- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
seninde az kalmış canımcım. hadi hayırlısı a.s.
amin cümlemize nasip etsin rabbim sağ salim bebişlerimizi,sağ salim dünyaya getirmeyi.evet alıştım hatta kızım olacağını hissediyorum.hiç örgü bilmediğim halde kayınvalidemin yardımıyla pembe bir bebek yeleği bile başladım:)))bi görsen teyzesi öle tatlı oluyoki:))
oy oy ellerine sağlık canım. kaydirigubbakcemile5
canım teşekkür ederim bu akşam yaptırımde bitsin bu bekleme süresi artık
ayycann sen ne durumdasın arkadasım varmı bir gelişme
canım benim inşallah.Allah gönlüne göre versinnnn:Saruboceq: yaa bende tbi önce sağlıklı sıhhatli olsunda kız istiyodum ama eykek gibi geliyoo.Allahım inşallah hislerimiz yanıltmıyodur bizi:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
amin saolsın canım.darısı isteyen dileyen herkesin başına...inş sende hamişsindir hayırlısıyla...eğer öylesen şimdiden ilk tebrik eden ben oluyum:))))
insan ne kadar daralıyo değilmi??günler geçmiyo sanki.gerçi benim için anlamadığım için acaba üşüttüm veya başka bişi olduda oyüzdenmi adet olamadım diyodum.böle bilerek beklemek çok zor olsa gerek???rabbim hayırlısını versin....hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişini versin:)))
hadi hayırlısı olsun. ben daha yapmadım bu akşam yapıcam inş. yarın ikimzde güzel haberler veriririz :):CüvCüv:canım yarın sabah test yapçam inş bu sefer çıkar.pazarteside kan testi yaptırcamm.sen naptın kan testi yaptırmadınmı dahaaa.hadi güzel haberler bekliyorzemuszemusum
hadi hayırlısı olsun. ben daha yapmadım bu akşam yapıcam inş. yarın ikimzde güzel haberler veriririz :):CüvCüv:
inşallh canım benim..sabah idrarıyla daha iyi sonuç alınırmış ben ondan sabah yapçam.sende sabah yap istersen:ecrin_bebek:
bende hep kızım olsun istiyorum ya :)) işallah hamile kalabilirsem tabi kaydirigubbakcemile3
Kızlar şimdi geldim sağlık ocağından, doktor gebelik şüphesiyle bi kan testi istedi bi de belki enfeksiyon da olabilir diye idrar istedi, verdim eve geldim, saat 16.00 da arayıp öğrenicem sonucu hemşireden, bu arada hemşire kasık ağrısının gebelik belirtisi olduğunu söyledi, adetime daha 5 gün var ama kanda çıkar eğer varsa dedi, dua edin nolur kızlar benim için, şu an herkesin duasına öyke çok ihtiyacım var ki :Saruboceq:
Allahım hayırlısıyla meleğime kvuştur beni nolur :Saruboceq:
çok zorrrrrrrrr brn 2,5yıldır her ay böle bekliyorum herkes oluruna bırak dio ama bırakamıyorum çevremdekilere istemiyoruz demeye başladım yoksa daha stresli oluyo.
ben erkek hissediyorum aslında kız isterdim deli gibi ama bu ay erkek istiyorum babasına ve dayısına arkadas olsun istiyorum Allahım duy sesimiziii:Saruboceq:
inşallah cnm Allah gönlümüze göre versin....:Saruboceq:.....bende kız istiyorum ama hayırlısı diyorum artık.dediğin gibi önce bi hamile kalalım hayırlısıylaopuyorumnanaktan
bayagı geçti ya farketmez diye biliyorum ama sabah yapim... Sen daha önce hiç yapmadınmı test ben cumartesi yapmıştım akşam negatifti
Kızlar şimdi geldim sağlık ocağından, doktor gebelik şüphesiyle bi kan testi istedi bi de belki enfeksiyon da olabilir diye idrar istedi, verdim eve geldim, saat 16.00 da arayıp öğrenicem sonucu hemşireden, bu arada hemşire kasık ağrısının gebelik belirtisi olduğunu söyledi, adetime daha 5 gün var ama kanda çıkar eğer varsa dedi, dua edin nolur kızlar benim için, şu an herkesin duasına öyke çok ihtiyacım var ki :Saruboceq:
Allahım hayırlısıyla meleğime kvuştur beni nolur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?