Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet kırmızı gelmediği sürece umut var karasucum üzülme lütfen

ya tinker cım kimileri çok abartıyo ya yok kirpiğim karıştı yok ayağım kaşındı

bu belirtiler herkesde değişir adetin gecikmedikce belli olmaz hamişlik ya

he nedir bende daha adetime 4-5 gün varken acaip bi uyku çok uyku çok uyuma hali

başlamıştı hatta eşim sen çok uyyosun hamilesin galiba demişti ve vücudum o kadar

sıcaktıkı anlatamam yanıyordum resmen eşimde farketmişti bunu boshayallersmile

canım bende kızlara katılıyorum hemen üzülme daha adet olmamışsın bile herkesin adet gününde pozitif çıkıcak diye bir kural yokki..kiminin erken döllenme olur adet öncesi çıkar kiminin geç döllenme olur sonra çıkar canını sıkma tamam mı :teselli: hayırlısı olsun canım:Saruboceq:

ben ce de en onemlısı vucut sıcaklığı ve yorgunlşuk hıssı bende artı bas donmesı oldu ama dıgerlerını pek dusunmeyın

ebruli bugün test yaptırıcaktı acaba ne çıktı çok merak ettim işallah müjdeyi verirrrrr :Saruboceq:

evet ya bende çok merak ediyorum 9 da vericekti testi ama bilmiyorumkismile

hamile bayanlar idrarınızda koku varmı degısık?

hayır canım bende yok öle bişey :)

yalnız adete yakın beyaz akıntı kesilirdi o kesilmemişti ve artmıştı wc de bunu

farketmiştim :CüvCüv:

kızlar yemege davet edıldım öğrenciin annesı cagırdı...gıdeyımde ayı gibi yiyeyim şu köy yemeklerini hadi çok öptüm sizleriiiiiiiiiiii....gelicem..kaçmayın...

ebruli bugün test yaptırıcaktı acaba ne çıktı çok merak ettim işallah müjdeyi verirrrrr :Saruboceq:

aradım canım işyerini henüz gelmemiş ama gelmek üzeredir sonucu dr.a göstermeyi düşünüyordur beklemiştir o yüzden gecikmiştir diye düşünüyhihoyyytorum

karasu canım dur bakalım erkenden çıkmayabiliyor herkesde. regl olmadığın sürece umut var ayrıca bu ay olmazsa önümüzdeki aylardan birinde olacak Allah ın izniyle. lütfen sıkma canını... :1hug:

Ya kızlar kafam karıştı şimdi. Ovulasyon hesaplama yaptın netten. SATtan 2 önceki reglim 30 ekim, SATtan 1 önceki reglim 26 kasım, Son adetim de 20 aralık. Buna göre bu ayın 14ünde regl olmam gerekiyormuş. Siklusum 26 günmüş. Ben 28 gün sanıyordum ve 17sinde olacam diye bekliyordum. Şimdi benim günüm geçmiş mi oluyor? Anlamadım ya. offfffff (

tabiki şekerler gelsin hele bi hemen yazacağım bomba haberii zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…