mrhaba canım daha haber vrmıyorum yarın test yaparım ama karın agrın var bıraz..geln gıdn yok ama
hayır ama inançlar biraz bence mürekkeple paralleldir.En azından istatiksel araştırmalara bakarsak mürekkebi diliyle sıvazlamış olanlar daha batıl düşünürler sen de mürekkebi küplerle içmiş biri olarak bu tür çalışmaların sonuçlarını bilirsin. Hatta ki bilimle iice içe olan genetikçiler DArwin'e öylesine inanmışlardır ki bunun dini boyutuna bakmazlar.Tabii biraz daha derin bu konu.Sonuç olarak ortada bilim ancak genlerle ilgili bir durum diyorsa cinsiyet için bize de tersini iddaa edemeyiz.Olayın mürekkeple bağlantısı bu.Yaş kaç ki senin hesaplayamacak kadar uzun zaman alıyor mürekkepli yıllarını sorması ayıp
karın ağrısı bende de var.umarım benim gibi olmazsın.Testten çift çizgiyi gör ve olay bitsin tamam mı :)
the_fts cim moralin iyi sanırım okuduğum kadarıyla öyle anladım.Yarın da ameliyat günün ne zaman çıkacaksın peki hastaneden?
Canım sen tartışmak istiyorsun sanırım ama benim öyle bir niyetim yokOlmadığı için de ülen adamlar dahi attım konuşmalarıma ki ortam gerilmesin diye;ama olmadı.Neden eleştiriye açık değilsin anlamdım.Genel konuşmalarında da bu böyleİnsanlar bişey söylüyor hemen 'aa öyle belirti mi olurmuş,yok sen daha çok şişeceksin,yok o sayılmaz...' şekilden cevapların oluyor.Herkes seninle aynı şeylri yaşamak zorunda değil bunu unutma.
Tamam ayrdımcı olmaya çalışman çok güzel,takdir de ediyorum destekliyorum da ama bu tavrından kırılan rahatsız olanalr var haberin olsun.Açıkça da özelden yazmışlar bunu bana.Belki kendi arasında konuşanalr da olmuştur bilemiyorum bunu tabi.
Mürekkep konusuna gelince ;MÜREKKEBİN ALASINI YALAMIŞ BİRİ OLARAK dedin ben orda girdim farkındaysan.neden statü farkı yaratmaya çalışıyorsun ki?Burda hiç üniversiteye gitmemiş insan da var yıllarca eğitim almış kişilerde ve senin söylediğin gibi bağnaz da değiller;bazı şeyleri bilmiyor olabilirler ama öğrenmeye çalışıyorlar
Kırıdysam kusuruma bakma!
mrhaba canım daha haber vrmıyorum yarın test yaparım ama karın agrın var bıraz..geln gıdn yok ama
Ben cıktım kızlar ÖptÜm hepınŞızı byyy
Evet tabi olsa çıkardı bencede..başka kötü bişey olmasında.evet regl tarihim düzenli.dediğinde haklısın..ama insan regl olana kadar güvenmiyo testede işte.elimde değil.neyse nasılsa haber veririm burdan size regl olunca..inşallah olmam ama :)
keyfim çok iyiydi canım ama şimdi maleesefki sol tüpümü baglıcak yarın
kırılmadım tabii ki.Cevabını yarın vericem.Güzel konulara değinmişsin.
İyi akşamlar şimdilik
Tabiki canım regl olmadığın sürece poiztif sonucu düşünmek en doğal hakkın;hayırlısı olsun senin için.
Canımcım ben söyledim zaten çiçeğim yarın yapacak testi diye :)) İnşallah güzel olur.Olmasa da üzülme oğluşunu da benim için öp!Ona sıkı sıkı sarıl geçer....
kızlaaaar bence mürekkebi falan bırakalım. boşu boşuna ortam gerilmesin. ne güzel birlikte sorup birlikte öğreniyoruz. illa ki farklı fikirler olacak. yoksa herkes ayşe herkes ahmet olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?