Ben her ay regl oacakmışım gibi yaklaşıyorum olaya;o yüzden çok zor gelmiyor bana kırmızı kart;ama tabi kolay olmuyr.Kaptırmak çok basit çünküufff ya her ayımız böyle bir umut geciyor adet tarihi yaklaştıkca kendimizi dinliyoruz acaba diyoruz ve kendimizi cok büyük umutlandırıyoruz ve kırmızıları görünce bütün hayallar suya ve doğum için hesapladığımız aylar bir ay daha ileri kayıyor..(benim böyle oluyor):jeyyar:
bulanım sadece bu aksam oldu ymgı zor yaptım..hatta bıran yapamayacagım ddımm ama leblbı falan ydım.ol zorla yaptım ıst..
Hmmm!yeni tarihin şubatın 5-6sı gibi sanırım ama sen ne zaman istrsen o zaman ekleriz canımcım.
Ben her ay regl oacakmışım gibi yaklaşıyorum olaya;o yüzden çok zor gelmiyor bana kırmızı kart;ama tabi kolay olmuyr.Kaptırmak çok basit çünkü
Canım benim yarın bir doktora gider misin?Ya eşinle git ya da kendin;ama git.
nettn bakarım canım..bılıyorsun gunu gunune tutuyo saolsun..13 u ddım tuttuuuuuuuu..neys artık en azından sıklusum bozulmadı..hyyyt beee onumuzdekı maclara bakarız artıkın:sm_cool:
Canım işte belirti diye bişey yok kesinlikle Smarta katılıyorum Biz uyduruyoruz onu aslında uydurmak da değil bu sefer belirti yaşayan arkadaşlara haksızlık etmiş oluruz ama işte insanoğlu kendini istediği gibi programlayabiliyor yani biri dese ki kanım ağrımıştı hemen biz de acaba benim de mi ağrıyor falan falan..O yüsden takılmayalım hiçbir zaman belirtilere...
Evet en güzel yanı bu;olması gerektiği gün gelince insan daha az strese giriyor.Bir de gecikip testler negatif çıkınca çok daha zor.Bazı arkadaşlar o durumda şu an biliyorsunuz.
Canım işte belirti diye bişey yok kesinlikle Smarta katılıyorum Biz uyduruyoruz onu aslında uydurmak da değil bu sefer belirti yaşayan arkadaşlara haksızlık etmiş oluruz ama işte insanoğlu kendini istediği gibi programlayabiliyor yani biri dese ki kanım ağrımıştı hemen biz de acaba benim de mi ağrıyor falan falan..O yüsden takılmayalım hiçbir zaman belirtilere...
pembıs glmedı yaaa onada bu guzel haberı vermek ıstıyodummm
Genelde o yüzden bu topikte pek belirti konuşmuyoruz;hakikaten insan çok etkileniyor;ama arada da hakikaten hissedilenler oluyor paylaşılmak istenen.Çiçeğiminki de öyleydi kız ciddi ciddi bayılacak oldu bu belirti olarak algılanılmaz da ne yapılır hamilelik çalışmalrının ortasında!
Olsun canım!Mutlu haberler herkesle paylaşılır ama üzüldüğünde paylaşacak kişi bulmak zordur.Bak şu an etrafın seni sevenlerle dolu;ortam sanal bile olsa bizler gerçeğiz!
oyle canım yaaaa....grcktend hıc bklmıyodum...cok stres yaptım hrhalde dengem bozuldu..baska acıklaması yok bunun....
Genelde o yüzden bu topikte pek belirti konuşmuyoruz;hakikaten insan çok etkileniyor;ama arada da hakikaten hissedilenler oluyor paylaşılmak istenen.Çiçeğiminki de öyleydi kız ciddi ciddi bayılacak oldu bu belirti olarak algılanılmaz da ne yapılır hamilelik çalışmalrının ortasında!
Evt canım bu söylediklerim çiçeğim için geçerli değil tabiki onun başdönmeleri mide bulantıları hamileliğe yorumlanırdı...Çünkü az buz şeyler değildi.Zaten adet gecikmesinden başka belirti aramamanın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha görmüş olduk...
boşver ciceğim şubatta yoğun tempolu çalışırız..tabi adamları dopinklemek lazimki pilleri bitmesinn:)) benimde umudum şubata yokmu artırannn arkadaşlarr şubatta kimler çalışmaya hazırr..:))
boşver ciceğim şubatta yoğun tempolu çalışırız..tabi adamları dopinklemek lazimki pilleri bitmesinn:)) benimde umudum şubata yokmu artırannn arkadaşlarr şubatta kimler çalışmaya hazırr..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?