canım bu konuda benim zaten bir bilgim yok ben sadece forumda zararını görenlerin olduğunu okuduğum için söyledim zaten siz hamile olduğunuz için daha iyi bilirsiniz....
ya kızlar acaba diyorum yiyecek isimlerini çok geçirmesek mi?benim canım acaip çiğköfte çekti şimdi...eyvahedigeldismile
kızlar bişey dicem ama zaten üstten görünebilecek gibi olsa ordan bakar doktor,bebiş henüz hücre halinde olduğundan görünmediği için alttan bakıyor.Her yerde de bu böyledir.Zararlı olduğunu da hiç duymadım.Bence zararlı olsa bebiş biraz daha büyüsün üstten bakalım derdi doktorlar.Alttan baktıran var mı bilmiyorum ama bişey olmuyo sopa gibi bişey hissediyosun işte o kadarbilmiyorumkismile
günaydınnn canım benimm nasılsın bak üste doğru çıkmaya başladın kaydirigubbakcemile3
evet canım haklsıın nedense pek yavaş ama olsun
yinede ben tek kalmaya razıyım kimse inmesin aşağı yeterki :çok üzgünüm:
tinker'cım dün bir muhabbet olmuş;ilk günden beri topikte adı yazılı olanalrdan hiç hamiş haberi yok diye oysa sen ,alenem,mestitosh,su1983 nerdeyse ilk günden beri listedesiniz :) Ve adını hatırlayamadığım bir çok kişi daha;bu duurmda sıra bzie de gelecek
evet canım haklsıın nedense pek yavaş ama olsun
yinede ben tek kalmaya razıyım kimse inmesin aşağı yeterki :çok üzgünüm:
Hadi hadiiii naniknanik yanıma birilerini yazın kendimi kötü hissediyorum deyip duruyordun :roflol: Şimdi nasılsa gelen var diye rahat rahat konuşuyorsun değil mi :sm_cool:
ayy bende dün akşam etsiz çiğköfte yedim nasıl canım istiyomuş varya höpür höpür
götürdüm vallamarulla felan az bşey kaldı gece uyanmışım eşime diyorum ki sakın a
o kalan çiğköfteyi yeme yarın akşam ben yicem haa diyorum gülüyo bayanssulusmile
canım alttan baktırmanın hiçbir zararı yok yalnız bir sorun varsa bunun daha erken ortaya
çıkmasını sağlarmış ve ayrıca doktorlar daha sağlıklı sonuclara varıyorlar alttan bakarak
acımıyorda hatta sadece kendini sıkarsan ayağa kalkınca bacakların ağrıyo
bana her seferinde öyle oluyo gende farketmeden sıkıyorum kendimi ya rahat bırakamıyorum
tinkerbell sende mi 5 haftalıksın bizim 5 haftamız yarın bitiyoı 6 ya giriyoruz
Son adet tarihin nedir sana da bi ticker yapalım opuyorumnanaktan
Hadi hadiiii naniknanik yanıma birilerini yazın kendimi kötü hissediyorum deyip duruyordun :roflol: Şimdi nasılsa gelen var diye rahat rahat konuşuyorsun değil mi :sm_cool:
tinker'cım dün bir muhabbet olmuş;ilk günden beri topikte adı yazılı olanalrdan hiç hamiş haberi yok diye oysa sen ,alenem,mestitosh,su1983 nerdeyse ilk günden beri listedesiniz :) Ve adını hatırlayamadığım bir çok kişi daha;bu duurmda sıra bzie de gelecek
kıslarr yaa bi soru sordum bileniniz yokmu evlenipde korununca yumurtalıklar tembelleşiyomuş böle bi şey var mı gerçekden
benim bir bilgim yok canım
Anladım canım bende bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalıştım yerimseniben
ay evet yaa hamiş topiki bura şu yaptığımız işe bak bilmiyorumkismile
özür dileriz efendim :)
gercektende bişey oldugu yok zaten çatalda uygun pozisyona getiriyo doktor seni
onun için korkacak çekinecek bişey kalmıyo ve acımıyoda bende iltihap başlangıcı vardı
o zaman alttan muayene ettiğinde acımıstı ama o da iltihap oldugundan ama normalde
hiçbişe hissetmıosun genede kendilerini kasmamalarını tavsiye ederim yoksa ayağa
kalkınca dizlerinin bağı çözülmüş gibi oluyo
Ben bi kaç doktora özellikle sordum hiçbir zararının olmadıgını söylediler. :) Ayrıca çok
özür dileyerek söylüyorum hamileyken ilişkiye girmiyor musun giriyosun bişey oluyo mu
olmuyo onun gibi bişey işte.. yerimseniben
ya kızlar acaba diyorum yiyecek isimlerini çok geçirmesek mi?benim canım acaip çiğköfte çekti şimdi...eyvahedigeldismile
kıslarr yaa bi soru sordum bileniniz yokmu evlenipde korununca yumurtalıklar tembelleşiyomuş böle bi şey var mı gerçekden
16 aralık canım 5 dolmadı yeni içindeyim ben de istiyom da yapamam ya pek bılgısayarda anlamam da...
ben girmiyorum perhizdeyim..eşim de ben de korkuyoz bir şey olcak diye.ama epey oldu...bazen eşimin cin bakışlarını yakalıyorum da yüz vermiyom..o da açıkça teklif etmiyo yazık...
seLam kızlarr
adetime 8 gün var daha.. dün az bişey kan gelmiş ne ki bu ?fisfisfis
yerleşme kanaması mı yoksa adet mi olcam.
ama gününe daha çok var. bugün bişey yok ama.
yerleşme kanaması bikaç gün devam edermi yoksa 1 günmü sürer bilgilerinize ihtiyacımm varrra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?