selam kızlar
kızlarrrrr ben ovulasyon testımı yaptım ve boş yüz çıktı yanı benım yumurtam çatlamıs canlarım ohhhh rahatladım çok şükür sızlere de haber vereyım dedım çıkmam gerek görüşürüz
ya kızlar bu benim icadım değil.İnsanlar bu hamilelik olayında o kadar saçma şeylere inanıyolar ki bi çoğu inançtan çıkıp eğlenceye dönüyor.Ben de mürekkebin alasını yalamış biri olaraktan bu tür bişey teorik ve bilimsel demiyorum ama Çin takvimi için saatlerce konuşuluyosa şunun da şamatadan öteye gitmez yani inancı.
ya kızlar bu benim icadım değil.İnsanlar bu hamilelik olayında o kadar saçma şeylere inanıyolar ki bi çoğu inançtan çıkıp eğlenceye dönüyor.Ben de mürekkebin alasını yalamış biri olaraktan bu tür bişey teorik ve bilimsel demiyorum ama Çin takvimi için saatlerce konuşuluyosa şunun da şamatadan öteye gitmez yani inancı.
kızlarrrrr ben ovulasyon testımı yaptım ve boş yüz çıktı yanı benım yumurtam çatlamıs canlarım ohhhh rahatladım çok şükür sızlere de haber vereyım dedım çıkmam gerek görüşürüz
bence cinsiyet konusundaki tek doğru yaklaşım şudur. x spermleri (dişi) daha yavaş oldukları için yumurtaya daha geç ulaşabiliyorlar. bu durumda yumurtlamadan önce birlikte olursanız dişi spermlere şans tanımış olursunuz, çünkü tüplerde hazır beklerler. yumurtlamadan sonraki birlikteliklerde genelde y spermleri (erkek) avantajlıdır, daha hızlı oldukları için. ama bunda bile %100 doğru olacak diye bir kaide yok tabi.
Buna bile kesin doğru diyemiyorlar ama evet şu an en inanılır doğru bu tabi :) biz de ona göre çalıştık :roflol:
veya
ben anlatiyim canım:)
normalde 11 aralıkta son regl olmuştum. günde bir olurum hep.ayın 8inde yani olmam gerekiyodu.3 gün gecikmişken test yapmışım takvime baktım şimdi :) ama sabah idrarımla filan güzelce yaptım yani silik milik hiç bir şey yok direkt tek çizgi gayette belirginbidaha da yapmadım ayın şu an ü olduğuna göre 5 gündür gecikti.arada sırada regl olcakmışım gibi ağrı oluyo ama sürekli değil.Başkada ne reglime dair ne de hamileliğe dair bir belirtim yok..Zaten regl olutrkende bende başka belirti olmaz.Yani göğüs hassasiyeti şişliği filan gibi...İşte böyle canım.
iyi yapmışsınız canım Allah gönlüne göre verir inşallah. biz Allah ne verdiyse çalışıyoruz ama henüz bişi yok. bakalım kısmet bu ayadır belki :)
Canım kimse seni suçlamadı zaten;ben ilk başta da söyedim senin ürettiğin bişey olmadığı için fikrimi açıkça söyleyeceğim diye.İlk sayfalara doğru gidersen konuyu ben açtığım halde yine de hep birlkite çin takviminin de çok geyiiğini yaptık biz ne saçma o bu gibi...Haliyle mürekkebin azını da çoğunu da yalayan bunları zaten tahmin edebilir. :lepi:
Konu mürkkep yalamaksa yüksek lisansı da sayarsan ohooo ben kaç yıl yaladım onu hesaplamak uzun sürer.şimdi ben ne dersem doğu mu demektir bu!!!Tabiki hayır!
Biz de çalıştık bakalım :))
Canımcım yok kaçırmışım gözden sen söyleyince geri döndüm şimdi görtdüm.
Ya 3 gün geçerli bir süre aslında çıkması için.Geçerli diyorum çünkü reglelrin düzenliyse erken ya da geç yumurtlama olasılığın çok düşük;e bu durumda da o kadar sürede idrara çıakrdı diye düşünüyorum ama zaman zaman bu tarz ilginç olaylar dinşliyruz okuyoruz...
Hatta geçen gün kadının teki reglken hamile kadlığını yazmış şok oldum.
Çıkmamış canda umut vardır canımcım!bekleyelim bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?