2 senelik evliyim ama,2. ayım bu korunmasız. nasip iştee siparişi verdik, beklbilmiyorumkismileioruss
he valla yaaa..hanfendıyde de bak neymıs 20 sı yok beklerım..yok bısey yok..yok yok bu bızı delırtcek gulum bak demedı deme:klava:
CAnım sağol;inşallah ama ben hiiçççç zannetmiyorum.ne zamandır bekleidğimi sormuşsun bizm iş bşraz karışık kocişi buldukça çalışıyourz Temmuzdan beri ama 3 ay falan ancak toplamda bu sonuncu bilimsel yalnız altını çiziyoruıummm :))
Ama amaaaaaaa:gitme:
E,ama daha dün bi sürü nasihat çektin içmeyiinn diyeklava: Ya 18'inde pozitifi görürsem gitti gül gibi doğum günü :roflol:
Ama yokmuş gibi davranıp 20'sinde testi yapabilirim.hani dotor da yazmış ya bilinmedne alnırsa problem olmaz diye :roflol: (şaka şaka)
Süpersin yaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: Delirtsem mi ki :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: Delirtsem mi ki :roflol: :roflol:
allah senı ne etmesın..pozıtıften guzel hedıye kutlamamı olur canım benım..bak 19 unda hoohhhhhh yapacan ..kontrok etcem..ictınmı dıyeedelikafadulden
çiçeğimin bir oğlu var;o biizm annemiz.Ben daha 17.5 hihoyyyt hissediyorum gerisi hikaye :)teşekkürederim benide eklediğiniz için topiğe saolun bu rada yaşlarınızı öğrenebilirmiyim arkdaşalr
yaa şimdi ben etraftan duydukça kulak kabartıyorum artık..
daha önce ilgilenmediğim için mi acaba, bilmem, bütün etrafımdaki teyzeler falan 2 sene-3 sene hep çocuk için beklemişler... ayy diyorum bu teyzelerin hepsi burda mı ikamet ediyr yawww....moralim bozuluyo anlattıkça insanlar...:çok üzgünüm:
ya benım katynanam evlnmıs 4 sne olmamıs..olunca dogmus ölmüss.sonra bı 4 sene daha olmamıs..allahım cok zor dımı yaa..allah kımsenın basına vrmesın.:ecrin_bebek:
smart canımm ya ne belirtilerin avrmı sölsene ayrıca bende merak ettim ya ne 20 si ya p 19 aklın nerde kocan her zaman yanında bırak doğum gününü şimdi
Seni zaten çookkk bekledik unutmasıra bizede gelecekkkkk:dance:
garanti veremem laelaelaelaelae
çiçeğimin bir oğlu var;o biizm annemiz.Ben daha 17.5 hihoyyyt hissediyorum gerisi hikaye :)
ya benım katynanam evlnmıs 4 sne olmamıs..olunca dogmus ölmüss.sonra bı 4 sene daha olmamıs..allahım cok zor dımı yaa..allah kımsenın basına vrmesın.:ecrin_bebek:
hayır benim annemler bile 2 sene beklemişler beni.ırsi olmasın bu yaaa...
Biz pek belirti konuşmamaya çalışıyorız canım etkilenmeyelim diye;ama ister sitemez dönüyor tabi muhabbetlerde.E psikolojik olarak benim de hissettiklerim var tabi ;ama dediğim gibi psikolojiktir o yüzden anlatmayayım.
Seni zaten çookkk bekledik unutmaklava:
sıra bizede gelecekkkkk:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?