Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla diziden önce in cin top oynuyordu..canım sıkıldı muhabbet edecek kimse yoktuu..ama dizi bitince döküldünüz vallahii..

:roflol: :roflol: :roflol: evet ben ara ara bakıyordum burdaydın gördüm seni ama selam verirsem lafa dalarız kaçırırım diye çıktım hemen :roflol:

malesf canım 13 u ve pat dıye geldıiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
klava:.

Hadiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaa!Ben kesin yarın hemile haberi vereceksin bzie diye bekliyordummm amaaaaaaaaaaa :gitme: :gitme: :gitme::gitme:

Offf işte bu belirti olayı SAÇMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

İyi misin peki?benim de soruma bak;tabiki değilsin;umutlandın bi de!

malesf canım 13 u ve pat dıye geldıiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
klava:.

Offf canım yaaa üzülme sakın lütfennnn.Belirtilerin hamile olduğuna dair alarm vermişti sanki üff ne bileyim ya da öyle hissettim...Ama bu baş dönmeleri falan da psikolojik olmaz ki yaaa...
Dikkat et kendineelmaz:

Olsun yaa,üzülme bir dahaki ay sen ben butter bekleriz işte hep birlikte... Tarihlerimiz de yakın olur bu kez birbirimize destek oluruz.

ya ınanmıyorum aykta sallanıyorum bas donmesındn bu aksam ymgı zor yaptım afedrsın ögurmkten ınankı cok umutluydum yaa hlkı ymk yaparkn...klava:

Bak butter doğru söylüyor;yüksek ya da düşük tansiyonun mu var acaba?Bir doktora git lütfen!
ınan çok üzüldüm yaaaaa Ağlamıyorsun değil mı?Sen sulu özsündür biraz ağlarsın hemen biirim seni.Eşin de üzülmüştür o da umutlandı tabi.

Offf canım yaaa üzülme sakın lütfennnn.Belirtilerin hamile olduğuna dair alarm vermişti sanki üff ne bileyim ya da öyle hissettim...Ama bu baş dönmeleri falan da psikolojik olmaz ki yaaa...
Dikkat et kendineelmaz:

valla esım doktora goturcem snı dıyooooooooo..cunku basdonmm cok sıddetlıydı.sımdı daha cok korkuyorum ben yaaaa..allahım yardım t bana n oluuurrrreyvahedigeldismile

ya ınanmıyorum aykta sallanıyorum bas donmesındn bu aksam ymgı zor yaptım afedrsın ögurmkten ınankı cok umutluydum yaa hlkı ymk yaparkn...klava:

Aa!Bi de bulantın falan da mı vardı senin Of gülüm ya hemen bi doktora git;anlattoğın kadar şiddetli psikolojik belirti olmaz.kanında bir değerin düşmüştür belki.Baktır istersen.

tansıyonum dusuk zaten bugun cokta halsızım..hep uyuyasım var...neys canım yaaa atlatırım...sızdn duyarım ınsallah guzl habrlrd bana ıyı glır..

Canımmm kafama takıldı seni de telaşlandırmak istemem ama bu baş dönmeleri devam ederse mutlaka doktora git ihmal etme...En önemli şey sağlık biz sağlıklı olursak gelicek bebeklerimiz...Lütfen ağlama tamam mı her zaman yanındayız, birlikteyiz ve destek olacağızolumunekankayizsmile

ufff ya her ayımız böyle bir umut geciyor adet tarihi yaklaştıkca kendimizi dinliyoruz acaba diyoruz ve kendimizi cok büyük umutlandırıyoruz ve kırmızıları görünce bütün hayallar suya ve doğum için hesapladığımız aylar bir ay daha ileri kayıyor..(benim böyle oluyor):jeyyar:

Aa!Bi de bulantın falan da mı vardı senin Of gülüm ya hemen bi doktora git;anlattoğın kadar şiddetli psikolojik belirti olmaz.kanında bir değerin düşmüştür belki.Baktır istersen.

bulanım sadece bu aksam oldu ymgı zor yaptım..hatta bıran yapamayacagım ddımm ama leblbı falan ydım.ol zorla yaptım ıst..

Hmmm!yeni tarihin şubatın 5-6sı gibi sanırım ama sen ne zaman istrsen o zaman ekleriz canımcım.

cok teskkur ederım canlarım yaaa sızın bu destgınız bnı dahada duygulandırdı..ama uzuntuden dgıl...yanlıs anlamayın...sızı cok svıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…