yapıcam bugün DAYANAMIYORUMlaelaelaelaelae
amaaaaannnnnnnnnnn kıslar yaaa çok tatlısınızzzzz yine size daldım ocakta tatlım vardı yanmışşşşşşşşşşşşşşşakannehir :çok üzgünümkadarda anlattım kocama heveslendi yazıkkkcokacimcoook
başka ayvada yokki yapimm napçam yawwklava::tomato:
amaaaann bebişten bahsederim unutur demiii:1rolleyes:
amaaaaannnnnnnnnnn kıslar yaaa çok tatlısınızzzzz yine size daldım ocakta tatlım vardı yanmışşşşşşşşşşşşşşşakannehir :çok üzgünümkadarda anlattım kocama heveslendi yazıkkkcokacimcoook
başka ayvada yokki yapimm napçam yawwklava::tomato:
amaaaann bebişten bahsederim unutur demiii:1rolleyes:
:roflol:
aycannnn üzgünümmm :))) kızlar ben test almaya gidiyorum şmdi arkadasım aradı yalvar yakar ne olur al gel yap şu testi diyo günüm geçtigini duyunca dayanamıyor ben eczaneye gidiyorum :))) Bol bol dua edin nolurrr
:jeyyar: bebiş dicem kızımmmmm:jeyyar:
kızlar ben cok hastayım ilaç kullanmam sart olcak galiba 5 gün var kan testi yaptırsammıki sizce
aycannnn üzgünümmm :))) kızlar ben test almaya gidiyorum şmdi arkadasım aradı yalvar yakar ne olur al gel yap şu testi diyo günüm geçtigini duyunca dayanamıyor ben eczaneye gidiyorum :))) Bol bol dua edin nolurrr
kızlar ben cok hastayım ilaç kullanmam sart olcak galiba 5 gün var kan testi yaptırsammıki sizce
çok sağol cnım teşekkürler kaydirigubbakcemile5canım kötü düşünme sakın, bak ne güzel rabbim sana hepimizin beklediği bi güzelliği nasip etmiş, müjdeli haberini almışsın, bundan sonra hep olumlu düşünmeli ve bebeğin için sağlık dilemelisin, benim de dualarım seninle :Saruboceq:
Kızlar şimdi geldim sağlık ocağından, doktor gebelik şüphesiyle bi kan testi istedi bi de belki enfeksiyon da olabilir diye idrar istedi, verdim eve geldim, saat 16.00 da arayıp öğrenicem sonucu hemşireden, bu arada hemşire kasık ağrısının gebelik belirtisi olduğunu söyledi, adetime daha 5 gün var ama kanda çıkar eğer varsa dedi, dua edin nolur kızlar benim için, şu an herkesin duasına öyke çok ihtiyacım var ki :Saruboceq:
Allahım hayırlısıyla meleğime kvuştur beni nolur :Saruboceq:
yaptırdım testi 5.30 alcam sonucu nolur dsua edinn bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?