canım benim bu topicdeki ilk mesajım kendimi tanıttığım mesajdı ama sen bakmamışsın bana ühü
şaka bu tabiki anlatırım.
30 yaş 3 aylığım
4 yıl 5 aylık evliyim
bu ay deneme yaptığımız 5. ay
tedavi olmadım, inşallah bunu gerektirecek birşey de yaşatmaz Rabbim bana ve tüm isteyenlere...
benim durum bu canım. geçen ay kontrollerimi yaptırdım, çok şükür engel bir durum yok dedi dr. um. ancak şimdiki aklım olsa bebek için bu kadar çok beklemezdim. ama vardır bunda da bir hayır diyorum. Rabbim daha çok bekletmeden verir inşallah herkese ve bana
benimde şafak 2 biraz önce regl oldum sandım ama yok dua edin kıslar banada az kaldı
Su nasılsın canım h.g
nerdeydin sabah beriklava:
gecen ay 15 de oldum canm bu ayda 15 de olmam lazım 30 31 günde oluoyrum bnde bnm yumrtlama sanırım yılbasındaydı
elover şimdi hatırladım canım tamam pardon:kedi:
kuşummmmmmmm hoşgeldin.. allahım inşallah bu ay emeklerin boşa çıkmazolumunekankayizsmile
canım hoşbulduk iyiyim sen nasılsın:)
valla dayanamadım biraz uyudum günlerdir uykusuzum :))
rica ederim berencim ne demek.
kızlar ya ben çok akıntısız bir insanım akıntının a sı yok yaaa
Hımm :uhm: ya ben de yarını bekliyorum ama acaba diyorum Pazartesine kadar test falan yapmasam mı :uhm: çünkü geçen ay 17sinde ilk kahverengi akıntım oldu ve 18inde de kanamam başlamıştı, son aylarda hep erken yumurtluyorum, ve yarın da 29. günüm ama ben diyorum ki en azından yine bi geçen ayki tarihime kadar bekliyim :çok üzgünüm: Pazartesi de ayın 18i ya, ozamana kadar gelmezse yapayım testi ne dersinis kızlar :uhm:
canım hiç mi olmaz.. yani misal adetin ortasında sonunda falan
yumurtlama zamanı akıntı geliyor diye biliyorum çünkü:teselli:
iyiyim bende gülüm çalışmaca burda çene çalmaca falan geçiyo zaman
hastamısın ki neden uyumuyon
yoksaaa yumurtlak zamanınmısırnaşık şey
ya kızlar geçmişi okuyorum okuyorum bu sefer sayfalar dahada artıyor..en iyisi son sayfaya geliyim dedim yetişemiyorum hızınıza:)Sabah baya kaynatmışınız var yaa bu topik kadar canlı heyecanlı ve uzun bir topik yoktur siz ne kadar süpersiniz yaw :)selamlar herkeseeeeeeeeeeeee...ben karın ağrısından gebercem regl olmak üzere olduğum her halimden belli..eh oliyim artık yani bugün itibariyle 6 gün geciktiben biraz daha geçmişe göz atıyorum görüşürüüüzz..
ben geldim yaa ben çok kötüyüm yaa 7 ay oldu ama hala bebek yok( olmayacak sanırım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?