Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
RESMEN GOGUSLERIMI SIKIYOM MINCIKLIYOM ACIYACAKMI DIYE AMA YOOOOK kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kendine eziyet etmesene yaaaaaaaaa klava: Ben acayip regl oalcak gibiyim seninde mi öyle oluyr??? benim kesin artık;ben bu sızıyı tanırım.

tinkercım reglolman gereken günlerde sızın oldu mu senin sanki regl olaakmış gibi???

Dur söyleme ben cevap vereyim HAYIR naniknanik
Bu da ne demek ben yine listenin altına doğruuuuuuuuuuu uzayacağım demeeeeeeeeekkkk :roflol:

canım önceki aylarla kıyaslarsak daha az...ama sabahları uyanınca hala hafif hafif oluyo be...mesela geçen ay ciddi ciddi sızlamıştı..bi de ben ha geldi gelcek mi diye acıya odaklanıyodum bu ay 4 gun oncesı ogrenınce sızlasa bıle pek acıya yogunlaşmadım..sen pek sıkma kendını su an bılınmezlık aklını oraya verıyo sureklı karın agrını dusunuyon belkı de degıldır...olmasa da önümüz açık canım senin kaçıncı deneyişin smart_girl (diyeceğim çünkü bi smart daha gelmiş topiğe karışmasın)

hayırlısı olsun kızlar umarım gelmez ben kötüyüm ya..akşam bir acıktım mide bulantısı ardından...yemek te yiyemedim açım ya yokmu bu garibana yemek yollayan...kendi yemeğimden tiksindim be...kocişte halı saha maçına gitti..gelirken birşeyler getiriirim dedi ama ben deli gibi acıktım..oooof bu gurbetlik anacığım olsa da yemeklerini yesem..ooof sinirim bozuldu..

Benim kırmızılarrrrrrrrrrrrrr geliyoooooooooooooooorr;yaklaşıyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrr!Hissediyorum!
Sızlamalaırm başladı bile akannehir

ya benim de adet dönemlerim felaket şiddetli ağrıyla geçer kadın olmak ne zor hayatta..hele okul günü adet olmak kadar iğrenci yok...

Evet ya smartlar iki olmuş :) yok canımcım ben kendimi sıkmıyorum;gelirse gelir umrumda da değil çok fazla sadece merak ettim ondan sordum.Bir yerim ağrıyor mu diye dinlediğim yok ki akannehir E ağrıyoooo ben de duyuyoruuummmmm bilmiyorumkismile CADIARZU :roflol:

Neeyse yarın olaaa;hayrolaaa!Sanırım test doğruydu ben erken olacağım bu ay!

ya benim de adet dönemlerim felaket şiddetli ağrıyla geçer kadın olmak ne zor hayatta..hele okul günü adet olmak kadar iğrenci yok...

Yok benim ağrılı geçmez!Sadece ayaklarımı üşüttüysem zaman zaman olur;ama öncesinden bir haberci gibi sızlamam olur.Bu sızı işte o sızı a.s

aslında ikisi arasında fark var...bir de adetini biliyo insan ..dinlememen iyi canım...ben kendimi bildiğim için abatmıyorum her tuvalete gidişimde elimde ayna olurdu...incele incele ...bu ne şu ne..niye böle akıntı...falan filan..ben tam psıkopattım yaa...en iyisi senin gibi olmak

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
baby_84.............................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu..............15 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg..................................15 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn...............................10ŞUBAT
naneseker.............................13ŞUBAT
rufeyde serra.......................13 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Boşver canım çok yeme!Aslında aç olmadığını biliyorsun;kendini buna inandır;bak sonra çok kilo alır üzülürsün.

Nasııı yannnniiiiii bilmiyorumkismile Ne aynası kııızzzzz a.s Nereye bakıyordun onunla :uhm:
allah Allah ben mi anormalim ki acabaaa! :uhm: E regl olacağım artık biliyorum ama hiçççç taktığım yok!

Ölemem ya;canım sağolsun değil mi ama şakkıdı

selam canım glısmlr var oylemııyerimseniben

Evet canımcım dün de diyrsum ya reglmişim gibi sızı var diye;artık bugün iyice hissettirdi lkendini;regl olurum ben bu gidişle ve sanırım sen haklıısın 20'sini beklemeyecek 17'si bile olmayabilir bu gidişle....

bildiğin yuvarlak el aynası...tam da tuvalet kagıdını koydugum yere koyuyodum ...incele incele...tüm anotomisini biliyom artık...bilmiyorumkismile neyse benim gibi manyağı yoktur herhalde...sırnaşık şey

oof ama karnım kazınıyooo...ama haklısın ya ...kilo almamak lazım...

Yaa!Sen kazındığını zannediyorsun bu da sana tıpkı hamile değilken hamilelik belirtisi yaşatan beyninin oyunu!!!

ben olsam çookkkk dikkat edrim tabi yine de sen bilirsin cnımcım.kilo alyana nasıl almıyor yaaniii!Şart değil hamileyken duba olmak.Akıllı davranırsan gayet kolay atlatırsın bu süreci

askıtom o sancılara kulak asma sen...allahım yaaaaa hadı gunlr gcın ....catlaycam mnraktan...ama sn umutsuzluga basladın sımdıden..olmazkı..adte kadar umutsuzluk yok.gelınce aglarız beraber ama gelmeyecek ınsalaaahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…