Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
amaaaaannnnnnnnnnn kıslar yaaa çok tatlısınızzzzz yine size daldım ocakta tatlım vardı yanmışşşşşşşşşşşşşşşakannehir :çok üzgünümkadarda anlattım kocama heveslendi yazıkkkcokacimcoook
başka ayvada yokki yapimm napçam yawwklava::tomato:
amaaaann bebişten bahsederim unutur demiii:1rolleyes:

:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aycannnn üzgünümmm :))) kızlar ben test almaya gidiyorum şmdi arkadasım aradı yalvar yakar ne olur al gel yap şu testi diyo günüm geçtigini duyunca dayanamıyor ben eczaneye gidiyorum :))) Bol bol dua edin nolurrr

aycannnn üzgünümmm :))) kızlar ben test almaya gidiyorum şmdi arkadasım aradı yalvar yakar ne olur al gel yap şu testi diyo günüm geçtigini duyunca dayanamıyor ben eczaneye gidiyorum :))) Bol bol dua edin nolurrr

ayy canım hadi bekliyoruss çok heycanlandımm alkisalkisalkishihoyyyt

kızlar ben cok hastayım ilaç kullanmam sart olcak galiba 5 gün var kan testi yaptırsammıki sizce

canım doktora gidipte ilaç kullansan iyi olur. bende bir kere grip oldum ve adetim 11 gün gecikmişti. ilaçta içememiştim. kan testi yaptırdım ve negatif olunca ilaçları almaya başladım. belki (inşallah) sende bebiş vardır. o zaman istirihat ederek geçer hastalığın. çok geçmiş olsun canım.

ay canım benim...ayyyyyy çok sabırsızlandım ve heyacanlandım dua ediyorym cnm ayyyyyy inşallah.. çabuk çabuk meraktan çatlıcanmmalkisalkisalkisdelikafadulden

yaa suuu tenceremin dibi ağda gibi olmuşşşşşkaydirigubbakcemile3 su doldusam olurmuki.teflon tencere,bide en sevdiğim tencereydiakannehir

ben kaçtım kıslar goncam memeğe gelcek masayı hazırlayayımcokacimcoook
1den snra geliirm ösleyin beniiiii :=)

kızlar ben cok hastayım ilaç kullanmam sart olcak galiba 5 gün var kan testi yaptırsammıki sizce

Canım ben de dünden beri şiddetli kasık ağrıları çekiyorum, ilaç içmeye korkuyorum, artık dayanılmaz hale geldi, gittim bu sabah kan verdim, akşama çıkacak bakalım, hamile değilsem bile en azından rahat rahat ilaç alıcam, bence sen de öyle yap, bizim günlerimiz aynı senle, hemşire bana varsa çıkar kanda şimdi dedi yerimseniben

ya çok merak ediyorum sonucun ne??dayanamdım girdim nete..hayırlı haberlerini bekliyorummm

çok sağol cnım teşekkürler kaydirigubbakcemile5

inşallah hamilesindir canım yürekten dua ediyorum senin için keşke gelirken bide idrar testi alsaydın:) ben bu konuda çok sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…