Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağol canımm
olalım tabi destek olmadan olmuyor....
ama sana özelde (az önce ) yazdım benim başka sorunlarım da var..
su an için atlatamayacağım

daha gelmedi msj gelsin okuyacagım hemen canım... inşallah en kısa zamanda sorunlarının üstesinden gelirsin canım...Allah hepimizin yardımcısı olsun.. :Saruboceq:

daha gelmedi msj gelsin okuyacagım hemen canım... inşallah en kısa zamanda sorunlarının üstesinden gelirsin canım...Allah hepimizin yardımcısı olsun.. :Saruboceq:

canım teraziyi tıklayıp yazdım teşekkür bölümüne

anladım...hayırlısı olsun canım :)

günaydın kızlarbayanssulusmile

günaydın hoşgeldin :) evet haftanın (çok şükür) son günü boshayallersmile

günaydın kızlar..işte haftanın en sevdiğim günü...yaşasınnnnnnnnn.:lepi:....eee varmı hamişler bakalım..çok sık giremiyorum..bu arada bi havuç muhabeeti var..ne iş...:uhm:

Günaydın kızlar nasılsınız dün kü moralim çok bozukdu bugun iyiyim çok şlükür inş bende bu ay doktora başlicam bakalım neler olacak

ay yok ben bidaha girmiycem bu topiğe..fırsat bulup yazıyorum tık yok ayol...hepinizin allah gönlüne göre versin.bebişleriniz en yakın zamanda gelsin....hoşçakalın...a.s.

ay yok ben bidaha girmiycem bu topiğe..fırsat bulup yazıyorum tık yok ayol...hepinizin allah gönlüne göre versin.bebişleriniz en yakın zamanda gelsin....hoşçakalın...a.s.

elson ne oldu ya aa meşgul oluyo insanlar sonucta iş yerindeyiz çoğumuz :1closedeyes:

biraz anlayışlı olabiliriz heralde dimi yerimseniben

günaydın şekerleeeeerrrr opuyorumnanaktan

hepimize hayırlı ve güzel bir cuma diliyorum...

herkese günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnbayanssulusmilezemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…