Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canım sen tartışmak istiyorsun sanırım ama benim öyle bir niyetim yokOlmadığı için de ülen adamlar dahi attım konuşmalarıma ki ortam gerilmesin diye;ama olmadı.Neden eleştiriye açık değilsin anlamdım.Genel konuşmalarında da bu böyleİnsanlar bişey söylüyor hemen 'aa öyle belirti mi olurmuş,yok sen daha çok şişeceksin,yok o sayılmaz...' şekilden cevapların oluyor.Herkes seninle aynı şeylri yaşamak zorunda değil bunu unutma.

Tamam ayrdımcı olmaya çalışman çok güzel,takdir de ediyorum destekliyorum da ama bu tavrından kırılan rahatsız olanalr var haberin olsun.Açıkça da özelden yazmışlar bunu bana.Belki kendi arasında konuşanalr da olmuştur bilemiyorum bunu tabi.

Mürekkep konusuna gelince ;MÜREKKEBİN ALASINI YALAMIŞ BİRİ OLARAK dedin ben orda girdim farkındaysan.neden statü farkı yaratmaya çalışıyorsun ki?Burda hiç üniversiteye gitmemiş insan da var yıllarca eğitim almış kişilerde ve senin söylediğin gibi bağnaz da değiller;bazı şeyleri bilmiyor olabilirler ama öğrenmeye çalışıyorlar

Kırıdysam kusuruma bakma!

karın ağrısı bende de var.umarım benim gibi olmazsın.Testten çift çizgiyi gör ve olay bitsin tamam mı :)

bakalım str v mrakla beklıyorum bugun okudum ebrulı v twetını ngatıf cıkmıs onlara da uzuldum ...moralım dahada bozuldu....allah hayrlısını nasıp e:Saruboceq:tsın ınsallah..

kırılmadım tabii ki.Cevabını yarın vericem.Güzel konulara değinmişsin.
İyi akşamlar şimdilik

mrhaba canım daha haber vrmıyorum yarın test yaparım ama karın agrın var bıraz..geln gıdn yok ama

Canımcım ben söyledim zaten çiçeğim yarın yapacak testi diye :)) İnşallah güzel olur.Olmasa da üzülme oğluşunu da benim için öp!Ona sıkı sıkı sarıl geçer....

Tabiki canım regl olmadığın sürece poiztif sonucu düşünmek en doğal hakkın;hayırlısı olsun senin için.

kızlaaaar bence mürekkebi falan bırakalım. boşu boşuna ortam gerilmesin. ne güzel birlikte sorup birlikte öğreniyoruz. illa ki farklı fikirler olacak. yoksa herkes ayşe herkes ahmet olurdu. ama fatma var, osman var. ayşeyi ayşe olduğu için fatmayı fatma olduğu için seviyoruz. herkesin ayrı bir inancı olabilir. önemli olan burada ne için birlikte olduğumuz.

kırılmadım tabii ki.Cevabını yarın vericem.Güzel konulara değinmişsin.
İyi akşamlar şimdilik

Tekrar kırdıysam kusuruma bakma!İnan ksaıtlı bişe yoktu yazdıklaarımda.Yarın pc başında olmayabşlirim ama okurum tabiki;nasıl istersen!

Tabiki canım regl olmadığın sürece poiztif sonucu düşünmek en doğal hakkın;hayırlısı olsun senin için.

Allah razı olsun :)

kızlar hepinizi çokçana öpüp ben de kaçıyorum...

güzel geceler...çalışması bu gece olanlara hayırlı uğurlu çalışmalaaarrr :CüvCüv:

Canımcım ben söyledim zaten çiçeğim yarın yapacak testi diye :)) İnşallah güzel olur.Olmasa da üzülme oğluşunu da benim için öp!Ona sıkı sıkı sarıl geçer....

saolasın canım bnım..umutla bklıyorum..olmazsada saglık olsun dıcem ..allah n zaman nasıp derse....öptum canım oğlusumu hmncıkopuyorumnanaktan

kızlaaaar bence mürekkebi falan bırakalım. boşu boşuna ortam gerilmesin. ne güzel birlikte sorup birlikte öğreniyoruz. illa ki farklı fikirler olacak. yoksa herkes ayşe herkes ahmet olurdu.

Tabiki olacak,farklı fikirler farklı konular ama kırmamak kırılmamak kaydıyla.Ben kimseyi üzmek kırmak istemem çünkü. :gitme:

Canımcım fatoşum benim neden bağlıyorlar tek tüpünü ş
mdi durduk yere anlamdım?Yoktu öyle bişey ki?????

fts cim neden tüpünü bağlıyorlar? açılması gibi birşey mümkün değil miymiş? bazen rahim filmi sırasında açılıyor diye duymuştum. ama sakın ümidini kaybetme tek tüple hamile kalan 2 kişi tanıyorum bu forumdan. Allah yardımcın olsun tatlım

Selam kızlar listenin en başında kaldım yarın büyük gün gerçi bi sonraki günüde bekleyecem ama çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…