Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

öyle mi dersin canım. ama adı üstünde akıntı, benimki akmıyor öylece duruyor :roflol:

öyle mi dersin canım. ama adı üstünde akıntı, benimki akmıyor öylece duruyor :roflol:

ay çok alemsin güldümm :) kıs akıntı hep lökür lökür gelen su gibi akan bişey değildir benim bildiğim.Ama rahatsız eder seni.Hep bi ıslaklık...yani bence öyle..Sarı ve kokuluysa iltihap olma riski var ama beyaz ve su gibiyse nedir bilmem :) hamilelik belirtisi olsun :) bende mesela adet olmama yakın artar bu akmayan akıntı :) ama olmama bir iki gün kala kesilir..

ayşecim şu blog sitene bakamadım fazla ama sen fırında köfteyi nasıl yapıyosun?ya da pratik ama değişik tarifin var mı?

ya ben köfteyi hiç tarife göre yapmam mesela canım bol soğanlı ister bol soğanlı

yaparım sadece maydonozlu ister öyle yaparım bazende irmik eklerim fln

biri birini tutmaz tariflerimin ama şurdaki portakal ağacı: hasanpaşa köfte hasanpaşa köfteyi

iftara gelicek misafirlerim için ramazanda denemiştim çok lezzetli

olmuştu fırında yapılıyo o da bi bak istersen knorr un köfte harcı da çok lezzetli genelde

onu kullanmayı tercih ediyorum ben

he birde sevdiğim bi tarif var o da şurdaki çok nefis bişey PAPATYA SOFRASI: TEPSİ KÖFTESİ

Son düzenleme:

ilk defa bişey duydum yine.Kabartma tozu kabarsın da içi pişsin diye mi acaba?Nedense hep sadece hamur işine koyulur diye bi tabu var kafamda.ben bunu neden sordum şimdi.Normalde daha hafif olması için fırın olayını seviyorum ben ama direkt fırına verince içi pişmiyor tam,ee biraz kızatıp vereyim diyorum o zaman da yağ çekiyor.Bunda amaç ince sermek mi köfteyi.

tabii köfteyi çok kalın sermemekte fayda var ama kalın bile yapmış olsan

biraz pişirdikten sonra çıkarıp köftenin üzerine salçalı su ekleyip tekrar pişirince köfte

gayet güzel oluyor kabartma tozu nedne kullanılıyo bilmiyorum geçekten de ama

okuduguma göre çok lezzetli oluyormuş ayrıca kabartma tozu yerine karbonat katılmamalı

ymış çünkü acılaştırıyormuş köfteyi cokacimcoook

ayy çok tatlı oldu.Saol canım.a.s.

Rica ederim gerçektende çok şekey olmuş

evde kıyma olsaydı deniycektim,hafta sonu deniyip sana da bildircem sonucu.Merci canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…