canım yaa ufffff seninde mi geldi kırmızılar(( hayırlısı böyleymiş demekki üzülme (
işallah diğer ay olur tatlım çalışmalara devamm
kıslarrr yaaa abimin eşi şuan hastanede nasip olursa bugun ikinci bebeğini kucağına alcakk rabbim bu mutluluğu tatmayı hepmize nasip eder inşallah
ehehe bende catlıyom ıste ama dayanıyom lülülülülülü
evet canım çok haklısın Allah ım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.hepimize yaa zamanı geç olsun ama olsun bebişlerimiz çok istiyorum Alllah ım inş YARABBİM
kızlar merhabalar ben geldim ..çok yoğun bir hafta okul sonu işler felaket...aklımda sizlerde ara ara giricem artık hepinize kocaman günaydınlaaaaaar...
naneşeker canım benim de geldi biliyon kırmızılar ama üzülmekle bişey olmuyo inş sonraki aylar gelir bebişlerimiz
yarencim bir avazda kurtulsun inşallah (sezeryansa da ameliyata sağlıkla girip sağlıkla çıksın) kucağına sağlıkla alsın bebeğini. Allah analı babalı büyütsün. darısı isteyen herkesin, bizlerin başına
sağol canımmm normal doğumm olcak rabbim bu mutlu anı yaşamayı bislerede nasip etsinnn
EWET YA GELDİ KIRMIZILAR..AMA ÜZÜLMÜYORUM..EN AZINDAN SAĞLIKLIYIM ÇOK ŞÜKÜR..ADET GECİKMESİ YAŞAMIYORUM...
YİNE DEVAM BAKALIM ÇALIŞMALARA HERŞEYİN HAYIRLISI... :Saruboceq:
evet canım haklısın adet gecikmesi daha da stres yaratıyor en azından rahatladın..
hayırlısı olsun dediğin gibi :Saruboceq:
günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik :)
EWET YA GELDİ KIRMIZILAR..AMA ÜZÜLMÜYORUM..EN AZINDAN SAĞLIKLIYIM ÇOK ŞÜKÜR..ADET GECİKMESİ YAŞAMIYORUM...
YİNE DEVAM BAKALIM ÇALIŞMALARA HERŞEYİN HAYIRLISI... :Saruboceq:
Günaydın. hoşgeldiniz... :)
Kıslar bu arada beni 10 şubata yazın beklenmeyen adet tarihi diye:)))
vallaha fena değil canım acı ekşi herseyı cekıyo...dun deli gibi bır tabak tursu ardından salgam ve etsız ciğ kofte yedım manyak gıbı hangı mıde kaldırır ya...esım garıp garıp bakıyo görseniz...bu sabah hafıf mıdem bulandı...yarın buyuk gun doktora gıdıcem..ama korkuyom...alttan bakıyolarmıs goremeyınce ...zarar verır mı dıye endıselenıyom...bı fıkrın var mı bu konuda...ayrıyetten sen nasılsın...
İNŞALLAH CANIM BENİM SAOL... ADET BİTSİN PES ETMEK YOK ÇALIŞMALARA DEVAM :lepi:
vallaha fena değil canım acı ekşi herseyı cekıyo...dun deli gibi bır tabak tursu ardından salgam ve etsız ciğ kofte yedım manyak gıbı hangı mıde kaldırır ya...esım garıp garıp bakıyo görseniz...bu sabah hafıf mıdem bulandı...yarın buyuk gun doktora gıdıcem..ama korkuyom...alttan bakıyolarmıs goremeyınce ...zarar verır mı dıye endıselenıyom...bı fıkrın var mı bu konuda...ayrıyetten sen nasılsın...
Canım ne kadardır bebiş istiyodun sen ya tabi öyle ama ben 7 ay oldu korkuyorum artık acaba bi sorun mu var hiç bebişlim olmayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?