yok canım annemde beklemıs ama ben 2. ay kalmıstım..ınsallah annene cekmmıssındır.artı sen zaten 2 sne bklemıssın ama korunarak..ona say:teytey:
çiçek allah bağışlasın oğlunu ne güsel bi oğlun varmıs
hemde aynı gun dımı ama:içelim:
hemde aynı gun dımı ama:içelim:
yaaa akşam okuyunca ne duygulandım ben testi yaptığım gün...bilmiyorumkismile beni beklemiş sormuş herkes..ve kızlar testten hala eşimin haberi yokkkk...
Offfffffffffff bu pazar regl mi olacağıımm şimdi ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çarşamba iyiydi!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikinizi birden aynı gün yüreğim kaldırmaz haberiniz olsun. Çok üzgünüm çoook
Her şeyi bilmek zorunda değiller zaten yaaaaaaaaa!Ben öyle düşünüyorum bu konuda.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikinizi birden aynı gün yüreğim kaldırmaz haberiniz olsun. Çok üzgünüm çoook
hayııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrr olaaaaaaaaaaammmaaaaaaaaaazzzzzzzzsssssssıııııııııııııınnnnnn..insallah olllmmmmmmmmmaaaaaaayyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaccccccccaaaaaaaakkkkkkkkkssssssssıııııııııınnnnnnnn
Kızlar bu kız kaçar;malum iş güç sabahın körü uyanmak beni beklemekte her zamanki gibi
:roflol: :roflol: hehe bak lafıma geldin sen de çarşamba olacağım işte :roflol: :roflol: pazara hayır dedin :roflol: :roflol:
Ya hakikaten ne gün olacağımı çookkk merak ediyorum.Öyleyse 3 böyleyse 5 hadi bakalım :)
tamam canım..hakkını helal t yaa.bızım ıcın uykusuz kalıyosun yyyaaa
tamam canım..hakkını helal t yaa.bızım ıcın uykusuz kalıyosun yyyaaa
lovelybaby de iyi akşamalr dilemeden gitti...İlginçççç!
Topik kuralı ihlaliklava: Bir dahaki gelişine söyleyeylim sengözlerimebaksanab Gelirse tabi??? :)
Helal olsun canımcım o ne biçim söz öyle!lmaz:
İkinizi de kocammaannnn öpüyorum.Hoşçakalın.
:a015:a.s.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?