canım bence hemen doktorunla konus ve gerekırse gıt hemen bu durumlarda bazı ılaçlar verıyorlar canım ınsallah devam etmez canım
doktorunla konuş inş bişey yokdur benim ablanda da olsumdu doktor bişey yok dedi bazen olabilir böle şeyler dedi ama sen ihmal etme ara sor gel derse git doktora
Daha bebiş çok küçük diye gitmemiştim doktora 7 haftadan önce gözükmüyo çünkü
oluk oluk akmıyo beyaz akıntı içinde pembelik gördüm çok telaşlandım birden
cuma namazında şimdi herkes gelsinler izin alıp çıkıcam doktora gidicez annemle
doktorum yok daha bebiş küçük diye gitmemiştim ya of nedne geldi bu kan şimdi eyvahedigeldismile
Oooooo ne keyfiymiş bu böyle durduk yere
Bend e okuşlda sürüneyim böyle;şansa bak
evet canım 3gün evdeyım sımdı degmeyın keyfımeee
inşalah devam etmez
annem sana hamileyken benimde kanamalrım olmuştu diyo ama genede telaşlandım ben
büyük ihtimalle bişey çıkmaz ya çıkmasın Allah ım ya stres oldum şimdi mafoldumben
ooo kıss ne rahatlık bu bölee ayy evin tadını çıkar valla ne güzel olurdu şimdi bende evde olsam
iyi yapmışsın canım bir an önce görün doktora..bak normal olabilirmiş sakin ol korkma canım :teselli:
ne güzel canım ya dinlenirsin bol bol sevindim senin adına :))
inşallah inşallah yoktur bişey bi gelseler hemen cıkıcam
hosbulduk canım benım nasılsın
Okuldayım işte koşturmaca ;nasıl olayım aynı bilmiyorumkismile
Sen hayırdır neden evdesin kafa ini gibi bişey mi?
Ya kızlar ben bile hala hamilelik varmı umudunu taşıyorum acaba üstünemi oldum diyorum çünkü çok umutluydum belirtilerim vardı yerleşme kanaması gibi bişey olmuştu acaba üzerine olma da regl tam anlamıyla nasıl oluyor benim normal kanamam var şuan hatta oldukça yoğun geliyor ve halen daha yorgunluk uykuya eğilim hafif mide bulantıları yaşıyorum böyle bir ihtimal olabilirmi acaba yoksa beni zorla hamile kalmaya açlışıyorum :roflol:
canım ben hergün çalışmıyorum zaten hemşire oldugum için bellı günler gıdıyorum canım
selamlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?