Kızlar yaa moralim çok bozuk mafoldumben akşam bi karar verdim, dedim ki adetim yarın sabah da gelmemiş olursa testimi yapıcam, negatif çıkarsa da üzülmicem, en azından kafam rahatlamış olur, günlerce onun stresiyle beklemekten iyidir dedim, sabah kalktım hala gelen giden yok, sancı mancı bişey de yok, baktım adet gelecek gibi değil, test alıp yaptımama tek çizgi çıktı malesef mafoldumben kafama takmicam, aksine kafam rahatlicak diye yapmaya karar vermiştim ama neden bu kadar etkilendim bilmiyorum, çok fenayım yaaaaaaaaaaa mafoldumben
yarına geçer dimi :çok üzgünüm:
Yok canım ilaçla korunmadık ama insan evlenince değişiyomuş kadındaki hormonlar flan o yüzden tembelleşiyomuş öle duydum ama inş öle bişey yoktur
Tabiki öyle inşallah göreceiz :) takılıyorum ben sana opuyorumnanaktan
Ben de en altlardaydım günlerceeee bekledim :sinifsinif: yarın ilk 5e gireceğim ama yanına gelişim muhteşem olacak :roflol: Şeref Trübünü kiimm ben kim :roflol:
Kızlar yaa moralim çok bozuk mafoldumben akşam bi karar verdim, dedim ki adetim yarın sabah da gelmemiş olursa testimi yapıcam, negatif çıkarsa da üzülmicem, en azından kafam rahatlamış olur, günlerce onun stresiyle beklemekten iyidir dedim, sabah kalktım hala gelen giden yok, sancı mancı bişey de yok, baktım adet gelecek gibi değil, test alıp yaptımama tek çizgi çıktı malesef mafoldumben kafama takmicam, aksine kafam rahatlicak diye yapmaya karar vermiştim ama neden bu kadar etkilendim bilmiyorum, çok fenayım yaaaaaaaaaaa mafoldumben
evet beklemekden başka çarem yok . çok saol canım . . . opuyorumnanaktan
dün görünce bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm napçağımı bilemedim inşşallah bebeğim vardır :Saruboceq::Saruboceq:
sende hamilesin sanırım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm:Saruboceq:
zemuszemuszemuszemus
Sabah karsau çoık sinirliyim dedi;neden edim bişery söylemdi ardından da gitti bend e merak ettim.Ya kızlar bayankarasu nerde bugun yok onun adet tarİhİ bugÜndÜ merak ettİm
anım sana doktorun cevabını yazdım görmedin.korunmak tembelliğe neden olmazmış merak etme:1hug:
Sabah karsau çoık sinirliyim dedi;neden edim bişery söylemdi ardından da gitti bend e merak ettim.
yarencim bende yerleşme kanamasını 25 aralıkta görmüştüm ve beklenen adet tarihim
1 ocaktı adet olmadım 2 ocak test yaptım çıkmadı 6 ocakta test yapınca
kıpkırmızı 2 çizgiyi de görebildim yani beklemen lazım çaresiz yerimseniben
tinkerball cım 4 hafta + 2 günlük hamişsin ve yaklaşık tarih olarak 22 eylülde doğurcaksın
yani benden 10 gün sonra inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz bu arada tickerin hazır
link burada http://tickers.baby-gaga.com/p/dev264pr___.png
bu linki kopyalayıp forumda yukarıdan kullanıcı paneline tıklıyosun sonra soldaki profili düzenleye tıklıyosun
o sayfanın en altında kilo takip çizelgesi var oraya yapıştırıyosun ve tamam diyosun anlaştık
bebeğin cinsiyeti belli olduğunda ise rengini pembe yada maviye çeviririz inşallah :hulya:
İnş yokdur ya fün halm öle dedi bana moralimi çok bozdu sana ben korunma dedim falan dedi ama çok sagolun kıslaarr bi siz anlıyorsunuz beni ohh beee rahatladımmsositosositosositososito
benim söylediğimi yeni eski ayrımı gibi görenler var benim demek istediğim bu değildiki
bugün topiğe girip yarın hamiş haberi veren arkadaşlara olan bi özenti sadece biz yerimizde sayıyoruz yok bi haber veren eskilerden dedimdi yanlış anlaşıldı yaaa:çok üzgünüm:
Canımcım sorması ayıp idrarının rengi koyu mu?Hani hep diyorar ya idrarım koyulaştı diye var mı öyle bşeyin.?
ayy olmuş....ayyy çok garipmiş sağol canım bak pek mutlu oldum şimdi...umarım gerçektende herşey yolundadır...
Aaa bak ben senin ilk tetsinin negatif çıktığını unutmuşummm!mafoldumben Demk ki hakikaten alınmamış kırmızı karra umut var :lepi:
al işte smart geri döndü yaaa ne karamsarsın haaaazcık anın tadını çıkarklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?