Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amin cnm dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi bakalımmm bitane daha bebişşş geliyoooooozemuszemusopuyorumnanaktan

doktorlara gittim hormonlar falanlar flanlar normal diyolar en son rahim filmi istedi bir doktor ama ben kafama göre adam gibi bir doktor bulamadım rahim filmni isteyen hiçbir test yapmadan önce onu istedi bana paragöz gibi geldi yada korktum ve bıraktım. şimdi iyi bir doktor arıyorum öğlen yemeklerinde muaneye gidebilecegim bayan olsunki herşeyi sorim istiyorum . bu ay bi doktorla görüştüm adtein 2. yada 3 günü gel dedi ama olmadım işte eşimde testlerini yaptırdı normal çıkıo oda opuyorumnanaktan

bende cmartesi sabah yaptım negatiftiakannehir yaw bizim bebişler nie idrara çıkmıyoo.çok nazlı olcaklar herhalde.aman olsunda nazlı olsun demi amakaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

Vallahi olsunda nazlı olsun hihoyyyt peki senin adet düzenin nasıl dı canım benim çok düzenli değil yani senede 1 defa falan muhakkak günüm şaşar o zmnlarda hamişim ama tutunamıyor diyorum

suuuuu canımmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnn.bugün 2. gün.oh oh ne güzel :CüvCüv:

kızlar dün de benim moralim çok bozuktu pzt hamile olduğumu öğrendim.doktorum dış gebelik var mı yok die kontrol edelim dedi.panik atak mıyım neyim sanki dış gebeliğim varmış gibi dün bütün gece ağladım ya varsa diye 6 haftaya girince de kromozom testi yaptırıcam şu yeni yıl bir an önce gelse de kazasız belasız, inşallah hayırlı sonuçlarım olur...:Saruboceq:mafoldumben

Vallahi olsunda nazlı olsun hihoyyyt peki senin adet düzenin nasıl dı canım benim çok düzenli değil yani senede 1 defa falan muhakkak günüm şaşar o zmnlarda hamişim ama tutunamıyor diyorum

canım normalde 30günde bir oluyorum am bazen 3-4gün gecikiyodu.hiç bu kadar gecikmemiştiCADIARZU oyüzden içimdeki umut hergün dahada büyüyoo:Saruboceq:

istanbuldasın sanırım.sana bi doktor tavsiye ederim.adını vermem burda doğrumu bilmiyorum.bu yüzden sana istersen özelden yazarım.ben sivasta oturuyodum.teyzelerimden 3 ü bu anlamda rahatsız.yani çocukları var ama bazı organları şuan yok.alındı.bir teyzem 6 kere ameliyat oldu.en son sivastaki üniversitedeki profesör kadın doğum bölüm başkanı adam teyzeme kanser dedi.biz ağladık yıprandık.öldük.teyzem zaten yıllardır bu diğer doktorun kontrolündeydi.ama rahatsızlanınca sivastaki doktora gitmişti.acilen istanbula gitti ve sadece vücudunda su kabarcığı olduğunu öğrendi.sivastakilere göre acil ameliyattı.hemn bütün organları alınmalıydı.bu oalyın üstünden 10 yıl falan geçti.teyzem hala sapasağlam...
dediğim doktor kliniği var birazda pahalı..ama gitmeye değer.amerika ve istanbulda çalışıyo.uzmanlık alanı tüp bebek,mikroenjeksiyon,tüm kadın doğum alanı yani...eğer durumun müsaitse bi git derim kendini boşuna heder etme...görüşmek üzere

canım kötü düşünme sakın, bak ne güzel rabbim sana hepimizin beklediği bi güzelliği nasip etmiş, müjdeli haberini almışsın, bundan sonra hep olumlu düşünmeli ve bebeğin için sağlık dilemelisin, benim de dualarım seninle :Saruboceq:

suuuuu canımmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnn.bugün 2. gün.oh oh ne güzel :CüvCüv:

iyiyim canımcım sabırla beklemeye çalışıyorum. akıntılarım arttı ya böyle sarımtrak. canım bu topikten çok hamiş çıkacak gibime geliyor.
senide takip ediyorum inşallah sende yarın testte görürsün artık için rahat eder canım. hihoyyyt

canım benim kötü düşünüpte moralini bozmalmaz:.inşallah öle bişi yoktur.dua et cnm hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

canım olmayan bişey için neden ağlıyosun ( o sadece bir kontrol ortada bişey yok boşuna üzme kendini :1hug:

inşallah cnm benim......banada öle geliyo.bebişlerimiz çok şanslı olcak.baksana daha doğmadan bissürü güzel arkadaş ediniyooozemuszemus biran önce ceee desinler artıkkk :ecrin_bebek:

adını buradan sölemene bir sakınca yok sanırım çünkü topikteki arkadaslarımdan faydalansın sabırsızlıkla bekliyorumopuyorumnanaktan

canım kötü düşünme doktorlar bi ihtimalde olsa dış gebelik var mı diye bakıyorlar bütün hamişlere. üzülme canım sen.

canım akıntında koku varmı?

adını buradan sölemene bir sakınca yok sanırım çünkü topikteki arkadaslarımdan faydalansın sabırsızlıkla bekliyorumopuyorumnanaktan

doktorun adı prof.doktor mustafa bahçeci.internet siteleri var.kliniğin adı bahçeci kliniği.nete böle gir direk çıkıyo.ücretsiz danışma hatları var.ara istersen bi konuş.doktor erkek ama bir babadan farksız.teyzem 20 li yaşlardaydı gitti doktora ozamandan beri bir baba gibi ilgileniyo.gitmeni tavsiye ederim.pişman olmazsın..merak etme...

inşallah cnm benim......banada öle geliyo.bebişlerimiz çok şanslı olcak.baksana daha doğmadan bissürü güzel arkadaş ediniyooozemuszemus biran önce ceee desinler artıkkk :ecrin_bebek:

çok sabırsızlanıyorum çok. beklemek öyle zor ki. bugün doğua hazırlık bölümünü inceledim çok imrendim ya. bizde bebişlerimize ciciler alcaz mı diye hep iç geçirdim vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…