kıslarr yaa bi soru sordum bileniniz yokmu evlenipde korununca yumurtalıklar tembelleşiyomuş böle bi şey var mı gerçekden
kıslarr yaa bi soru sordum bileniniz yokmu evlenipde korununca yumurtalıklar tembelleşiyomuş böle bi şey var mı gerçekden
yerleşme kanamsı devam etmez canım kanaman devam ediyyorsa başka bişi vardır
belkim bilemiyorum yerimseniben
Ya kızlar bayankarasu nerde bugun yok onun adet tarİhİ bugÜndÜ merak ettİm
smart selam
bende bu muhebbetten sıkıldım valla herkes alınıyo ve üstüne alınıyo
ben karasuya dedim yani gelenler hemen hamile kalıp en alta iniyo eskiler ilerlemiyo diye
o yüzden üzüldüğümü söylemiştim
herkes bi alınganlık gösterdi gidiyo ya
yok canım devam etmiyor dün öğlen gelmiş. başkada gelmedi bişey ..
test yapsam çıkmaz diye yapmadımda.. adet günüme kadar beklicem sanırım..
göğüslerimin ucu acıyor , karnım ağrıyor adet olcakmış gibi ama başka da bana göree belirti yok ..
umutlanmak istemiyorum ama geldee umutlanmaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kusura bakma ben başlattım ama ben de istedim yav şimdi...alkisalkisalkis
Burdayım mafoldumben
Yok yaaa :) Bence herkes birbirine takılıyor.Yenisi eskisi yok;biizmle paylaşımda bulunan herkes bizden demektir.
Ben şunun için söyledim;hani 'arkadaşlar aramızda ilk günden beri olup dahamile kalnalr da var umudumuzu kaybetmeyelim'opuyorumnanaktan
Hap kullanömadıysan nedne yembelleşsin ki bekarlıktakinin aynısı değişen bişey yok.Yumurta büyür olgunlaşır sperm bulamz hazırlanan döl yatağı yıkılır regl olunur.Evlenince bunda değişn bşe yok ki tembelleşsin;ama ilaçlar tabiki yapabiliyor.
canım netten buldum birisi kağan kocatepe'ye sormuş o da cevaplamış :
Soru: Merhaba doktor bey üç yıldır eşimle birlikteyiz, kendi yöntemlerimizle korunduk. Bir ay önce bebek yapmaya karar verdik. Bu tarz korunmada yumurtalarda tembellik söz konusu mudur? Teşekkür ederim.
Korunma yumurtalıklarda tembelleşmeye neden olmaz.
ay-she bana tıcker yapsak ya
aşk olsun ben eskisi kadar üzülmüyorum hamiş olmadığımı öğrendiğimde çünkü burda daha çok beklemiş ve bekleyen arkadaşlar görünce utandım valla ilk onların hakkıdır
evet kendimi sonda görünce sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyordu günler arkadaşların gelmesinide şaka mahiyetinde söylemiştim yoksa hepsi hamiş olsun daha ne isterizki :1hug:
yarencim bende yerleşme kanamasını 25 aralıkta görmüştüm ve beklenen adet tarihim
1 ocaktı adet olmadım 2 ocak test yaptım çıkmadı 6 ocakta test yapınca
kıpkırmızı 2 çizgiyi de görebildim yani beklemen lazım çaresiz yerimseniben
elbetteki de kim demiş onu ...ben ılk gırdıgım de beklıyodum 5 gun gecıkmıstı olmadı..sonra kı ay ugurlu geldi listemiz ve oldu....sıra elbetteki de gelecek....ben buna inanıyorum...2010 süper bir yıl ...populasyonu biz tavan yapıcaz...
Kızlar yaa moralim çok bozuk mafoldumben akşam bi karar verdim, dedim ki adetim yarın sabah da gelmemiş olursa testimi yapıcam, negatif çıkarsa da üzülmicem, en azından kafam rahatlamış olur, günlerce onun stresiyle beklemekten iyidir dedim, sabah kalktım hala gelen giden yok, sancı mancı bişey de yok, baktım adet gelecek gibi değil, test alıp yaptımama tek çizgi çıktı malesef mafoldumben kafama takmicam, aksine kafam rahatlicak diye yapmaya karar vermiştim ama neden bu kadar etkilendim bilmiyorum, çok fenayım yaaaaaaaaaaa mafoldumben
yarına geçer dimi :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?