Canım hemen moralini bozma yaaaaaaaaaaa! bilmiyorumkismile Daha reglin gelmemiş sonuçta bak ay_she de ikinci gün yapmış negatif daha sonra pozitifi görmüş.Bu şu demek kırmızı kart yenmeden umut her zaman vardır.Ağlama sakın bunun için lütfeennnnn!
çok su içince belli olmuyo da ama bugün baya renk farklıydı...bir de yanma başladı acaba enf..olabılır mı ya...ama ozellikle dıkkatımı cekmedı be smart kırpıklarde garıplesıyomus bende olmadı...sadece sureklı bı kasıkta batma var..
Kızlar yaa moralim çok bozuk mafoldumben akşam bi karar verdim, dedim ki adetim yarın sabah da gelmemiş olursa testimi yapıcam, negatif çıkarsa da üzülmicem, en azından kafam rahatlamış olur, günlerce onun stresiyle beklemekten iyidir dedim, sabah kalktım hala gelen giden yok, sancı mancı bişey de yok, baktım adet gelecek gibi değil, test alıp yaptımama tek çizgi çıktı malesef mafoldumben kafama takmicam, aksine kafam rahatlicak diye yapmaya karar vermiştim ama neden bu kadar etkilendim bilmiyorum, çok fenayım yaaaaaaaaaaa mafoldumben
yarına geçer dimi :çok üzgünüm:
gelmiş canım testi negatif çıkmış o yüzden canı sıkkınmışklava:
evet kırmızı gelmediği sürece umut var karasucum üzülme lütfen
ya tinker cım kimileri çok abartıyo ya yok kirpiğim karıştı yok ayağım kaşındı
bu belirtiler herkesde değişir adetin gecikmedikce belli olmaz hamişlik ya
he nedir bende daha adetime 4-5 gün varken acaip bi uyku çok uyku çok uyuma hali
başlamıştı hatta eşim sen çok uyyosun hamilesin galiba demişti ve vücudum o kadar
sıcaktıkı anlatamam yanıyordum resmen eşimde farketmişti bunu boshayallersmile
ebruli bugün test yaptırıcaktı acaba ne çıktı çok merak ettim işallah müjdeyi verirrrrr :Saruboceq:
hamile bayanlar idrarınızda koku varmı degısık?
Ama buhran haftama giriş hakkım var son 5 gün kaydirigubbakcemile3 (ovulasyon testine öre ise 3) :sm_cool:
kızlar yemege davet edıldım öğrenciin annesı cagırdı...gıdeyımde ayı gibi yiyeyim şu köy yemeklerini hadi çok öptüm sizleriiiiiiiiiiii....gelicem..kaçmayın...
ebruli bugün test yaptırıcaktı acaba ne çıktı çok merak ettim işallah müjdeyi verirrrrr :Saruboceq:
aradım canım işyerini henüz gelmemiş ama gelmek üzeredir sonucu dr.a göstermeyi düşünüyordur beklemiştir o yüzden gecikmiştir diye düşünüyhihoyyytorum
hamile bayanlar idrarınızda koku varmı degısık?
öylemi nerden aradın kızz konuşuyor musunuz siz :)
tabiki şekerim biz onların firmayla çalışmıştık geçen yıl tanıştık msnde de görüşüyoruz artık zemuszemusbayanssulusmile
tabiki şekerim biz onların firmayla çalışmıştık geçen yıl tanıştık msnde de görüşüyoruz artık zemuszemusbayanssulusmile
ay ne güzell kız çok sevindim valla :) Allah bozmasın işallah yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?