Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hosbulduk canım gel kıss bana esım bu gun gc gleckmıs gl braber yıyek bnd yalnızım..

ay ne güzel olurdu yemiş kadar oldum desem de inanma .......nefret ediyom artık yemek yapmaktan ama hamilelikle alakası yok niyese çok sıkıldım kendi yemeklerimi yemekten..başkası yapsında ne olursa olsun..

doğru diyosun sen ne mantıklı bir kızsın ya..hazır midem bulanıyorken bunu değerlendireyim di mi....zaten önüme yemek koysalarda başına oturunca tiksiniyorum...yani hem istiyor hem de istemiyoor...

Çiçeğim canım benim!Bu benim regl sızım ya neden inanmıyor kimse bana Çok üzgünüm çoook
Yakında regl oldum diye değil söyledim ama kimse bana inanmadı diye ağlayacağım :gitme: :roflol:

Yahuu insna kendini bilmezmiiii...
Tüh daha bekleme odasına bile geçemedim şu topik açıldı açılalı;bırak şeref Trübününü :roflol:

ay ne güzel olurdu yemiş kadar oldum desem de inanma .......nefret ediyom artık yemek yapmaktan ama hamilelikle alakası yok niyese çok sıkıldım kendi yemeklerimi yemekten..başkası yapsında ne olursa olsun..

sen sımdı hamıssın canım yap nazını ben sunu ıstıyom ben bunu ıstıyom dıye..degerlendır bence..tıksınme degıl dımı sadce yapmak ıstemıyosun

evet bazıları da ciddi ciddi sancı çekiyo sonra gelmiyo adet bir hafta geçiyo sancılar öle hafifliyo...ya garip birşey bu her bünyede farklı işte...

yaaaaaaaaaaaaaa sık dısını ıkı gun dahaaaaaaaaaaaaaaa test yapcaz ...ya gercekten sancılara takıpta psıkolojını bozma...sende bılıyosun hamıslıktede oldugunu...ayyy canım yyaaa sana moral vremıyom cok ozur cunku senden daha cok heyecanlandım sımdı..opuyorumnanaktan

doğru diyosun sen ne mantıklı bir kızsın ya..hazır midem bulanıyorken bunu değerlendireyim di mi....zaten önüme yemek koysalarda başına oturunca tiksiniyorum...yani hem istiyor hem de istemiyoor...

Tabiki canım benim!Hiç yeme demiyorum;az ye ama sağlıklı ye diyorum.Bi de şimdi hadi burası sanal;'sen hamilesin gel yiyeylim denir o bşey değil ama gerçek hayatta da sana bunu çok yapacaklar;sakın yenik düüşme o baskıya.Akıllı beslen.Yedikelrin sana değil bebeğe yarayacak şeyler olsun....

Yazık değil mi sana bir de tüm hamilelik boyunca aldığın kiloları nasıl vereceğini ve artık şişman ve çirkin bir kadın olduğunu düşünerek geçireceksin eğer beyninle değil duygularınla hareket edersen.

sen sımdı hamıssın canım yap nazını ben sunu ıstıyom ben bunu ıstıyom dıye..degerlendır bence..tıksınme degıl dımı sadce yapmak ıstemıyosun

gözyaşı güzel bir silah ve ben onu çok iyi kullanabilen bir oyuncuyum bırak hamileliği normalde de öle...kötükedihüso merak etmee sınırı zorlamaya bile başladım...hem tiksiniyom hem de yapmak istemiyom ama dışarda yerim ..yada başkasının yemeğini...

sende olmadımı sancı canım

aslında normalde aşırı sancılı geçiririm ben...bu ay sızlama oldu regl gibi ama önceki aylar gibi şiddetli değildi..ama hala sabahları uyandığımda inceden sızlıyo..ama çok değil..daha çok kasık batması var sürekli bir sızı...

yaaa aslında bn hrkesten duyuyorum sancı nın olmadıgı nadır galıbaa.bend de oldu kac sefr husranla wc ye atmıstım kndımı ama aaa akıntıymıs dıye grı donmustum..sımdı sancım olsada takmıyorum bıle hala umutlanıyorum..tabı bu ay gectı..

yaşşa smart...öle bi gaz verdin ki bir hafta yemek yemeyebilirim...şaka maka haklısın ...ya bol bol süt içiyom..abur cuburu kestim ki bu benim için imkansız bir şeydi...en önemlisi kola ve cips benim için bitti.hamur işi yapmamaya çalışıyom..niyese bugun bahsettım hep ekşi ve acı çekiyo canım tatlıyla da aram pek yok...umarım bu böle devam eder...ve çok kilo almam...12 yeterli...

canım aclıgını gıdermek ıcın myve falan ye ıstersen....tansıyonun dusuktur yıgılıp kalma allah korusun

Canım çiçemğim bebeğim olsun istediğini ve bu yüzden bunalrı söyleidğini çok iyi biliyorum;ama şu an senin söylediklerine inansam kendimle çelişirim.Hayata hep o kadar mantık çerçevesinde yaklaşırım ki ben,hiç yer yoktur içinde 'olasılıklarla yaşamaya'
Tamam belki kötü bişey bu;hiç ihtimalleri düşünüp mutlu olamamak,hayal kuramamak...Ama inan hayatımı çok kolaylaştırıyor.!Bu duvarı örmek için çok emek harcadım ben çocukluğumdan ,gençliimden beri ve yıkmak istemiyorum.İnan ondan kıymetlim yok çünkü....!

Hep korudu beni acılardan,hayal kırıklıklarından yine öyle olsun istiyorum!Bu benim hayatımın her damlasında uyguladığım bir şeydir bazen bilerek,kimi zamansa bilmeden!!!!

bende senın tam tersınım canımm..bu yuzdende hayatım da cok cok hata yaptıgım oldu..ama bende bolyım heyecanlarımı gızleyemıyorum..esım herseyı suratımdan anlar yaaaaa..neyse sen sakın ol ben senın yerıne heyecanlanırım...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…