Kızlar şimdi geldim sağlık ocağından, doktor gebelik şüphesiyle bi kan testi istedi bi de belki enfeksiyon da olabilir diye idrar istedi, verdim eve geldim, saat 16.00 da arayıp öğrenicem sonucu hemşireden, bu arada hemşire kasık ağrısının gebelik belirtisi olduğunu söyledi, adetime daha 5 gün var ama kanda çıkar eğer varsa dedi, dua edin nolur kızlar benim için, şu an herkesin duasına öyke çok ihtiyacım var ki :Saruboceq:
Allahım hayırlısıyla meleğime kvuştur beni nolur :Saruboceq:
doktora gittinizmi??yani bi sorunmu var acep???eğer yoksa rahat bırak kendini gerçekten rahat bırak..insan birşeyi nekadar çok isterse olması okadar zor olurmuş.bu ay rol yap kendine isteme.deli gibi adet günlerini saymayı bırak..herşeyi oluruna bırak.insanlara bişi anlatmak zorunda değilsin.ben mesela çok kısa boyluyum.elalemin küçük sıpaları geip benim boy ölçüştürüp aa bak benden uzunum diyolar.sence bunu sorunmu etmeliyim.hayır asla verdiğim tek cevap aaa ne kadar güzel...uzamana sevindim.inanki oluruna bırakırsan rabbim mükafatını fazlasıyla veriyo...unutma rabbim bi yerden alırsa bi yerden fazlasıyla veriyo....yani bişiler eksikse muhakkak hayatında fazla olan bişilerde vardır.sıkma canını umudunu yitirme ama üzerine düşme.tedavi olman gerekiyosa iyi uzmanlara git.üzerine düşme rabbime bırak dua et.emin olki o herşeyi iyi bilen hayırlısını verendir.benim tek duam rabbim hayırlısın ver...derim...o bunu bana layık gördüyse muhakkak bu benm için hayırlıdır.yine çok gevezelik yaptım.öpüldüğnnn
bende cmartesi sabah yaptım negatiftiakannehir yaw bizim bebişler nie idrara çıkmıyoo.çok nazlı olcaklar herhalde.aman olsunda nazlı olsun demi amakaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
ay yesin onu teyzeleriiii :)))
Vallahi olsunda nazlı olsun hihoyyyt peki senin adet düzenin nasıl dı canım benim çok düzenli değil yani senede 1 defa falan muhakkak günüm şaşar o zmnlarda hamişim ama tutunamıyor diyorum
doktorlara gittim hormonlar falanlar flanlar normal diyolar en son rahim filmi istedi bir doktor ama ben kafama göre adam gibi bir doktor bulamadım rahim filmni isteyen hiçbir test yapmadan önce onu istedi bana paragöz gibi geldi yada korktum ve bıraktım. şimdi iyi bir doktor arıyorum öğlen yemeklerinde muaneye gidebilecegim bayan olsunki herşeyi sorim istiyorum . bu ay bi doktorla görüştüm adtein 2. yada 3 günü gel dedi ama olmadım işte eşimde testlerini yaptırdı normal çıkıo oda opuyorumnanaktan
kızlar dün de benim moralim çok bozuktu pzt hamile olduğumu öğrendim.doktorum dış gebelik var mı yok die kontrol edelim dedi.panik atak mıyım neyim sanki dış gebeliğim varmış gibi dün bütün gece ağladım ya varsa diye 6 haftaya girince de kromozom testi yaptırıcam şu yeni yıl bir an önce gelse de kazasız belasız, inşallah hayırlı sonuçlarım olur...:Saruboceq:mafoldumben
suuuuu canımmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnn.bugün 2. gün.oh oh ne güzel :CüvCüv:
kızlar dün de benim moralim çok bozuktu pzt hamile olduğumu öğrendim.doktorum dış gebelik var mı yok die kontrol edelim dedi.panik atak mıyım neyim sanki dış gebeliğim varmış gibi dün bütün gece ağladım ya varsa diye 6 haftaya girince de kromozom testi yaptırıcam şu yeni yıl bir an önce gelse de kazasız belasız, inşallah hayırlı sonuçlarım olur...:Saruboceq:mafoldumben
iyiyim canımcım sabırla beklemeye çalışıyorum. akıntılarım arttı ya böyle sarımtrak. canım bu topikten çok hamiş çıkacak gibime geliyor.
senide takip ediyorum inşallah sende yarın testte görürsün artık için rahat eder canım. hihoyyyt
istanbuldasın sanırım.sana bi doktor tavsiye ederim.adını vermem burda doğrumu bilmiyorum.bu yüzden sana istersen özelden yazarım.ben sivasta oturuyodum.teyzelerimden 3 ü bu anlamda rahatsız.yani çocukları var ama bazı organları şuan yok.alındı.bir teyzem 6 kere ameliyat oldu.en son sivastaki üniversitedeki profesör kadın doğum bölüm başkanı adam teyzeme kanser dedi.biz ağladık yıprandık.öldük.teyzem zaten yıllardır bu diğer doktorun kontrolündeydi.ama rahatsızlanınca sivastaki doktora gitmişti.acilen istanbula gitti ve sadece vücudunda su kabarcığı olduğunu öğrendi.sivastakilere göre acil ameliyattı.hemn bütün organları alınmalıydı.bu oalyın üstünden 10 yıl falan geçti.teyzem hala sapasağlam...
dediğim doktor kliniği var birazda pahalı..ama gitmeye değer.amerika ve istanbulda çalışıyo.uzmanlık alanı tüp bebek,mikroenjeksiyon,tüm kadın doğum alanı yani...eğer durumun müsaitse bi git derim kendini boşuna heder etme...görüşmek üzere
iyiyim canımcım sabırla beklemeye çalışıyorum. akıntılarım arttı ya böyle sarımtrak. canım bu topikten çok hamiş çıkacak gibime geliyor.
senide takip ediyorum inşallah sende yarın testte görürsün artık için rahat eder canım. hihoyyyt
adını buradan sölemene bir sakınca yok sanırım çünkü topikteki arkadaslarımdan faydalansın sabırsızlıkla bekliyorumopuyorumnanaktan
inşallah cnm benim......banada öle geliyo.bebişlerimiz çok şanslı olcak.baksana daha doğmadan bissürü güzel arkadaş ediniyooozemuszemus biran önce ceee desinler artıkkk:ecrin_bebek:
canım akıntında koku varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?