Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

allah senı ne etmesın..pozıtıften guzel hedıye kutlamamı olur canım benım..bak 19 unda hoohhhhhh yapacan ..kontrok etcem..ictınmı dıyeedelikafadulden

Süpersin yaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

yaa şimdi ben etraftan duydukça kulak kabartıyorum artık..
daha önce ilgilenmediğim için mi acaba, bilmem, bütün etrafımdaki teyzeler falan 2 sene-3 sene hep çocuk için beklemişler... ayy diyorum bu teyzelerin hepsi burda mı ikamet ediyr yawww....moralim bozuluyo anlattıkça insanlar...:çok üzgünüm:

smart canımm ya ne belirtilerin avrmı sölsene ayrıca bende merak ettim ya ne 20 si ya p 19 aklın nerde kocan her zaman yanında bırak doğum gününü şimdi

Aaaa hatırladım şimdiiiiii seni lovelybaby ;diğer topiğe de adını yazdırmıştın sen ve b ile y yer değişecek deyip duruyordun :roflol: Ama her defasında yanlış oluyordu :roflol:

allah senı ne etmesın..pozıtıften guzel hedıye kutlamamı olur canım benım..bak 19 unda hoohhhhhh yapacan ..kontrok etcem..ictınmı dıyeedelikafadulden

garanti veremem laelaelaelaelae
teşekkürederim benide eklediğiniz için topiğe saolun bu rada yaşlarınızı öğrenebilirmiyim arkdaşalr
çiçeğimin bir oğlu var;o biizm annemiz.Ben daha 17.5 hihoyyyt hissediyorum gerisi hikaye :)

ya benım katynanam evlnmıs 4 sne olmamıs..olunca dogmus ölmüss.sonra bı 4 sene daha olmamıs..allahım cok zor dımı yaa..allah kımsenın basına vrmesın.:ecrin_bebek:

smart canımm ya ne belirtilerin avrmı sölsene ayrıca bende merak ettim ya ne 20 si ya p 19 aklın nerde kocan her zaman yanında bırak doğum gününü şimdi

Biz pek belirti konuşmamaya çalışıyorız canım etkilenmeyelim diye;ama ister sitemez dönüyor tabi muhabbetlerde.E psikolojik olarak benim de hissettiklerim var tabi ;ama dediğim gibi psikolojiktir o yüzden anlatmayayım.

sıra bizede gelecekkkkk:dance:
Seni zaten çookkk bekledik unutma klava:

yaaa akşam okuyunca ne duygulandım ben testi yaptığım gün...bilmiyorumkismile beni beklemiş sormuş herkes..ve kızlar testten hala eşimin haberi yokkkk...

Offfffffffffff bu pazar regl mi olacağıımm şimdi ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

çarşamba iyiydi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…