Ben varım tabüküüüühihoyyyt
Moral motivasyonla yeni ayda yeni umutlar ve gelsin bebişlerimiz inş:Saruboceq:
Suuuuuuuuu Pembeeeeeeeeeeeee geliiinn nerdesiniz.Çiçeğimin bize ihtiyacı varrrrr!
Suuuuuuuuu Pembeeeeeeeeeeeee geliiinn nerdesiniz.Çiçeğimin bize ihtiyacı varrrrr!
cıcegım bosverrrr bu ay denersiin.. benım 6sında gelcektı bak hala gelen gıden yok boyle beklemek daha kötü
Valla ben değilim;bu ay tüm enerjimi harcadım ve pilim bitti.Bir kaç ay alır şarj olmam.E adam da mart sonu gidiyo zaten!Benim zor olur anlayacağğın. :) Belki martta bi daha denerim o gitmeden
Valla ben değilim;bu ay tüm enerjimi harcadım ve pilim bitti.Bir kaç ay alır şarj olmam.E adam da mart sonu gidiyo zaten!Benim zor olur anlayacağğın. :) Belki martta bi daha denerim o gitmeden
evet canım yaaaaaa allah sabırlar versın ınsallah hemencık gelırde beraberce cok cok calısırız..benım durmaya hıc nıytım yok...
ya valla gelecegı varsa gelsede su yumurtalıklarımdakı agrıdan kurtulsam pat dıye bı gırıyo sancı.. gelecekse hemen gelsınde bol bol çalışıyım sımdı test yapsam negatıf cıksa sinir olurum en ıyısı adetı beklemek öbür aya kadar gelmezse yaparım test dıyomuşum kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
yahu toplasan 24 saatcık bıde lıstede durmayı basaramadım..klava:
kan testı yaptırmısmıydın canım sen?
hh pmb calısmaya basladı galıba onun ıcın yoktur.delikafadulden
kıslarrr ben cıkıyorum size doyum olmuyor ma cıkmam lazım yatıp dinlenmem lazım...sizleri seviyorum arkadaşlar.bol hamişli haberler inşallah iyi geceler tatlı rüylarrrr başşş başşş
kırmızı kartı yedım yaaaaaaaaaaaaaaaa ama ya of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
ahhh kuzucumm sen yine az da olsa durdun ben genelde hiç duramam listede hayal olur benim için sadece.Pat gelir dumur olurumakannehir
yok canım kendıme guvenemedım hadı negatıf cıkarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?