Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım bence hemen doktorunla konus ve gerekırse gıt hemen bu durumlarda bazı ılaçlar verıyorlar canım ınsallah devam etmez canım

inşalah devam etmez

doktorunla konuş inş bişey yokdur benim ablanda da olsumdu doktor bişey yok dedi bazen olabilir böle şeyler dedi ama sen ihmal etme ara sor gel derse git doktora

annem sana hamileyken benimde kanamalrım olmuştu diyo ama genede telaşlandım ben

büyük ihtimalle bişey çıkmaz ya çıkmasın Allah ım ya stres oldum şimdi mafoldumben

iyi yapmışsın canım bir an önce görün doktora..bak normal olabilirmiş sakin ol korkma canım :teselli:

inşalah devam etmez

annem sana hamileyken benimde kanamalrım olmuştu diyo ama genede telaşlandım ben

büyük ihtimalle bişey çıkmaz ya çıkmasın Allah ım ya stres oldum şimdi mafoldumben

sitres yapma canım sıkma kendini yokdur bişey am sen git yinede tatlım

Ya kızlar ben bile hala hamilelik varmı umudunu taşıyorum acaba üstünemi oldum diyorum çünkü çok umutluydum belirtilerim vardı yerleşme kanaması gibi bişey olmuştu acaba üzerine olma da regl tam anlamıyla nasıl oluyor benim normal kanamam var şuan hatta oldukça yoğun geliyor ve halen daha yorgunluk uykuya eğilim hafif mide bulantıları yaşıyorum böyle bir ihtimal olabilirmi acaba yoksa beni zorla hamile kalmaya açlışıyorum :roflol:

ayşe canım panik yapma hemen. bir çok hamilede başlarda olabiliyor böyle. önemli olan devamının gelmemesi ve yoğunlaşmaması. ama sen ihmal etmeden dr a görün, progestan diye bir hap veriyorlar sanırım düşük tehlikesi varsa. hiçbirşeycik olmaz merak etme. ama dinlen ve ani sert hareketlerden kaçın.

ay_she canım kesınlıkle kocanla ılıskı yasama bu süre zarfında bu zaman kadarda ınsallah gırmemıssınızdır

canımcım hiç bilmiyorum varmış öle üstüne görme ama bu çok nadir oluyomuş ayrıca benim bildiğim normalden daha az oluyormuş o zaman kanama. mide bulantısı benim adet dönemlerimde olur hep sanırım bu normal yani senin ümidini bitirmek değil amacım da bildiklerim bunlar hayırlsı inş tatlım

ayşecim yeni göz gezdirdim sayfalara,canım ya telaşlanma önemli bişey yoktur inşallah:Sarubocequalarımız seninle canım..çok geçmiş olsun.haberiz bırakma bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…