi hamilelik belirtileri için dinlemeye çekmişken ne çalışması yaaa.acaba benim için böyle çalışılmışmıydı zamane bebekleriyle başımız dertte...
ben yine kendimi çalışma moduna sokayım bakalım aklinialirimsmile sağol..

fatoss yarın ameliyatmı oluyosun canım.çok gecmiş olsun canım .ne ameliyat olacaksın gecmişi okuyamdımda

Yok canım!Bu duurmda ibne olacak:gitme: ( Allah göstermesisn) Şaka bi yana dedim ya saçma;bak senin tarihlerde gayet güzel uydu ben de 2011'e denk gelecek iki doğum tarihi arıyordum seninki tam örnek oldu :roflol:

İBNE Mİ:roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızlar hoŞgeldınız....eskılerı okuyodum da....yaprak dÖkÜmÜnden sıkıldım gıreyım dedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…