Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bence cinsiyet konusundaki tek doğru yaklaşım şudur. x spermleri (dişi) daha yavaş oldukları için yumurtaya daha geç ulaşabiliyorlar. bu durumda yumurtlamadan önce birlikte olursanız dişi spermlere şans tanımış olursunuz, çünkü tüplerde hazır beklerler. yumurtlamadan sonraki birlikteliklerde genelde y spermleri (erkek) avantajlıdır, daha hızlı oldukları için. ama bunda bile %100 doğru olacak diye bir kaide yok tabi.

kızlarrrrr ben ovulasyon testımı yaptım ve boş yüz çıktı yanı benım yumurtam çatlamıs canlarım ohhhh rahatladım çok şükür sızlere de haber vereyım dedım çıkmam gerek görüşürüz

Canımcım!Hadi gazann mübarek olsun :)

hoşgeldin fts cim. yarın inşallah kurtuluyorsun kistlerinden. herşey çok yolunda gidecek inşallah. dularımız seninle canım.

pek tabii haklısın :) bu çok merak edilen bi mesele

şansımız varsa 12, haftanın sonunda öğreniriz :)

ben çin takvimine de bakmıştım kız diyordu

kzıkardeşimde dün nee bir kız başak burcu daha mı dedi kız olcanı nerden ççıkardın

dedim aa içime doğru içime doğdu dedi ehehe :)

hayırlısı olsun diyorum ben evlat evlattır öperiz :) mucuk

Canım kimse seni suçlamadı zaten;ben ilk başta da söyedim senin ürettiğin bişey olmadığı için fikrimi açıkça söyleyeceğim diye.İlk sayfalara doğru gidersen konuyu ben açtığım halde yine de hep birlkite çin takviminin de çok geyiiğini yaptık biz ne saçma o bu gibi...Haliyle mürekkebin azını da çoğunu da yalayan bunları zaten tahmin edebilir. :lepi:
Konu mürkkep yalamaksa yüksek lisansı da sayarsan ohooo ben kaç yıl yaladım onu hesaplamak uzun sürer.şimdi ben ne dersem doğu mu demektir bu!!!Tabiki hayır!

vov çok güzel hadi hayırlısı inşallah :)

Buna bile kesin doğru diyemiyorlar ama evet şu an en inanılır doğru bu tabi :) biz de ona göre çalıştık :roflol:

mürekkep yalayanların kızı olurmuş hadi bakalım :roflol: ayyy kızlar bırakın bunları. kız erkek ne fark eder. sağlıklısını, hayırlısını isteyelim Allah'tan

yahu benim bir evladım olsunda kız olmuş erkek olmuşşş hiiççççç farketmez :)Hepimiz için öyle tabi..

Buna bile kesin doğru diyemiyorlar ama evet şu an en inanılır doğru bu tabi :) biz de ona göre çalıştık :roflol:

iyi yapmışsınız canım Allah gönlüne göre verir inşallah. biz Allah ne verdiyse çalışıyoruz ama henüz bişi yok. bakalım kısmet bu ayadır belki :)

Canımcım yok kaçırmışım gözden sen söyleyince geri döndüm şimdi görtdüm.
Ya 3 gün geçerli bir süre aslında çıkması için.Geçerli diyorum çünkü reglelrin düzenliyse erken ya da geç yumurtlama olasılığın çok düşük;e bu durumda da o kadar sürede idrara çıakrdı diye düşünüyorum ama zaman zaman bu tarz ilginç olaylar dinşliyruz okuyoruz...
Hatta geçen gün kadının teki reglken hamile kadlığını yazmış şok oldum.

Çıkmamış canda umut vardır canımcım!bekleyelim bakalım :)

hayır ama inançlar biraz bence mürekkeple paralleldir.En azından istatiksel araştırmalara bakarsak mürekkebi diliyle sıvazlamış olanlar daha batıl düşünürler sen de mürekkebi küplerle içmiş biri olarak bu tür çalışmaların sonuçlarını bilirsin. Hatta ki bilimle iice içe olan genetikçiler DArwin'e öylesine inanmışlardır ki bunun dini boyutuna bakmazlar.Tabii biraz daha derin bu konu.Sonuç olarak ortada bilim ancak genlerle ilgili bir durum diyorsa cinsiyet için bize de tersini iddaa edemeyiz.Olayın mürekkeple bağlantısı bu.Yaş kaç ki senin hesaplayamacak kadar uzun zaman alıyor mürekkepli yıllarını sorması ayıp

Evet tabi olsa çıkardı bencede..başka kötü bişey olmasında.evet regl tarihim düzenli.dediğinde haklısın..ama insan regl olana kadar güvenmiyo testede işte.elimde değil.neyse nasılsa haber veririm burdan size regl olunca..inşallah olmam ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…