Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gecen ay 15 de oldum canm bu ayda 15 de olmam lazım 30 31 günde oluoyrum bnde bnm yumrtlama sanırım yılbasındaydı

elover şimdi hatırladım canım tamam pardon:kedi:

benimde şafak 2 biraz önce regl oldum sandım ama yok dua edin kıslar banada az kaldı

kuşummmmmmmm hoşgeldin.. allahım inşallah bu ay emeklerin boşa çıkmazolumunekankayizsmile

gecen ay 15 de oldum canm bu ayda 15 de olmam lazım 30 31 günde oluoyrum bnde bnm yumrtlama sanırım yılbasındaydı

Hımm :uhm: ya ben de yarını bekliyorum ama acaba diyorum Pazartesine kadar test falan yapmasam mı :uhm: çünkü geçen ay 17sinde ilk kahverengi akıntım oldu ve 18inde de kanamam başlamıştı, son aylarda hep erken yumurtluyorum, ve yarın da 29. günüm ama ben diyorum ki en azından yine bi geçen ayki tarihime kadar bekliyim :çok üzgünüm: Pazartesi de ayın 18i ya, ozamana kadar gelmezse yapayım testi ne dersinis kızlar :uhm:

elover şimdi hatırladım canım tamam pardon:kedi:

kuşummmmmmmm hoşgeldin.. allahım inşallah bu ay emeklerin boşa çıkmazolumunekankayizsmile

rica ederim berencim ne demek.

kızlar ya ben çok akıntısız bir insanım akıntının a sı yok yaaa

canım hoşbulduk iyiyim sen nasılsın:)
valla dayanamadım biraz uyudum günlerdir uykusuzum :))

iyiyim bende gülüm çalışmaca burda çene çalmaca falan geçiyo zaman
hastamısın ki neden uyumuyon
yoksaaa yumurtlak zamanınmısırnaşık şey

rica ederim berencim ne demek.

kızlar ya ben çok akıntısız bir insanım akıntının a sı yok yaaa

canım hiç mi olmaz.. yani misal adetin ortasında sonunda falan
yumurtlama zamanı akıntı geliyor diye biliyorum çünkü:teselli:

canım bence pztesiyi bekle yarın yaparsan ve tek çizgiyi görürsen o zaman kendini iyice umutsuzluga kaptırırsın..anladıgım kadarıylada bu aralar hem üzüntülüsün..çok takıyosun kafana ama lütfen biraz rahat olmaya calıs canım...pazartesi testini yap eger negatif çıkarsa bi kac gün daha bekler baktın adetin gelmedi bu sefer de doktora gider kan tahlili yaptırırsın...beklemek ne kadar zor gelsede bence en iyisi... yerimseniben

canım hiç mi olmaz.. yani misal adetin ortasında sonunda falan
yumurtlama zamanı akıntı geliyor diye biliyorum çünkü:teselli:

ya canım eskiden fark ediyordum ama geçen ay sanki çok azdı bu ay da çok afedersiniz elimle kontrol ettikçe sanki su gibi renksiz, kokusuz, yapışkan olmayan ve uzamayan bir ıslaklık hissi var. aynı su :) başka birşey yok

iyiyim bende gülüm çalışmaca burda çene çalmaca falan geçiyo zaman
hastamısın ki neden uyumuyon
yoksaaa yumurtlak zamanınmısırnaşık şey

:)) yok canım aslında yumurtlama haftam ama akıntı yok adet sonrası çok akıntı olmuştu ben de sonrada kesildi anlamadım heralde incirden oldu
sabah 7 de kalkıyorum eşimi işe yollayıp hemen buraya geliyorum arada temizlik,yemek falan derken yoruluyorum birde gece de burdayım kaydirigubbakcemile3 o yüzden üstüste gelince uykusuz kaldım :))

ya kızlar geçmişi okuyorum okuyorum bu sefer sayfalar dahada artıyor..en iyisi son sayfaya geliyim dedim yetişemiyorum hızınıza:)Sabah baya kaynatmışınız var yaa bu topik kadar canlı heyecanlı ve uzun bir topik yoktur siz ne kadar süpersiniz yaw :)selamlar herkeseeeeeeeeeeeee...ben karın ağrısından gebercem regl olmak üzere olduğum her halimden belli..eh oliyim artık yani bugün itibariyle 6 gün gecikti ben biraz daha geçmişe göz atıyorum görüşürüüüzz..

karasucum pazartesiye kadar bekleyebilirsen daha iyi olur tabi ama bekleyemezsen en erken yarını da atlat cmt yap :)

Canm beklemek en ıyısıymıŞ bn onu anladım dÜn test yaptım gÜnÜm yarın dedmkı aman yapayım da bosa beklemeyım sımdı yaptım tek cızgı hala umut edıym erken yaptım belkı ondan cıkmadı dıe yapmamak daha ıyı bnce ıkı ker ÜzÜlmÜyon en azından

benim kadar bekleyip hamile kalan varmı ya isyan etmekde istemiyorum ama çok istiyorum yaa rtık dayanacak gücüm yok gibi geliyo bana Allah ne olur daha fazla bekletme RABBıM

canım hoşgeldin:) 6 gün geçmiş test yapmışmıydın? nasıl duruyorsun ben çatlardım şimdiye kan testi yaptırmıştım:)

Canmne dıyosun daha gecenelerede 2.5 yıl sonra olan bı arkadasımn haberını aldım kı tÜp bebek merkezı ararekn umudunu tam kesmıŞken geldı bebıŞı cok sÜkÜr senı cok ıyı anlıyorum gecen sene ayyyyyyyyyynı senn durumundydım bnde neler neelr dÜsndÜm her adet oldgumda gÜnlerce aglarıdım sonra yumurtlamayı hesaplar yıne umutlara baslardım 8. Ayda geldı bebıŞım tamda dogum gÜnmde nasıl sevındım sonra 10 haftada gıttı dıs gebelkmıŞ onun ÜstÜnden yıne bı 7 ay gectı ve bunun 6 ayı korunarak bu kadar cocuk dıe ÖlÜrken korunmak kadar yıpratan bıŞı yok sımdı ıkı aydrda korunmayı bıraktık yıne yok bıŞı allh sabrını versın anlıyorum ama cnm ne olur stres yapma bn yaptım sen yapma derm allh nasıp edecek ınsalh hepımızede

ben geldim yaa ben çok kötüyüm yaa 7 ay oldu ama hala bebek yok( olmayacak sanırım da

cngemn lütfen canım umutsuzluga kapılmak yooooookkk!!! bak kimileri 10 yıl sonra çocuk sahibi oluyo onlar napsınlar pekii...bu kadar umutsuz olma lütfen... lmaz:
biraz sabır sadece, bu ay daha çok çalışırsınız...öle hemen pesetmek yok!! bak bizlerde burda kaç aydır ugrasanlardanız ama negatif sonuc aldıgımızda pes etmiyoruz önümüzdeki ayı iyi degerlendiremeye çalışıyoruz...lütfen seninde böyle olmanı istiyoruz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…