Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tinker'cım dün bir muhabbet olmuş;ilk günden beri topikte adı yazılı olanalrdan hiç hamiş haberi yok diye oysa sen ,alenem,mestitosh,su1983 nerdeyse ilk günden beri listedesiniz :) Ve adını hatırlayamadığım bir çok kişi daha;bu duurmda sıra bzie de gelecek

Son düzenleme:
canım bu konuda benim zaten bir bilgim yok ben sadece forumda zararını görenlerin olduğunu okuduğum için söyledim zaten siz hamile olduğunuz için daha iyi bilirsiniz....

Anladım canım bende bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalıştım yerimseniben

ya kızlar acaba diyorum yiyecek isimlerini çok geçirmesek mi?benim canım acaip çiğköfte çekti şimdi...eyvahedigeldismile

ay evet yaa hamiş topiki bura şu yaptığımız işe bak bilmiyorumkismile

özür dileriz efendim :)

gercektende bişey oldugu yok zaten çatalda uygun pozisyona getiriyo doktor seni
onun için korkacak çekinecek bişey kalmıyo ve acımıyoda bende iltihap başlangıcı vardı
o zaman alttan muayene ettiğinde acımıstı ama o da iltihap oldugundan ama normalde
hiçbişe hissetmıosun genede kendilerini kasmamalarını tavsiye ederim yoksa ayağa
kalkınca dizlerinin bağı çözülmüş gibi oluyo
Ben bi kaç doktora özellikle sordum hiçbir zararının olmadıgını söylediler. :) Ayrıca çok
özür dileyerek söylüyorum hamileyken ilişkiye girmiyor musun giriyosun bişey oluyo mu
olmuyo onun gibi bişey işte.. yerimseniben

evet canım haklsıın nedense pek yavaş ama olsun
yinede ben tek kalmaya razıyım kimse inmesin aşağı yeterki :çok üzgünüm:

Hadi hadiiii naniknanik yanıma birilerini yazın kendimi kötü hissediyorum deyip duruyordun :roflol: Şimdi nasılsa gelen var diye rahat rahat konuşuyorsun değil mi :sm_cool:

smart selam
bende bu muhebbetten sıkıldım valla herkes alınıyo ve üstüne alınıyo
ben karasuya dedim yani gelenler hemen hamile kalıp en alta iniyo eskiler ilerlemiyo diye
o yüzden üzüldüğümü söylemiştim
herkes bi alınganlık gösterdi gidiyo ya

kıslarr yaa bi soru sordum bileniniz yokmu evlenipde korununca yumurtalıklar tembelleşiyomuş böle bi şey var mı gerçekden

16 aralık canım 5 dolmadı yeni içindeyim ben de istiyom da yapamam ya pek bılgısayarda anlamam da...

Hadi hadiiii naniknanik yanıma birilerini yazın kendimi kötü hissediyorum deyip duruyordun :roflol: Şimdi nasılsa gelen var diye rahat rahat konuşuyorsun değil mi :sm_cool:

aşk olsun ben eskisi kadar üzülmüyorum hamiş olmadığımı öğrendiğimde çünkü burda daha çok beklemiş ve bekleyen arkadaşlar görünce utandım valla ilk onların hakkıdır
evet kendimi sonda görünce sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyordu günler arkadaşların gelmesinide şaka mahiyetinde söylemiştim yoksa hepsi hamiş olsun daha ne isterizki :1hug:

elbetteki de kim demiş onu ...ben ılk gırdıgım de beklıyodum 5 gun gecıkmıstı olmadı..sonra kı ay ugurlu geldi listemiz ve oldu....sıra elbetteki de gelecek....ben buna inanıyorum...2010 süper bir yıl ...populasyonu biz tavan yapıcaz...

ben girmiyorum perhizdeyim..eşim de ben de korkuyoz bir şey olcak diye.ama epey oldu...bazen eşimin cin bakışlarını yakalıyorum da yüz vermiyom..o da açıkça teklif etmiyo yazık...

yumurtlama günlerimin içindeyim tahminimce ama eşim 3 haftadır h.sonları bile durmadan çalışıyor. haliyle çok yorgun oluyor. bu ay günlerimi kaçırıcam gibi görünüyor ve şaka gibi ama bu beni biraz da olsun rahatlatıyor en azından acaba demeden bir ay geçiricem yaa ohhh :)

seLam kızlarr
adetime 8 gün var daha.. dün az bişey kan gelmiş ne ki bu ?fisfisfis
yerleşme kanaması mı yoksa adet mi olcam.
ama gününe daha çok var. bugün bişey yok ama.
yerleşme kanaması bikaç gün devam edermi yoksa 1 günmü sürer bilgilerinize ihtiyacımm varrra.s.

kıslarr yaa bi soru sordum bileniniz yokmu evlenipde korununca yumurtalıklar tembelleşiyomuş böle bi şey var mı gerçekden

bilmiyorum canım yazını gördüm ama bilmediğim için bişi yazamadım

16 aralık canım 5 dolmadı yeni içindeyim ben de istiyom da yapamam ya pek bılgısayarda anlamam da...

canım ben yapayım buraya linki yapuıştırrın sende profiline yapıştırırısın anlaştık mı ?

benim son adet tarihim de 5 aralık yerimseniben

ben girmiyorum perhizdeyim..eşim de ben de korkuyoz bir şey olcak diye.ama epey oldu...bazen eşimin cin bakışlarını yakalıyorum da yüz vermiyom..o da açıkça teklif etmiyo yazık...

valla ben o konuda biraz isterikim yaa :kedi: :kedi: :kedi:

eşim diyo bişey olur bişey olmaz o kegel kaslarını çalştırıyo doğururken kolaylık şapio

hem daha bebeiş yeni olmaz canım falan ehehe korkulur benden :kedi: :kedi:

ama tabii sık sık yapmamak lazım zaten ilk 3 ay pamuk ipliğinde dikkatli olmak lazım

doktor özellikle ilişkiye girmeyin demedikçe haftada 1 kere yapılabilr :kedi: :kedi: :kedi:

ay ne utanmazım yaa off :kedi: :kedi: :kedi:

yerleşme kanamsı devam etmez canım kanaman devam ediyyorsa başka bişi vardır

belkim bilemiyorum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…