- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
ya valla gelecegı varsa gelsede su yumurtalıklarımdakı agrıdan kurtulsam pat dıye bı gırıyo sancı.. gelecekse hemen gelsınde bol bol çalışıyım sımdı test yapsam negatıf cıksa sinir olurum en ıyısı adetı beklemek öbür aya kadar gelmezse yaparım test dıyomuşum kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
canım 8 subatttttt pmbısın yanına koyuvr benııı
canım inşallah calışmların sonuc vermiştirde hamiş haberlerini alırız..şubatta martta çalışmaya gerek kalmaz..:Saruboceq::Saruboceq:shayallersmile
canım yaaaaaaaaa ufffffff çok üzüldümmmm :1no2:
sen öyle başdönmesi falan yaşayınca ben de psikolojik olamıcanı dşünmüştüm( üzülme tamam mı bu ay olmazsa diğer ay olur çalışmalara devammm
ayrıca kızlara katılıyorum mutlaka doktora görün canım :teselli:
selam herkeseeeeeee bu aradaa.s.
yahu toplasan 24 saatcık bıde lıstede durmayı basaramadım..klava:
ahhh kuzucumm sen yine az da olsa durdun ben genelde hiç duramam listede hayal olur benim için sadece.Pat gelir dumur olurumakannehir
Ohh ohhh bişey kalmamış;ben bi olayım taaa 21 inde olacağım ondan sonraki ay düşün artık :S
Canım senim bayaa geçti yanlış hatırlamıyorsam eğer daha önce böyle gecikmeler yaşamadıysan doktora git bi kan tahlili yaptır derim ben....En azından bişey var veya yok rahatlarsın
yok canım kendıme guvenemedım hadı negatıf cıkarsa
Kızlar yaaa bu akşam çok duramayacağım çıkıyorum ben eşim hadi artık yatalım diye mızlayıp duruyor...
Size bol muhabbetler
canım ıstedı ıkı tabak gece gece kadadıf tatlısı yedim görmemiş gıbı, düsününce ıcım karışıyo sımdı ne pıs bugazım ben yaa :bbo:
canım ıstedı ıkı tabak gece gece kadadıf tatlısı yedim görmemiş gıbı, düsününce ıcım karışıyo sımdı ne pıs bugazım ben yaa :bbo:
Kızlar yaaa bu akşam çok duramayacağım çıkıyorum ben eşim hadi artık yatalım diye mızlayıp duruyor...
Size bol muhabbetler
Meraba kızlar.
Çiçeğim regl olmuşsun.Güzel bişey bu.En azından umutlanmadın ve düzenin bozulmadı.Bak ben daha bekliyorum yaa.
Sen adet olmadın demi?Doktora gitmedin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?