Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ben her ay regl oacakmışım gibi yaklaşıyorum olaya;o yüzden çok zor gelmiyor bana kırmızı kart;ama tabi kolay olmuyr.Kaptırmak çok basit çünkü

bulanım sadece bu aksam oldu ymgı zor yaptım..hatta bıran yapamayacagım ddımm ama leblbı falan ydım.ol zorla yaptım ıst..

Canım benim yarın bir doktora gider misin?Ya eşinle git ya da kendin;ama git.

Hmmm!yeni tarihin şubatın 5-6sı gibi sanırım ama sen ne zaman istrsen o zaman ekleriz canımcım.

nettn bakarım canım..bılıyorsun gunu gunune tutuyo saolsun..13 u ddım tuttuuuuuuuu..neys artık en azından sıklusum bozulmadı..hyyyt beee onumuzdekı maclara bakarız artıkın:sm_cool:

Canım işte belirti diye bişey yok kesinlikle Smarta katılıyorum Biz uyduruyoruz onu aslında uydurmak da değil bu sefer belirti yaşayan arkadaşlara haksızlık etmiş oluruz ama işte insanoğlu kendini istediği gibi programlayabiliyor yani biri dese ki kanım ağrımıştı hemen biz de acaba benim de mi ağrıyor falan falan..O yüsden takılmayalım hiçbir zaman belirtilere...

nettn bakarım canım..bılıyorsun gunu gunune tutuyo saolsun..13 u ddım tuttuuuuuuuu..neys artık en azından sıklusum bozulmadı..hyyyt beee onumuzdekı maclara bakarız artıkın:sm_cool:

Evet en güzel yanı bu;olması gerektiği gün gelince insan daha az strese giriyor.Bir de gecikip testler negatif çıkınca çok daha zor.Bazı arkadaşlar o durumda şu an biliyorsunuz.

bak bu ay ne kadar sakinim cünkü beklediğim bir gün yokk..ama şubat ayına yine acabalar başlıcak..

canım ya gercktn bırtıye takıldıgım ıcın dgıl...yanı bunları psıkolojıkman yapmıs olamam..n basdonmesı ne mıde bulantısı bklmıyordum bn..dıgr hamıllıklerımde olmamıstı cunku..aman ne dsem bos aslında...saglık olsun yaaaaaaaaa

Genelde o yüzden bu topikte pek belirti konuşmuyoruz;hakikaten insan çok etkileniyor;ama arada da hakikaten hissedilenler oluyor paylaşılmak istenen.Çiçeğiminki de öyleydi kız ciddi ciddi bayılacak oldu bu belirti olarak algılanılmaz da ne yapılır hamilelik çalışmalrının ortasında!

pembıs glmedı yaaa onada bu guzel haberı vermek ıstıyodummm

Olsun canım!Mutlu haberler herkesle paylaşılır ama üzüldüğünde paylaşacak kişi bulmak zordur.Bak şu an etrafın seni sevenlerle dolu;ortam sanal bile olsa bizler gerçeğiz!

oyle canım yaaaa....grcktend hıc bklmıyodum...cok stres yaptım hrhalde dengem bozuldu..baska acıklaması yok bunun....

Olsun canım!Mutlu haberler herkesle paylaşılır ama üzüldüğünde paylaşacak kişi bulmak zordur.Bak şu an etrafın seni sevenlerle dolu;ortam sanal bile olsa bizler gerçeğiz!

bılıyorum canım gercekten hıssttım sevgınızı...bend sızlerı cok ama coook svıyorum..ıyıkı varsınızzzopuyorumnanaktan

oyle canım yaaaa....grcktend hıc bklmıyodum...cok stres yaptım hrhalde dengem bozuldu..baska acıklaması yok bunun....

Tamam canım rel dönemin boyu kendini izle baş dönmen ve bulantın devam ederse bir kaç gün sonra git mutlaka.

Evt canım bu söylediklerim çiçeğim için geçerli değil tabiki onun başdönmeleri mide bulantıları hamileliğe yorumlanırdı...Çünkü az buz şeyler değildi.Zaten adet gecikmesinden başka belirti aramamanın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha görmüş olduk...

boşver ciceğim şubatta yoğun tempolu çalışırız..tabi adamları dopinklemek lazimki pilleri bitmesinn:)) benimde umudum şubata yokmu artırannn arkadaşlarr şubatta kimler çalışmaya hazırr..:))

Evet yine gördük ve malesef acı bi şekilde tecrübe ettik yine her zamanki gibi
Etkilenmemek için tamamen mi konuşmayı yasaklasak ne :roflol:

boşver ciceğim şubatta yoğun tempolu çalışırız..tabi adamları dopinklemek lazimki pilleri bitmesinn:)) benimde umudum şubata yokmu artırannn arkadaşlarr şubatta kimler çalışmaya hazırr..:))

Ben varım tabüküüüühihoyyyt
Moral motivasyonla yeni ayda yeni umutlar ve gelsin bebişlerimiz inş:Saruboceq:

Valla ben değilim;bu ay tüm enerjimi harcadım ve pilim bitti.Bir kaç ay alır şarj olmam.E adam da mart sonu gidiyo zaten!Benim zor olur anlayacağğın. :) Belki martta bi daha denerim o gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…