Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
elson ne oldu ya aa meşgul oluyo insanlar sonucta iş yerindeyiz çoğumuz :1closedeyes:

biraz anlayışlı olabiliriz heralde dimi yerimseniben

gitmeden bakıyım dedim.iyiki bakmışım..
canım benim..ben devletin en yoğun dairesinde çalışıyorum.çok sık giremiyorum.ama bana vakit bulamayan arkadaşlar,aynı anda selam veren bir başkasına bulabiliyor..inan bana kesinlikle kızmıyorum..çok sık giremediğim için sizin kadar vakıf olamıyordum olaylara zaten..bide sonradan katılanlar birazdaha dezavantajlı sanırım.kesinlike anlayışsız olmak gb bi durum yok..kızgınlıkta...ama hoş bi durumda yok benim açımdan..Allh hepinizin gönlüne göre versin.bebişlerimiz en yakın zamanda gelsin dilerim.. tekrar...hoşçakalınnnn....a.s.

günaydın şekerleeeeerrrr opuyorumnanaktan

hepimize hayırlı ve güzel bir cuma diliyorum...

Günaydın elovercim iyisindir inşallah :)

:1hug: nasılsın canım iyimisin çalışıyosun sanırım bende işletme mezunuyum evlenmeden önce muhasebicede çalışıyodum fakat kocam biraz kıskanç ama artık tam bir ev hanımı oldum :hulya:

hamdolsun gayet iyiyim evet özel bir şirketin muhasebesinde çalışıyorum

ne güzel işte öğlene kadar uyyosundur bizde ne zamna haftasonu gelcek diye bekliyoruz işte :)

günaydınnn canımmm öncelikle kolay gelsin günün rahat geçsin bende bu topicte yeniyimm sen kızmaa ben evde pc başında oturuyorum yaptığım başka bişi yok kimse cevap vermese bile ben yazarımmm sözz opuyorumnanaktan

canım yaa ufffff seninde mi geldi kırmızılar (( hayırlısı böyleymiş demekki üzülme (
işallah diğer ay olur tatlım çalışmalara devamm

naneşeker canım benim de geldi biliyon kırmızılar ama üzülmekle bişey olmuyo inş sonraki aylar gelir bebişlerimiz

çalışırken bende öleydim hafta sonu gelse uyusam derdim ama uyuyamıyorum ki sabah kocamı işe gönderiyorum bidaha da yatamıyorum çünkü kocam öğle yemeğine geliyo sabah kalkıp ilk iş yemeğimi hazırlıyorumm evdede tempo yoğun yaniii

bu arada kızlar dün konuşmuşlar yumurta çatladıktan tam 14 gün sonra regl olunmalı diye. bu genellikle böyle arkadaşlar fakat luteal faz (çatlama regl arası süre) kısa ve uzun olanlar da var. mesela çok yakın bir arkadaşım çatlamadan 16 gün sonra regl oluyor. illa ki 14 günde olacak diye birşey yok yani. bunu da öğrenmiş olalım opuyorumnanaktan

gunaydın naber kızlar, ben yarın test yapcam bugun ıtıbarıyle 8-9gün gecıkmem var bıde negatıf cıkıyomuş kaydirigubbakcemile3

evet canım sana katılıyorum benim de çatlamadan mutlaka 14 gün sonra olmuyor regl değişebiliyor..

naneşeker canım benim de geldi biliyon kırmızılar ama üzülmekle bişey olmuyo inş sonraki aylar gelir bebişlerimiz

kızlarrr yaa inanın kırmızılar geldi die hiçç üzülmeyin tek geçolsun ama sonu hüsran olmasın bende öyleydimm yine adet oldum off olmadı yine die kendi kendimi yiyodum 8 aylık evliyim iki kez hamile kaldım biri düştü diğeride boş gebelikti kürtaj oldum ve şuan 3 ay yasak rabbim kimseye bu acıları yaşatmasın rabbim hepimize sağlıklı bebek nasip etsin başta bizleree :Saruboceq:

anlıyorum canım...hoşçakal kızma bize :kedi:

gene gel hep gel opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…