kayısıyla ilgisi yoktur tatlım. tansiyonun düşeceği vardır düşmüştür bir anda. dediğim gibi aynısı bana regl olduğum anda olur. bir de üstüne ishal ve kusma başlar. anneme de, teyzeme de, kuzenlerime de aynen böyle olur :) endişelenme biraz uzan toparlarsın hemen tatlım
sa kıslarrr cümleten günayın beni silin listeden ben yedim kırmıı kartı:))senağlama
bebişten sanırım sen öyle lay lay dolan burdayım ben filan diyo bana galiba
Kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
Dersteyim şu an kaçamak yapıyorum çaktırmayın yerimseniben
yaptım canım dün sabah ama malesef negatif ama gelen giden yok o yüzden yarın sabah gelmezse kırmızılar kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı
kızlar napıyosunuz...bende gün sayıyorum bildiğiniz üzre...ay benim midem bulanıyo sanki..bu kadar erken belirti verebilirmi..sanmıyorum ama...hasta olacağıma dair bi belirtide yok ama..anlamadım gitti....
slm kıslar kolay gelsin nevar ne yok kimler var kimler yokk:kedi:
merhaba
ancak bakabildimmm
ben acayibim bugünler de iş stresi
ayrıca bunalıma girdim sanırım ağlıp duruyorum... babamı çok özledim
bütün uratım kocaman acıyan svilceer çıktı...
daha günüme de 10 gün varr
inşallah mutlu edecek haberi alıım
inşallah bekleyen hekes alır.
merhaba canım hoşgeldin...bu aralar herkesten duyuyorum işten bunaldığını stres olduğunu sen de bunaldın demekki :teselli: işallah mutlu haberi alırsında sana bomba etkisi yapar moral açısından :))
merhaba
ancak bakabildimmm
ben acayibim bugünler de iş stresi
ayrıca bunalıma girdim sanırım ağlıp duruyorum... babamı çok özledim
bütün uratım kocaman acıyan svilceer çıktı...
daha günüme de 10 gün varr
inşallah mutlu edecek haberi alıım
inşallah bekleyen hekes alır.
bnmde adetim yarın bakalım ne olacak dün test yaptım tek cizgi ama umudum haal var belkide cıkmaıstır erken die demi kırmızıları görmeden umutsuzluk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?