Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
baby_84.............................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu..............15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Canım ya ertafımdaki herkes hamile ama ben ( ya çok kötüyümm yaaa eşim böle beni üzgün görünce oda üzülüyo kzııyo bana neden heray ben seni böle görüyorum her ay söz veriyorum ona üzülmicem diye ama olmuyo işdee :gitme:

canım hepimiz seninle aynı durumdayız..ama Allah'tan asla ümit kesilmez mutlaka bizim de dualarımız kabul olucak biz de o sevinci yaşayacağız bir gün işallah..sabredelim dua edelim ve ümidimizi kesmeyelim :teselli:

canm daha neler görcen allhın izniyle olack sennde bnde senn gibiyimlojmnda kalıyorum ve 4 evliyiz 3 ü hamile karıları sişti bebek kıyafetleri orerler bana usg resmlerini gösterırler yok agzı soleydi burnu boleydi balandırab allndıra anlatırlar onu gectim hr arayan bebek varmı der bide bnm tek tüpüm alındı de cocugu olmaz imajım var dahada zor annm arar su arjk hamile kaynanam arar su hamie bnm dısımda herkez hamile rabbm vermiyo ne yapalım zamnı var zmanında hayırlısın saglıklısını nasip etsin die dua ediyorum baska yapacak bişeyimiz yok tek duam allhım verene kadar sabrınıda ver oluoy

Emn ol hepımız aynı derten burdayız ve destek oluyoruz bırbırımıze ıkıyı bu kk ya den k gelmısm allh razı olsun bÜtÜn ark lardan hep benı rahatlattılar tam umudumu keserken destek oluyolar

canım hoşgeldin:) 6 gün geçmiş test yapmışmıydın? nasıl duruyorsun ben çatlardım şimdiye kan testi yaptırmıştım:)

tatlım yapmıştım yaaa yoksa durabilirmiyim böyle.3 gün geçtiğinde yaptım hemde.negatifffff zaten şimdide ağrılarım var bildiğin regl ağrısı ne yazıkki keşke olmasa..tekrar tekrar test yapıp üzülmek istemyorum.

selam kızlar, ben 5 yıllık evliyim ve ilk kez hamile kaldım. bende ve eşimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen 3 yıl hamile kalamadım. tedavi olmayı hiç düşünmedim çünkü eşim istemedi tedaviyi.tam umudumu kesmişken, kendimi eve kapatmış çocuklu arkadaşlarımla ggörüşmezken ve en önemlisi adetim geçtimi acaba belirti varmı demeyi bıraktığım ay hamile kaldım. günümden 2 gün geçmişti ben farketmedim bile dert ortagım söyledi. hiç bir adet belirtisi yaşamamıştım taki arkadaşım geçti günün diyene kadar. o an nasıl bi adet ağrısı başladı anlatamam ikide bi wc gidip kendimi kontrol ettim yani yaşadım bütün belirtileri. çok şükür hamileyim ama hamile kalamamanın nasıl acı bir duygu olduğunu 3 yıl boyunca her ay yaşadım. insnlarla görüşmüyordum ya bana hamile değilmisin diye sormasınlar diye.sabredin kızlar rahat olun siz zaten çalışmalardasınız stres yapmayın çok önemliymiş ben yaşadım bizzat. Rabbim en kısa zamanda ve hayırlısıyla sizlerede o müjdeyi nasip etsin inşallah. inanırmısınız bilmem ama ben hergün Rabbimden isteyen herkese hamilelik annelik duygusunu yaşatmasını diliyorum. kendinize iyi bakın güzel hanımlar....

hımm tamam canım hatırladım..bir daha yapma o zaman bir kaç gün daha bekle eğer gelmezse adetin kan testi yaptırırsın..hayırlısı olsun canım :1hug:

canım güzel dileklerin için teşekkür ederiz..işallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın darısı bizlere :1hug:

hımm tamam canım hatırladım..bir daha yapma o zaman bir kaç gün daha bekle eğer gelmezse adetin kan testi yaptırırsın..hayırlısı olsun canım :1hug:

Çok sağol arkadaşım.ben de öyle düşünüyorum ama gelir o zamana kadar artık sanırsam.Yine haber veririm ben.

Ne kadar güzel yazmışsın.Sağlıkla kucağına al inşallah.Bizlerede rabbim göstersin bu duyguyu

Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallahhh :Saruboceq: biz anne olmak isteyenleri de dualarından eksik etmediğin için de çok teşekkür ederiz... opuyorumnanaktan

işte asıl sebep ortaya çıktı. gece burda sohbet ediyonus sabah uyuyosunuzmirmirmirmir

e tamam akıntı o zaten canım.. var sonuçta kupkuru deil.. sen anlamamışsındır

benim kadar bekleyip hamile kalan varmı ya isyan etmekde istemiyorum ama çok istiyorum yaa rtık dayanacak gücüm yok gibi geliyo bana Allah ne olur daha fazla bekletme RABBİM

canımmm:1hug: dur bakalım yavrucumn 1senen bi dolsun ondan sonra yine olmuyosa dr.a gidersin. umutsuzlanma. bak bana 3sene olcak martta. az çok öğrenmişsindir neler yaşadığımı o yüzden heo sölüyorum şimdiden koyuverme:1hug:

ne güzel anlatmışsınız hayırllsıyla ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza da alırsınız inşallah :)

ağzından bal damlıyo Su :) çookk sağoolll..İNŞALLAH!! Hadi şu listenin altlarına inelim kızlarrrr bu topik uğurlu gelsin hepimize.........

canımmmm işallahhh ineriz en alta hepimiz..topiğimizin uğruna çok inanıyorum ben :))
sen de sağol canımm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…