Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok canım annemde beklemıs ama ben 2. ay kalmıstım..ınsallah annene cekmmıssındır.artı sen zaten 2 sne bklemıssın ama korunarak..ona say:teytey:

ayyy ewet, insan duymak istediklerini duyunca ne mutlu oluyorrr..2 sene bekledim ben tabiii, bu ayda hamile kalırım :)) ohhhh

yaaa akşam okuyunca ne duygulandım ben testi yaptığım gün...bilmiyorumkismile beni beklemiş sormuş herkes..ve kızlar testten hala eşimin haberi yokkkk...

Her şeyi bilmek zorunda değiller zaten yaaaaaaaaa!Ben öyle düşünüyorum bu konuda.

Offfffffffffff bu pazar regl mi olacağıımm şimdi ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

çarşamba iyiydi!!!

hayııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrr olaaaaaaaaaaammmaaaaaaaaaazzzzzzzzsssssssıııııııııııııınnnnnn..insallah olllmmmmmmmmmaaaaaaayyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaccccccccaaaaaaaakkkkkkkkkssssssssıııııııııınnnnnnnn

Kızlar bu kız kaçar;malum iş güç sabahın körü uyanmak beni beklemekte her zamanki gibi

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikinizi birden aynı gün yüreğim kaldırmaz haberiniz olsun. Çok üzgünüm çoook

benim kırmızılar gelecekse zaten 8ini beklemez normal koşullarda :)))) bu ay 8indeydim, 2-3 gün oynaması lazım ama belli olmuyo işteee...kandırıyooo

:roflol: :roflol: hehe bak lafıma geldin sen de çarşamba olacağım işte :roflol: :roflol: pazara hayır dedin :roflol: :roflol:

Ya hakikaten ne gün olacağımı çookkk merak ediyorum.Öyleyse 3 böyleyse 5 hadi bakalım :)

lovelybaby de iyi akşamalr dilemeden gitti...ılginçççç!
Topik kuralı ihlali klava: Bir dahaki gelişine söyleyeylim sengözlerimebaksanab Gelirse tabi??? :)

o bakımda dmedım yaaaaaaaaaaa..regl olma hıc olmamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lovelybaby de iyi akşamalr dilemeden gitti...İlginçççç!
Topik kuralı ihlali klava: Bir dahaki gelişine söyleyeylim sengözlerimebaksanab Gelirse tabi??? :)

aaa vt farkında degılım..bu arada aksam da ben ole gıttım ama elektrık kesıldı..ben gıttımmı anlayın kı yıne kesılmıs..burada cok oluyo ozellıkle bu saatlerde..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…