Ama çatladııımmmmmmmmmmmmmm ben yaaaaaaaa :gitme: Söyle artııkkkkkkkkkkk!
Off ya kötü haber mi yoksaaa!
valla diziden önce in cin top oynuyordu..canım sıkıldı muhabbet edecek kimse yoktuu..ama dizi bitince döküldünüz vallahii..
malesf canım 13 u ve pat dıye geldıiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
klava:.
Çiçeğim neler oluyor canım yaaaa insanı öldürüyorsun valla meraktan haaa
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaa!Ben kesin yarın hemile haberi vereceksin bzie diye bekliyordummm amaaaaaaaaaaa :gitme: :gitme: :gitme::gitme:
Offf işte bu belirti olayı SAÇMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
İyi misin peki?benim de soruma bak;tabiki değilsin;umutlandın bi de!
Offf canım yaaa üzülme sakın lütfennnn.Belirtilerin hamile olduğuna dair alarm vermişti sanki üff ne bileyim ya da öyle hissettim...Ama bu baş dönmeleri falan da psikolojik olmaz ki yaaa...
Dikkat et kendineelmaz:
ya ınanmıyorum aykta sallanıyorum bas donmesındn bu aksam ymgı zor yaptım afedrsın ögurmkten ınankı cok umutluydum yaa hlkı ymk yaparkn...klava:
Bak butter doğru söylüyor;yüksek ya da düşük tansiyonun mu var acaba?Bir doktora git lütfen!
İnan çok üzüldüm yaaaaaAğlamıyorsun değil mİ?Sen sulu özsündür biraz ağlarsın hemen biirim seni.Eşin de üzülmüştür o da umutlandı tabi.
ya ınanmıyorum aykta sallanıyorum bas donmesındn bu aksam ymgı zor yaptım afedrsın ögurmkten ınankı cok umutluydum yaa hlkı ymk yaparkn...klava:
Bak butter doğru söylüyor;yüksek ya da düşük tansiyonun mu var acaba?Bir doktora git lütfen!
İnan çok üzüldüm yaaaaaAğlamıyorsun değil mİ?Sen sulu özsündür biraz ağlarsın hemen biirim seni.Eşin de üzülmüştür o da umutlandı tabi.
Aa!Bi de bulantın falan da mı vardı seninOf gülüm ya hemen bi doktora git;anlattoğın kadar şiddetli psikolojik belirti olmaz.kanında bir değerin düşmüştür belki.Baktır istersen.
Canımmm kafama takıldı seni de telaşlandırmak istemem ama bu baş dönmeleri devam ederse mutlaka doktora git ihmal etme...En önemli şey sağlık biz sağlıklı olursak gelicek bebeklerimiz...Lütfen ağlama tamam mı her zaman yanındayız, birlikteyiz ve destek olacağızolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?