Ay yaaa tahmin edebiliyorum.çok duygusal bir an..Ne kadar güzel bir meslek seçmişsin ki bu anları yaşamakta nasip olmuş canım :)
canım zor tabıkı zor olmazmı ama meslegımız bu napalım ılk gırdıgımde bende fenalasmıstım ama sonra alıstım o kadar güzel doguyo kı o bebiş aglamaları falan bak çok dugulandım sımdısenağlama
selam guzel hamısler ve guzel hamıs adaylarıı
canım zor tabıkı zor olmazmı ama meslegımız bu napalım ılk gırdıgımde bende fenalasmıstım ama sonra alıstım o kadar güzel doguyo kı o bebiş aglamaları falan bak çok dugulandım sımdısenağlama
çok güzel yaa...
ikisinde de bulundun;peki hangisini tavsiye ediyosun?
slm canım nasılsın senle ne zamnandır karşılaşmıyoz...
su tatlım beni listeden uçur yani regl olmak üzereyim...çatlıyorum ağrıdann
canım tabıkı normal dogumu tavsıye edıyorum kesınlıkle sezeryan olmayın tabıkı mecbursanız o baska
zaten gecen tv göstermiş,artık dr mecbur kalmadıkça sezeryan yapmayacak şeklinde yasa çıkıyormuş.Ama ben de netten falan izledim ,korkunç yani başka açıklaması yok.Yasa çıkmadan doğursam diyorum.kaydirigubbakcemile3
zaten gecen tv göstermiş,artık dr mecbur kalmadıkça sezeryan yapmayacak şeklinde yasa çıkıyormuş.Ama ben de netten falan izledim ,korkunç yani başka açıklaması yok.Yasa çıkmadan doğursam diyorum.kaydirigubbakcemile3
canım ılk bebgınmı ndn dogumdan bu kadar korkuyorsun?
kızlar google a anne karnında yaşama yolculuk belgeseli yazın...mutlaka izleyin ben bayıldım...herşeyi okadar güzel anlatıyor ki...uzun ama izlenmeye değer..şiddetle tavsiye ediyorum...
canım adetin gelirse sileriz dur bakalımlmaz:
kızlar google a anne karnında yaşama yolculuk belgeseli yazın...mutlaka izleyin ben bayıldım...herşeyi okadar güzel anlatıyor ki...uzun ama izlenmeye değer..şiddetle tavsiye ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?