işte asıl sebep ortaya çıktı. gece burda sohbet ediyonus sabah uyuyosunuzmirmirmirmir
e tamam akıntı o zaten canım.. var sonuçta kupkuru deil.. sen anlamamışsındır
canımmm:1hug: dur bakalım yavrucumn 1senen bi dolsun ondan sonra yine olmuyosa dr.a gidersin. umutsuzlanma. bak bana 3sene olcak martta. az çok öğrenmişsindir neler yaşadığımı o yüzden heo sölüyorum şimdiden koyuverme:1hug:
öyle mi dersin canım. ama adı üstünde akıntı, benimki akmıyor öylece duruyor :roflol:
kız niye susuyonuz anlatsanıza bişiler yaaauuu bayanssulusmile
kızlaaarr ben çıkıyorum gidip yemek yapıcam...sizleri öpüyorum.haberleşiriz...
ayşecim şu blog sitene bakamadım fazla ama sen fırında köfteyi nasıl yapıyosun?ya da pratik ama değişik tarifin var mı?
ayşecim şu blog sitene bakamadım fazla ama sen fırında köfteyi nasıl yapıyosun?ya da pratik ama değişik tarifin var mı?
ya ben köfteyi hiç tarife göre yapmam mesela canım bol soğanlı ister bol soğanlı
yaparım sadece maydonozlu ister öyle yaparım bazende irmik eklerim fln
biri birini tutmaz tariflerimin ama şurdaki portakal ağacı: hasanpaşa köfte hasanpaşa köfteyi
iftara gelicek misafirlerim için ramazanda denemiştim çok lezzetli
olmuştu fırında yapılıyo o da bi bak istersen knorr un köfte harcı da çok lezzetli genelde
onu kullanmayı tercih ediyorum ben
he birde sevdiğim bi tarif var o da şurdaki çok nefis bişey PAPATYA SOFRASI: TEPSİ KÖFTESİ
ipekcim bebeişinin cinsiyeti belli olduguna göre şu bebiş çizelgeni pembiş yapalımmı
linki yeniledim yeni link bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev137pp___.png
diğerini silip bunu yapıştırabilirsin :)
ilk defa bişey duydum yine.Kabartma tozu kabarsın da içi pişsin diye mi acaba?Nedense hep sadece hamur işine koyulur diye bi tabu var kafamda.ben bunu neden sordum şimdi.Normalde daha hafif olması için fırın olayını seviyorum ben ama direkt fırına verince içi pişmiyor tam,ee biraz kızatıp vereyim diyorum o zaman da yağ çekiyor.Bunda amaç ince sermek mi köfteyi.
ayy çok tatlı oldu.Saol canım.a.s.
tabii köfteyi çok kalın sermemekte fayda var ama kalın bile yapmış olsan
biraz pişirdikten sonra çıkarıp köftenin üzerine salçalı su ekleyip tekrar pişirince köfte
gayet güzel oluyor kabartma tozu nedne kullanılıyo bilmiyorum geçekten de ama
okuduguma göre çok lezzetli oluyormuş ayrıca kabartma tozu yerine karbonat katılmamalı
ymış çünkü acılaştırıyormuş köfteyi cokacimcoook
Rica ederim gerçektende çok şekey olmuş
evde kıyma olsaydı deniycektim,hafta sonu deniyip sana da bildircem sonucu.Merci canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?