Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çok sabırsızlanıyorum çok. beklemek öyle zor ki. bugün doğua hazırlık bölümünü inceledim çok imrendim ya. bizde bebişlerimize ciciler alcaz mı diye hep iç geçirdim vallahi.

inşallah hayırlısıyla bu belirsizliklerde geççek:Saruboceq:canım benim tabiki alcazzz.hatta ben şimdiden bişi gördümmü hoşuma gittimi alıyorum..ee artık kendimize deil hep onlara alcasssopuyorumnanaktan

aradım gel bi muane edelim diyorlar ama fiyatlar bayagı yüksek normalde özel muane jinekolog ücretinin 3 katı yaaaa senağlamasenağlama

inşallah hayırlısıyla bu belirsizliklerde geççek:Saruboceq:canım benim tabiki alcazzz.hatta ben şimdiden bişi gördümmü hoşuma gittimi alıyorum..ee artık kendimize deil hep onlara alcasssopuyorumnanaktan

evet canım. valla kendi kendime odasını şöyle yaparım. mevlüt şöyle olur falan diye konuşuyorum. deliriyormuyum acaba ben ya. :jeyyar:

aradım gel bi muane edelim diyorlar ama fiyatlar bayagı yüksek normalde özel muane jinekolog ücretinin 3 katı yaaaa senağlamasenağlama

sana dediğim gibi fiyatları yüksek ama bu alanda en iyileri..durumun varsa durma git derim.neyse sonra görüşürüz.az evimi temizliyim.pasak götürecek:)))

ha buarada önce kan testini falan yaptır hamişmisin yoksa kırmızı kartlımısın öğren öle git doktora okey

kızlar bende alışverişe gittiğim zaman bebek mağazalarına giriyorum eşimle öyle bakıp bakıp çıkıyorum kaydirigubbakcemile3 kayınvalidem çoktan ördü yelekler hırkalar ama ortada henüz bebiş yok :roflol:

kızlar biz deliriyoruz galiba.laelaelaelaelae

tmm canım bu gün kesin halledecem bu işi birgün daha sabredemicem kaydirigubbakcemile3

sana kolay gelsinnn

zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:CüvCüv:delikafadulden:sm_cool::teytey::dance::1hug::enbuyukkk:

yok yok delirmenize gerek yok.yüreğinizi ferah tutun stres yapmayın yeter.

bu arada kayınvalidem biz evleneli 3 ay oluyo nişanla beraber toplam 7 ay oldu.ama o bir kaç yıldır örmüş bi sürü şey...bi görseniz oğlunun çeyizi diye verecek bana...görünce çok şaşırdım ama bu anneler hep böle....:))

Aycannnn diğer topikteki kız beni çok umutlandırdı adeti geçtikten sonra test yapmış negatifmiş 8. günde bidaha yapmış pozitifmişşş ayy ok heyecanlandım

ferayeb kullanıcısından alıntı
adeti gecikipte testi negatif çıkanlara sesleniyorum:)ben adet beklediğim gün test yaptım negatifti,geciktiği 4. gün yaptım yine negatifti.sekizinci gün yaptığımda pozitif çıktı.şimdi hamileyim.cuma ultrasona gircem.bebişimi görcem.darısı sizin başınıza inşallah..

kaydirigubbakcemile3:lepi: :CüvCüv:

Aycannnn diğer topikteki kız beni çok umutlandırdı adeti geçtikten sonra test yapmış negatifmiş 8. günde bidaha yapmış pozitifmişşş ayy ok heyecanlandım

ewet canım bende okudum onuuzemuszemus bugün dahada umutlandım.inşallah yarın sabah bizimde çıkarr yaaaaaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…