Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk kızlarr...valla iyiyim ne olsun.Biraz önce çok pembemsi bişeyler görür gibi oldum.zaten karnım şuan çatlicak gibi ağrıyooo..regl oldum sanırım
ama napimkiii..olimde rahatliyim yani dimi artık..öyle işte.sizlerden ne haber?

kızlar şimdi tuvalete gittim pembe pembe kan gelmiş mafoldumben

ne oldu acaba ya çok da değil ama kan var sonucta ne yapsam bilmiyorum

canım bencede ara doktorunu dusuk rıskı olunca progestan falan verıyolar ıhmal etme ...kendını strese sokma ama...

hangi servistesin zehsel?

canım ben hastanede çalışmıyorum suanda daha önce özel hastanede çocuk kulak burun bogaz göz bölümlerınde çalıştım aralıklı olarak bıraktım çok zordu suanda bır fabrıkada iş yerı hemsırelıgı yapıyorum canım bu arada kadın dgoumda da çalıştım normal ve sezeryan dogumlara gırdım normal dogum yaptırdım harıka bır duyguyduopuyorumnanaktan

ayy ne güzel bişeydir o duygu kimbilir :)doğumda bulunmak..

harıka bır duygu tarıf edemem kı o annelerın dogum anı bebegın elıme dogdugu an ve annenın süzülen gözyasları müthiş bır anopuyorumnanaktan

harıka bır duygu tarıf edemem kı o annelerın dogum anı bebegın elıme dogdugu an ve annenın süzülen gözyasları müthiş bır anopuyorumnanaktan

ayy ne güzel kızz ama zor değil mi doğum yaptırmak? ben orda olsam kesin bayılırdım :)) hiç dayanamam bu tür şeylere

Ay yaaa tahmin edebiliyorum.çok duygusal bir an..Ne kadar güzel bir meslek seçmişsin ki bu anları yaşamakta nasip olmuş canım :)

çok güzel yaa...
ikisinde de bulundun;peki hangisini tavsiye ediyosun?

ayy ne güzel kızz ama zor değil mi doğum yaptırmak? ben orda olsam kesin bayılırdım :)) hiç dayanamam bu tür şeylere

canım zor tabıkı zor olmazmı ama meslegımız bu napalım ılk gırdıgımde bende fenalasmıstım ama sonra alıstım o kadar güzel doguyo kı o bebiş aglamaları falan bak çok dugulandım sımdısenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…