Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıslarr yaa bi soru sordum bileniniz yokmu evlenipde korununca yumurtalıklar tembelleşiyomuş böle bi şey var mı gerçekden

canım netten buldum birisi kağan kocatepe'ye sormuş o da cevaplamış :

Soru: Merhaba doktor bey üç yıldır eşimle birlikteyiz, kendi yöntemlerimizle korunduk. Bir ay önce bebek yapmaya karar verdik. Bu tarz korunmada yumurtalarda tembellik söz konusu mudur? Teşekkür ederim.

Korunma yumurtalıklarda tembelleşmeye neden olmaz.

tinkerball cım 4 hafta + 2 günlük hamişsin ve yaklaşık tarih olarak 22 eylülde doğurcaksın

yani benden 10 gün sonra inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz bu arada tickerin hazır

link burada http://tickers.baby-gaga.com/p/dev264pr___.png

bu linki kopyalayıp forumda yukarıdan kullanıcı paneline tıklıyosun sonra soldaki profili düzenleye tıklıyosun

o sayfanın en altında kilo takip çizelgesi var oraya yapıştırıyosun ve tamam diyosun anlaştık

bebeğin cinsiyeti belli olduğunda ise rengini pembe yada maviye çeviririz inşallah :hulya:

yerleşme kanamsı devam etmez canım kanaman devam ediyyorsa başka bişi vardır

belkim bilemiyorum yerimseniben

yok canım devam etmiyor dün öğlen gelmiş. başkada gelmedi bişey ..
test yapsam çıkmaz diye yapmadımda.. adet günüme kadar beklicem sanırım..
göğüslerimin ucu acıyor , karnım ağrıyor adet olcakmış gibi ama başka da bana göree belirti yok ..
umutlanmak istemiyorum ama geldee umutlanmaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Yok yaaa :) Bence herkes birbirine takılıyor.Yenisi eskisi yok;biizmle paylaşımda bulunan herkes bizden demektir.

Ben şunun için söyledim;hani 'arkadaşlar aramızda ilk günden beri olup dahamile kalnalr da var umudumuzu kaybetmeyelim'opuyorumnanaktan

yarencim bende yerleşme kanamasını 25 aralıkta görmüştüm ve beklenen adet tarihim

1 ocaktı adet olmadım 2 ocak test yaptım çıkmadı 6 ocakta test yapınca

kıpkırmızı 2 çizgiyi de görebildim yani beklemen lazım çaresiz yerimseniben

kıslarr yaa bi soru sordum bileniniz yokmu evlenipde korununca yumurtalıklar tembelleşiyomuş böle bi şey var mı gerçekden

Hap kullanömadıysan nedne yembelleşsin ki bekarlıktakinin aynısı değişen bişey yok.Yumurta büyür olgunlaşır sperm bulamz hazırlanan döl yatağı yıkılır regl olunur.Evlenince bunda değişn bşe yok ki tembelleşsin;ama ilaçlar tabiki yapabiliyor.

kusura bakma ben başlattım ama ben de istedim yav şimdi...alkisalkisalkis

yok canım ne kusur yaa.SAdece hani marketlerde kocaman bi dağ yapıyo yanına marulları yerleştiriyo bi eliyle sıktıkça sıkıyo ya.O sahnede takılı kaldım.kafamçokkarıştı

benim söylediğimi yeni eski ayrımı gibi görenler var benim demek istediğim bu değildiki
bugün topiğe girip yarın hamiş haberi veren arkadaşlara olan bi özenti sadece biz yerimizde sayıyoruz yok bi haber veren eskilerden dedimdi yanlış anlaşıldı yaaa:çok üzgünüm:

Yok canım ilaçla korunmadık ama insan evlenince değişiyomuş kadındaki hormonlar flan o yüzden tembelleşiyomuş öle duydum ama inş öle bişey yoktur

Kızlar yaa moralim çok bozuk mafoldumben akşam bi karar verdim, dedim ki adetim yarın sabah da gelmemiş olursa testimi yapıcam, negatif çıkarsa da üzülmicem, en azından kafam rahatlamış olur, günlerce onun stresiyle beklemekten iyidir dedim, sabah kalktım hala gelen giden yok, sancı mancı bişey de yok, baktım adet gelecek gibi değil, test alıp yaptım ama tek çizgi çıktı malesef mafoldumben kafama takmicam, aksine kafam rahatlicak diye yapmaya karar vermiştim ama neden bu kadar etkilendim bilmiyorum, çok fenayım yaaaaaaaaaaa mafoldumben
yarına geçer dimi :çok üzgünüm:

zemuszemuszemuszemus

ay-she bana tıcker yapsak ya

tabii ki ve şurada da anlattım hadi yapta deneyelim bakalım bebeişine

tinkerbell cım 4 hafta + 2 günlük hamişsin ve yaklaşık tarih olarak 22 eylülde doğurcaksın

yani benden 10 gün sonra inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz bu arada tickerin hazır

link burada http://tickers.baby-gaga.com/p/dev264pr___.png

bu linki kopyalayıp forumda yukarıdan kullanıcı paneline tıklıyosun sonra soldaki profili düzenleye tıklıyosun

o sayfanın en altında kilo takip çizelgesi var oraya yapıştırıyosun ve tamam diyosun anlaştık

bebeğin cinsiyeti belli olduğunda ise rengini pembe yada maviye çeviririz inşallah :hulya

Tabiki öyle inşallah göreceiz :) takılıyorum ben sana opuyorumnanaktan
Ben de en altlardaydım günlerceeee bekledim :sinifsinif: yarın ilk 5e gireceğim ama yanına gelişim muhteşem olacak :roflol: Şeref Trübünü kiimm ben kim :roflol:

evet beklemekden başka çarem yok . çok saol canım . . . opuyorumnanaktan
dün görünce bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm napçağımı bilemedim inşşallah bebeğim vardır :Saruboceq::Saruboceq:
sende hamilesin sanırım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm:Saruboceq:

Canımcım sorması ayıp idrarının rengi koyu mu?Hani hep diyorar ya idrarım koyulaştı diye var mı öyle bşeyin.?

karasucum kaç gün geciktin keşke kan testi yapsaydın kesin bi sonuç çıkardı hiç yoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…