Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım yaa ufffff seninde mi geldi kırmızılar (( hayırlısı böyleymiş demekki üzülme (
işallah diğer ay olur tatlım çalışmalara devamm

EWET YA GELDİ KIRMIZILAR..AMA ÜZÜLMÜYORUM..EN AZINDAN SAĞLIKLIYIM ÇOK ŞÜKÜR..ADET GECİKMESİ YAŞAMIYORUM...
YİNE DEVAM BAKALIM ÇALIŞMALARA HERŞEYİN HAYIRLISI... :Saruboceq:

kıslarrr yaaa abimin eşi şuan hastanede nasip olursa bugun ikinci bebeğini kucağına alcakk rabbim bu mutluluğu tatmayı hepmize nasip eder inşallah

yarencim bir avazda kurtulsun inşallah (sezeryansa da ameliyata sağlıkla girip sağlıkla çıksın) kucağına sağlıkla alsın bebeğini. Allah analı babalı büyütsün. darısı isteyen herkesin, bizlerin başına

ehehe bende catlıyom ıste ama dayanıyom lülülülülülü

ayyyy 9 gün mü :1shok: nasıl dayandır bu kadar şaziye bence hemen yap canım. inşallah vardır meleğin seninledir

naneşeker canım benim de geldi biliyon kırmızılar ama üzülmekle bişey olmuyo inş sonraki aylar gelir bebişlerimiz

İNŞALLAH CANIM BENİM SAOL... ADET BİTSİN PES ETMEK YOK ÇALIŞMALARA DEVAM :lepi:

EWET YA GELDİ KIRMIZILAR..AMA ÜZÜLMÜYORUM..EN AZINDAN SAĞLIKLIYIM ÇOK ŞÜKÜR..ADET GECİKMESİ YAŞAMIYORUM...

evet canım haklısın adet gecikmesi daha da stres yaratıyor en azından rahatladın..
hayırlısı olsun dediğin gibi :Saruboceq:

günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik :)

vallaha fena değil canım acı ekşi herseyı cekıyo...dun deli gibi bır tabak tursu ardından salgam ve etsız ciğ kofte yedım manyak gıbı hangı mıde kaldırır ya...esım garıp garıp bakıyo görseniz...bu sabah hafıf mıdem bulandı...yarın buyuk gun doktora gıdıcem..ama korkuyom...alttan bakıyolarmıs goremeyınce ...zarar verır mı dıye endıselenıyom...bı fıkrın var mı bu konuda...ayrıyetten sen nasılsın...

yeni gelen arkadalşarımız sizlerde hoşgeldiniz... a.s.

Canım ne kadardır bebiş istiyodun sen ya tabi öyle ama ben 7 ay oldu korkuyorum artık acaba bi sorun mu var hiç bebişlim olmayacak mı

Canım ya sen hamiş kaldıgın da hergün çalışdık demişdin dimi yanlışmı hatırlıyorum acaba bende mi öle yapsam bu ay adet tarihine kadar mı hergün ayrıca

İNŞALLAH CANIM BENİM SAOL... ADET BİTSİN PES ETMEK YOK ÇALIŞMALARA DEVAM :lepi:

tabi ki de hayırlısı olsun diyip yola devam etmek en güzeli...çünkü diğer türlü kendimizi yıpratmaktan başka birsey gecmiyo elımıze...sımdı agladığım günleri düşünüyorumda kendime kızıyorum...

canım alttan baktırmadan yana değilim çünkü zararını görenler olmuş tabi seni yanlış yönlendirmeyim ama iyice öğren araştır,öyle baktır ne olur ne olmaz Allah korusun :Saruboceq: hamile olan arkadaşlara da soralım onlar daha iyi bilirler..ben de iyiyim canım sağol..:1hug:

Canım ne kadardır bebiş istiyodun sen ya tabi öyle ama ben 7 ay oldu korkuyorum artık acaba bi sorun mu var hiç bebişlim olmayacak mı

ben 10 aylık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadım ve eşimde korunmadı(( ilk 3 ay sorunum vardı 1 ayda 3 kere adet oluyodum ( sonra doktora gittim megerse troidden kaynaklanıyomuş şimdi düzeldi çok şükür ama hala tık yok...ben Allah'ın bi bildiği vardır diyorum ve sabrediyorum napallım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…