yahu sen bole dıyosun ya ben o zaman nıye test alıuyorumkı.demkkı guvenılır dgıl:uhm:
19'u yapmam zaten;o gün benim doğum günümmmmm!E,18inde de yapmayayııımmm sonra nasıl kutlarım doğum günümü pozitif çıkarsa eğlencesiz falan guclubacismile Ben yokmuş gibi eğleneyim bi güzel 20'sinde yaparım olmaz mı :1shok: hem son kaçamağım olur eğer bebiş varsa :roflol:
bana da bak;neeri düşür oldum;manyak mıyım neyim git eğlenmene bak;sanki hamiş çıkacağım daince hesap yaptım br anda :roflol:
19'u yapmam zaten;o gün benim doğum günümmmmm!E,18inde de yapmayayııımmm sonra nasıl kutlarım doğum günümü pozitif çıkarsa eğlencesiz falan guclubacismile Ben yokmuş gibi eğleneyim bi güzel 20'sinde yaparım olmaz mı :1shok: hem son kaçamağım olur eğer bebiş varsa :roflol:
bana da bak;neeri düşür oldum;manyak mıyım neyim git eğlenmene bak;sanki hamiş çıkacağım daince hesap yaptım br anda :roflol:
inş hamilesindir varmı belirti
Yaaa canımcım!ben manyağım ya bünyem de öyledir benim;testi kandırmıştır delikafadulden Aertı o gün çatlasa bile ben belki çatlamdan 16 gün sonra oluyorumdur.Öyle ya;kimi reglden hemen sonra yumurtluyor da hemen 14 gün sonrasında da regl mi oluyoorrrr!!!
Yaaa canımcım!ben manyağım ya bünyem de öyledir benim;testi kandırmıştır delikafadulden Aertı o gün çatlasa bile ben belki çatlamdan 16 gün sonra oluyorumdur.Öyle ya;kimi reglden hemen sonra yumurtluyor da hemen 14 gün sonrasında da regl mi oluyoorrrr!!!
ya ama biz nasıl bekleriz 20sini yaaa....
18 i olsun di mi çiçeğimmmm???
pembe dana sen ne kadardır korunmuyosun canımmm ve smart
oyle canım uzulmezlrmı....caktırmadan caktırmadan uzuluyolar....ne yaptın ıyı calıstın mı bu ay( canım kurura bakmazsın dımı bız aramızda boyle konusuyoruz ama))
canım benimde 2. ayım bu. çok çalışmak lazım biliosun kiii, övünmek gibi olmasın çiçeğimle ben bu konuda başı çekiyorusss. smart bile coştu bu ayy..birbirimizle paylaştıkça, dahada moral buluyoruz, sanada uğurlu gelsin topiğimiz o zaman...
aman eşim geç geldi yorgun argınn bende çok yatak özlemiş ne yapam ben biZden bi ccaık olmaz
di canım..baska sansı yok..sozu vaaarrrr:umursamaz:
Evet biz aştık olayı topikçe :)
Ben bilimsel çalıştım :roflol: Sonrada bıraktım;o da pembenin de değişi gibi şu şahısların gazıyla oldu :a015:
ohhooo o zaman sizden ne köy olur ne kasaba!!!! Böyle bebiş mi olur yaaa delikafadulden uyandır çalışın :roflol:
sanki ben yapıcam testi, kalbim küt küttt!!delikafadulden
topiğimizin şarkısıda, sıladan olsun o zaman...
'' sevişmeden uyumayalım, anlatmadan ölmeyelim....''
he valla yaaa..hanfendıyde de bak neymıs 20 sı yok beklerım..yok bısey yok..yok yok bu bızı delırtcek gulum bak demedı deme:klava:
ayy smart inş vardır bebişin dua larımla seninle ve diğer bebk isteyen herkesle
Ama amaaaaaaa:gitme:ya ama biz nasıl bekleriz 20sini yaaa....
18 i olsun di mi çiçeğimmmm???
aaa smart yaaaaaaa mademkı ıccn o zaman kesın kesın 18 ınd yapıyosun canım..hm sozun var unutma ben 20 sı falan bklymem.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?