gunaydın naber kızlar, ben yarın test yapcam bugun ıtıbarıyle 8-9gün gecıkmem var bıde negatıf cıkıyomuş kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar....
Günaydın kızlar....
günaydınnn hoşgeldinnn
Günaydın kızlar....
gunaydın naber kızlar, ben yarın test yapcam bugun ıtıbarıyle 8-9gün gecıkmem var bıde negatıf cıkıyomuş kaydirigubbakcemile3
günaydın canım :)) artık kan testi yaptırsan iyi olucak valla ben çatladım burda :))
kıslarrr yaaa abimin eşi şuan hastanede nasip olursa bugun ikinci bebeğini kucağına alcakk rabbim bu mutluluğu tatmayı hepmize nasip eder inşallah
günaydınnn aramıza hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktana.s.
günaydın kızlar
anca geldim
kısçemi yıkadım
uyuttum
bir taraftan mügeyi seyrediyorum
bi taraftan 2008 kasım anneleri topiğindeki arkadaşlara laf yetiştirmeye çalışıyorum bir taraftan da size
ne var ne yok nasılsınız?
hayırlı olsun şeker.Kız mı erkek mi?
kızlar merhabalar ben geldim ..çok yoğun bir hafta okul sonu işler felaket...aklımda sizlerde ara ara giricem artık hepinize kocaman günaydınlaaaaaar...
kızlarrr yaa inanın kırmızılar geldi die hiçç üzülmeyin tek geçolsun ama sonu hüsran olmasın bende öyleydimm yine adet oldum off olmadı yine die kendi kendimi yiyodum 8 aylık evliyim iki kez hamile kaldım biri düştü diğeride boş gebelikti kürtaj oldum ve şuan 3 ay yasak rabbim kimseye bu acıları yaşatmasın rabbim hepimize sağlıklı bebek nasip etsin başta bizleree :Saruboceq:
kızlar merhabalar ben geldim ..çok yoğun bir hafta okul sonu işler felaket...aklımda sizlerde ara ara giricem artık hepinize kocaman günaydınlaaaaaar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?