RESMEN GOGUSLERIMI SIKIYOM MINCIKLIYOM ACIYACAKMI DIYE AMA YOOOOK kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tinkercım reglolman gereken günlerde sızın oldu mu senin sanki regl olaakmış gibi???
Dur söyleme ben cevap vereyim HAYIR naniknanik
Bu da ne demek ben yine listenin altına doğruuuuuuuuuuu uzayacağım demeeeeeeeeekkkk :roflol:
Kendine eziyet etmesene yaaaaaaaaaklava: Ben acayip regl oalcak gibiyim seninde mi öyle oluyr??? benim kesin artık;ben bu sızıyı tanırım.
Benim kırmızılarrrrrrrrrrrrrr geliyoooooooooooooooorr;yaklaşıyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrr!Hissediyorum!
Sızlamalaırm başladı bile akannehir
canım önceki aylarla kıyaslarsak daha az...ama sabahları uyanınca hala hafif hafif oluyo be...mesela geçen ay ciddi ciddi sızlamıştı..bi de ben ha geldi gelcek mi diye acıya odaklanıyodum bu ay 4 gun oncesı ogrenınce sızlasa bıle pek acıya yogunlaşmadım..sen pek sıkma kendını su an bılınmezlık aklını oraya verıyo sureklı karın agrını dusunuyon belkı de degıldır...olmasa da önümüz açık canım senin kaçıncı deneyişin smart_girl (diyeceğim çünkü bi smart daha gelmiş topiğe karışmasın)
ya benim de adet dönemlerim felaket şiddetli ağrıyla geçer kadın olmak ne zor hayatta..hele okul günü adet olmak kadar iğrenci yok...
Evet ya smartlar iki olmuş :) yok canımcım ben kendimi sıkmıyorum;gelirse gelir umrumda da değil çok fazla sadece merak ettim ondan sordum.Bir yerim ağrıyor mu diye dinlediğim yok ki akannehir E ağrıyoooo ben de duyuyoruuummmmm bilmiyorumkismile CADIARZU :roflol:
Neeyse yarın olaaa;hayrolaaa!Sanırım test doğruydu ben erken olacağım bu ay!
Yok benim ağrılı geçmez!Sadece ayaklarımı üşüttüysem zaman zaman olur;ama öncesinden bir haberci gibi sızlamam olur.Bu sızı işte o sızı a.s
hayırlısı olsun kızlar umarım gelmez ben kötüyüm ya..akşam bir acıktım mide bulantısı ardından...yemek te yiyemedim açım ya yokmu bu garibana yemek yollayan...kendi yemeğimden tiksindim be...kocişte halı saha maçına gitti..gelirken birşeyler getiriirim dedi ama ben deli gibi acıktım..oooof bu gurbetlik anacığım olsa da yemeklerini yesem..ooof sinirim bozuldu..
Boşver canım çok yeme!Aslında aç olmadığını biliyorsun;kendini buna inandır;bak sonra çok kilo alır üzülürsün.
aslında ikisi arasında fark var...bir de adetini biliyo insan ..dinlememen iyi canım...ben kendimi bildiğim için abatmıyorum her tuvalete gidişimde elimde ayna olurdu...incele incele ...bu ne şu ne..niye böle akıntı...falan filan..ben tam psıkopattım yaa...en iyisi senin gibi olmak
selam canım glısmlr var oylemııyerimseniben
çiçeğim hoşgeldin
Nasııı yannnniiiiii bilmiyorumkismile Ne aynası kııızzzzz a.s Nereye bakıyordun onunla :uhm:
allah Allah ben mi anormalim ki acabaaa! :uhm: E regl olacağım artık biliyorum ama hiçççç taktığım yok!
Ölemem ya;canım sağolsun değil mi ama şakkıdı
oof ama karnım kazınıyooo...ama haklısın ya ...kilo almamak lazım...
Evet canımcım dün de diyrsum ya reglmişim gibi sızı var diye;artık bugün iyice hissettirdi lkendini;regl olurum ben bu gidişle ve sanırım sen haklıısın 20'sini beklemeyecek 17'si bile olmayabilir bu gidişle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?