çok sabırsızlanıyorum çok. beklemek öyle zor ki. bugün doğua hazırlık bölümünü inceledim çok imrendim ya. bizde bebişlerimize ciciler alcaz mı diye hep iç geçirdim vallahi.
doktorun adı prof.doktor mustafa bahçeci.internet siteleri var.kliniğin adı bahçeci kliniği.nete böle gir direk çıkıyo.ücretsiz danışma hatları var.ara istersen bi konuş.doktor erkek ama bir babadan farksız.teyzem 20 li yaşlardaydı gitti doktora ozamandan beri bir baba gibi ilgileniyo.gitmeni tavsiye ederim.pişman olmazsın..merak etme...
inşallah hayırlısıyla bu belirsizliklerde geççek:Saruboceq:canım benim tabiki alcazzz.hatta ben şimdiden bişi gördümmü hoşuma gittimi alıyorum..ee artık kendimize deil hep onlara alcasssopuyorumnanaktan
aradım gel bi muane edelim diyorlar ama fiyatlar bayagı yüksek normalde özel muane jinekolog ücretinin 3 katı yaaaa senağlamasenağlama
inşallah hayırlısıyla bu belirsizliklerde geççek:Saruboceq:canım benim tabiki alcazzz.hatta ben şimdiden bişi gördümmü hoşuma gittimi alıyorum..ee artık kendimize deil hep onlara alcasssopuyorumnanaktan
kızlar bende alışverişe gittiğim zaman bebek mağazalarına giriyorum eşimle öyle bakıp bakıp çıkıyorum kaydirigubbakcemile3 kayınvalidem çoktan ördü yelekler hırkalar ama ortada henüz bebiş yok :roflol:
sana dediğim gibi fiyatları yüksek ama bu alanda en iyileri..durumun varsa durma git derim.neyse sonra görüşürüz.az evimi temizliyim.pasak götürecek:)))
ha buarada önce kan testini falan yaptır hamişmisin yoksa kırmızı kartlımısın öğren öle git doktora okey
kızlar biz deliriyoruz galiba.laelaelaelaelae
kızlar biz deliriyoruz galiba.laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah Sonumuzu Hayır Etsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayneeeeeeeeen bencedee kaydirigubbakcemile3:roflol:
aycannnn diğer topikteki kız beni çok umutlandırdı adeti geçtikten sonra test yapmış negatifmiş 8. Günde bidaha yapmış pozitifmişşş ayy ok heyecanlandım
canım senin kaç gün geçti
8 gün geçti
test yapsan çıkar
Aycannnn diğer topikteki kız beni çok umutlandırdı adeti geçtikten sonra test yapmış negatifmiş 8. günde bidaha yapmış pozitifmişşş ayy ok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?